- 1 Eylül 2014
- 26.127
- 30.492
- 798
- 35
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
-
Düşünmeyin benceVar. Ama sorup kendimi küçültmek istemiyorum
belki onlar daha bu tarz bir arkadaşlık istiyorlardır.. ne dersek diyelim asıl niyetlerini bilemeyeceğiz en iyisi boşverip geçmekSıcakkanlı biri değilim. Karakterim biraz soğuk. Ama nasıl anlatsam odun gibi insanlar olur ya öyle değilimGereksiz samimiyet kurmam, her şeyimi anlatmam, dedikodu yapmam konuyu kapatırım, bize ne boşver derim. Öyle
Bence kesinlikle sormayın. Ne gerek var, çok meraklıymış gibi. Okul ortamında öğrenciyken, iş ortamında çalışırken pek çok kutlama yaptık. Aynı ortamı paylaştığımız tüm insanları dahil ederdik, pasta ayırırdık vs. Nezaket deniyor buna da sizinkilere uğramamış.Var. Ama sorup kendimi küçültmek istemiyorum
Lutfen arkadas olalim ben cesitli organizasyonlar yapip en once sizi cagiririmSıcakkanlı biri değilim. Karakterim biraz soğuk. Ama nasıl anlatsam odun gibi insanlar olur ya öyle değilimGereksiz samimiyet kurmam, her şeyimi anlatmam, dedikodu yapmam konuyu kapatırım, bize ne boşver derim. Öyle
Yakınlığınız nedir doğum günü olan kişi ve çevresi ile?Merhaba, iyi geceler. Bir üniversitede araş. gör. olarak çalışıyorum. İş yerinde genellikle araş.gör. arkadaşlarla aynı ortamları paylaşıyoruz. Üniversite ortamını bilenler tahmin edecektir. Aram herkesle iyidir. İnsanlara saygılı davranırım, onlar da bana karşı öyledir. Çalışmalarım fazla olduğu için muhabbetlere her zaman katılmıyorum. Genelde çalışmalarımla ve idari işlerle uğraşıyorum.
Geçen hafta bir arkadaşın doğum gününü kutlamışlar toplanıp. Beni davet eden olmadı. O gün tesadüf işte hoca bir sınıfında flashını unutmuş almamı istedi. Sınıfa gittiğimde kutlama yapıldığını gördüm. Bir şey demedim flashı aldım çıktım. Gördükleri halde “sen de gel unuttuk haber vermeyi” demediler. Haber vermeyi unutsalar beni görünce davet ederlerdi. Ben bilerek çağrılmadığımı düşünüyorum. Sizce dışlanıyor muyum? Ben işimi yapmak için uğraşıyorum çok da koymaz bana ama kötü bir şey yapmadım, demedim. Dışlanıyorsam insanlar bunu neden yapar anlamak istiyorum.
Çok çalışma yapıyorum dediniz, büyük ihtimal sebep budur. Akademide ders çalışıyorsam benden fazla kimse başarılı olmasın bakışı var bence:) Ama hepiniz çalışıyorsunuz işteMerhaba, iyi geceler. Bir üniversitede araş. gör. olarak çalışıyorum. İş yerinde genellikle araş.gör. arkadaşlarla aynı ortamları paylaşıyoruz. Üniversite ortamını bilenler tahmin edecektir. Aram herkesle iyidir. İnsanlara saygılı davranırım, onlar da bana karşı öyledir. Çalışmalarım fazla olduğu için muhabbetlere her zaman katılmıyorum. Genelde çalışmalarımla ve idari işlerle uğraşıyorum.
Geçen hafta bir arkadaşın doğum gününü kutlamışlar toplanıp. Beni davet eden olmadı. O gün tesadüf işte hoca bir sınıfında flashını unutmuş almamı istedi. Sınıfa gittiğimde kutlama yapıldığını gördüm. Bir şey demedim flashı aldım çıktım. Gördükleri halde “sen de gel unuttuk haber vermeyi” demediler. Haber vermeyi unutsalar beni görünce davet ederlerdi. Ben bilerek çağrılmadığımı düşünüyorum. Sizce dışlanıyor muyum? Ben işimi yapmak için uğraşıyorum çok da koymaz bana ama kötü bir şey yapmadım, demedim. Dışlanıyorsam insanlar bunu neden yapar anlamak istiyorum.
Çok çalışma yapıyorum dediniz, büyük ihtimal sebep budur. Akademide ders çalışıyorsam benden fazla kimse başarılı olmasın bakışı var bence:) Ama hepiniz çalışıyorsunuz işteTabi ki bilinçli bir şeydir bu yapılan aksi halde içeri girdiğinizde gel derdiler. İşyerinde doğum gününe çağırdığımız herkesle kan kardeşi olmak zorunda değiliz sonuçta. Var bir trip:) Herkesle de arkadaş olmak çok iyi değildir. Bence onlar zaten kendini ayırmış, sizin seçmenize gerek kalmamış.
Teşekkür ederimLutfen arkadas olalim ben cesitli organizasyonlar yapip en once sizi cagiririm
Aynı anabilim dalındayız. Çalışma alanlarımız farklı tabi ama çalışma ortamımız aynı.Yakınlığınız nedir doğum günü olan kişi ve çevresi ile?
Ben de benzer bir ortamda çalışıyorum 20-30 civarı araştırma görevlisi var ama herkesin kendi arkadaş grupları var hepsinin doğumgününe çağrılmam o kadar samimiyetim yok. Sadece aynı anabilim dalındaki ve diğer bölümlerden bir iki yakın arkadaşımın etkinliklerine dahil edilirim .
İnsanlarin ne yaptıklarını umursarsan oooooo.. sebebi her şey olabilir kıskançlık vs.. ortamın gitgide şekillenir dur bakalım daha kimler gider kimler gelir kıymetini bilenlere olmalı insanMerhaba, iyi geceler. Bir üniversitede araş. gör. olarak çalışıyorum. İş yerinde genellikle araş.gör. arkadaşlarla aynı ortamları paylaşıyoruz. Üniversite ortamını bilenler tahmin edecektir. Aram herkesle iyidir. İnsanlara saygılı davranırım, onlar da bana karşı öyledir. Çalışmalarım fazla olduğu için muhabbetlere her zaman katılmıyorum. Genelde çalışmalarımla ve idari işlerle uğraşıyorum.
O zaman ayıp olmuş yarım ağızla bile olsa söylemeleri gerekir nezaketenAynı anabilim dalındayız. Çalışma alanlarımız farklı tabi ama çalışma ortamımız aynı.
Hayır bu hareketten sonra ben ortak bir aktivite yapmak istemem.sız hep mesafelıysenız sadece ıs konusuyorsanız
onların kendı aralarında samımıyet varsa belkı de ondan boyle olmustur
yıne de davet etselerdı hos olurdu daha dogru olurdu tabı
benı dısladılar dıye sıkmayın canınızı eger sızde oyle eglenmek aralarına katılmak ıstıyorsanız sohbet baslatabılırsınız
Bence tepki göstermeyin, doğum gününü organize eden kişiyi öğrenmeye çalışıp o kisiyle araniza mesafe koyunMerhaba, iyi geceler. Bir üniversitede araş. gör. olarak çalışıyorum. İş yerinde genellikle araş.gör. arkadaşlarla aynı ortamları paylaşıyoruz. Üniversite ortamını bilenler tahmin edecektir. Aram herkesle iyidir. İnsanlara saygılı davranırım, onlar da bana karşı öyledir. Çalışmalarım fazla olduğu için muhabbetlere her zaman katılmıyorum. Genelde çalışmalarımla ve idari işlerle uğraşıyorum.
siz cok samimi degilseniz ama oradakiler aralarinda cok samimiyse zaten korona fakan var sizi cagirmammislardir .Var ama dediğim gibi çok samimi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?