Dışlanıyor muyum?

belki onlar daha bu tarz bir arkadaşlık istiyorlardır.. ne dersek diyelim asıl niyetlerini bilemeyeceğiz en iyisi boşverip geçmek

Var. Ama sorup kendimi küçültmek istemiyorum
Bence kesinlikle sormayın. Ne gerek var, çok meraklıymış gibi. Okul ortamında öğrenciyken, iş ortamında çalışırken pek çok kutlama yaptık. Aynı ortamı paylaştığımız tüm insanları dahil ederdik, pasta ayırırdık vs. Nezaket deniyor buna da sizinkilere uğramamış.

Kesinlikle çok ayıp etmişler. Dediğiniz gibi disarda bir program yapmış olsalar neyse ama sınıfta yapıp sizi davet etmemeleri hiç hoş olmamış. Hele ki bir de içeri girip ortamı görmenize rağmen tek laf etmemeleri onların kabaligi. Bu nezakettir, görgü kuralidir ama onlarda zerresi yok demek ki.

Keşke "oo afiyet olsun arkadaşlar" deseydiniz. "Siz de gelin" derlerse "yok rahatsız etmeyeyim hem pandemi var zaten" der çeker giderdiniz.

Lutfen arkadas olalim ben cesitli organizasyonlar yapip en once sizi cagiririm

Yakınlığınız nedir doğum günü olan kişi ve çevresi ile?
Ben de benzer bir ortamda çalışıyorum 20-30 civarı araştırma görevlisi var ama herkesin kendi arkadaş grupları var hepsinin doğumgününe çağrılmam o kadar samimiyetim yok. Sadece aynı anabilim dalındaki ve diğer bölümlerden bir iki yakın arkadaşımın etkinliklerine dahil edilirim .

Çok çalışma yapıyorum dediniz, büyük ihtimal sebep budur. Akademide ders çalışıyorsam benden fazla kimse başarılı olmasın bakışı var bence:) Ama hepiniz çalışıyorsunuz işte Tabi ki bilinçli bir şeydir bu yapılan aksi halde içeri girdiğinizde gel derdiler. İşyerinde doğum gününe çağırdığımız herkesle kan kardeşi olmak zorunda değiliz sonuçta. Var bir trip:) Herkesle de arkadaş olmak çok iyi değildir. Bence onlar zaten kendini ayırmış, sizin seçmenize gerek kalmamış.

Ben de bu şekilde düşünüyorum, konu sahibesi çok çalıştığı için içten içe bilenmiş olabilirler.

Aynı anabilim dalındayız. Çalışma alanlarımız farklı tabi ama çalışma ortamımız aynı.

sız hep mesafelıysenız sadece ıs konusuyorsanız
onların kendı aralarında samımıyet varsa belkı de ondan boyle olmustur
yıne de davet etselerdı hos olurdu daha dogru olurdu tabı
benı dısladılar dıye sıkmayın canınızı eger sızde oyle eglenmek aralarına katılmak ıstıyorsanız sohbet baslatabılırsınız

Samimi değilseniz, çalışmalarınız nedeniyle katılmadığınız zamanlar oluyorsa yine gelmeyeceğinizi düşünmüş olabilirler. Akademide mesafeli olmanızı tavsiye ederim. Sonuçta gün içinde hem kendi çalışmalarınızla hem idari işlerle ilgilenmeniz gerekecek. Sık sık kahve içmeye gelenler, bi uğrayayım dedim diye gelip saatlerce kalkmayanlarla çalışmanızın bölünmesini istemezsiniz. Ben çoğu zaman kapımı kilitleyip yokmuşum gibi yapıyorum

İnsanlarin ne yaptıklarını umursarsan oooooo.. sebebi her şey olabilir kıskançlık vs.. ortamın gitgide şekillenir dur bakalım daha kimler gider kimler gelir kıymetini bilenlere olmalı insan

Hayır bu hareketten sonra ben ortak bir aktivite yapmak istemem.
Sadece iş konuşmuyorum ama sürekli muhabbet de etmiyorum.

Bence tepki göstermeyin, doğum gününü organize eden kişiyi öğrenmeye çalışıp o kisiyle araniza mesafe koyun

çok güzel yorumlar yapılmış ve bence dikkate almalısın bu yorumları. ben tavsiye vermek istiyorum. artık olan olmuş bundan sonrasına bakman lazım. eğer dışlanmak istemiyorsan onlarla olan ilişkilerini geliştirmeye odaklanmalısın bunuda nasıl yapacağını en iyi sen bilirsin. dersenki ben kimseyle yakın olmak için uğraşamam o zaman bu tarz şeyleri göz ardı edip sadece işini iyi yapmaya odaklanmalısın

Ya benim aklıma şu geldi yorumlardan farklı olarak; belki de çağırıldınız ama haberiniz yok yani belki çağırma olayı araştırma görevlileri odasına gelinip parti var herkes gelsin şeklinde genel bir cağrıydı, kulaklık takıyorsanız belki siz duymadınız, orda değildiniz ve belki fark edilmedi falan. Çok samimi olduğunuz, birbirinizi ayrıca arayıp ortamları haber verdiğiniz birisi de yoksa durumdan hiç haberiniz olmamış olabilir, kasten çağrılmama değildir belki de yani. Çünkü büyük görgüsüzlük bu, bir de üniversite ortamında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…