- 8 Temmuz 2013
- 188
- 36
- 38
bence ,kesın öyleler,benımde kardesım hemsıre,kımse saat soramaz yanına gıdıp ama yapısı öle ıste.....en yakın arkadaşım dışardan çok soğuk görünür hep öyle derler ama bence öyle insanlar genelde daha iyi çıkıyor :)eminim sen de öylesindir
Ahhhh ahh aynı durumdayız bende yalnızım ve bazen çok sıkılıyorumGerçekten söylediğin gibi elimde olan bir şey değil diyorum ya kahretsin karakterim artık sırtımda bir kambur gibi gibi tek getirdiği yalnızlık.Düşünüyorum insanlara elimden geldiğince yardım ederim dertlerini dinlerim iyiliklerini isterim aslında konuşkan,esprili biriyim gezmeyi tozmayı severim ama ne bileyim niye böyle oluyor bir kaç yakın insanda olmasa ne yapacağımı bilmiyorum...
Bravo konuyu hortlatmışsınızAhhhh ahh aynı durumdayız bende yalnızım ve bazen çok sıkılıyorum
Ahahahhaha :))) bunu iyi birşeymiş gibi kabul ediyorum :)Bravo konuyu hortlatmışsınız
Hem iyi hem kötü :) cevap gelmeyebilir konusahibindenAhahahhaha :))) bunu iyi birşeymiş gibi kabul ediyorum :)
Doğru :) ama belki sizin gibi insanlar yardım etmek ister banaHem iyi hem kötü :) cevap gelmeyebilir konusahibinden
Yardım ederim tabi cnm konuna cvp yazdımDoğru :) ama belki sizin gibi insanlar yardım etmek ister bana
Hahaha :))) aynen öyle ama ben okuyorum mesela :)yaklasik 1bucuk senelik konuama bu durumda olan birine faydasi olur belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?