Dışlanmak

denizsonsuzlugu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
442
512
18
Kimi tanıştırsam benden yakın oluyorlar. Mesela kuzenimle bir arkadaşımı tanıştırdım benden yakın oldular.
Üniversitedeyken iki kişiyi tanıştırdım şuan can ciğerler. Yani tanıştırdım derken ikiside benim arkadaşımdı benim aracılığımla tanıştılar sonra can ciğer oldular.
Ve böyle bissürü örneklerim var
E be zalimin evlatları 3 lü takılsak ya beni niye dışlıyonuz
Ne var yani 3 lü takılsak illa 2 kişi can ciğer olacaklar
hep böyleydi
Artık birini tanıştırmaya korkuyorum yeni biriyle tanışırsam saklıyorum kimseyi bir araya getirmiyorum en mantıklısı ama niye benim başıma geliyor ya zararım dokunmaz faydam dokunmuştur hep herkese kimsenin kötülüğünde istemem yani acaba iticilik mi var ya da yıldızım mu düşük onların konuştuğu dilden mi anlamıyorum hiç bilmiyorum
İki kişi yakın olsa banane umrumda değil ama hem benim sayemde tanışıp hem beni takmamaları beni dahil etmemeleri benim dışlanmam üzüyor

Mesela geçen iki arkadasım var ben tanıştırdım ikiside benim arkadaşımdı ilk başlarda üçümüz takıldık yedik içtik gezdik eğlendik.. sonra ne mi oldu geçen baktım ikisi buluşmuşlar.. bekliyordum zaten şaşırmadım ama niye hep benim başıma geliyor benim takıldığım konu bu

benimde başıma çok geldi üz kendini herkese de çok değer verme ben öyle yapıyorum

En iyisi etrafınızda fazla insan bulundurmamak o zaman böyle sıkıntılarınız da olmaz insanlar çok yoruyor çünki artık

Muhabbetleriniz tutmadığından olabilir tanıştırdığın insanlar ortak zevklere sahip olabilir vs vs kafana takma bence

En sinir olduğum şeydir hele bir de dışlanıyosam mutluluk diler devam ederim hayatıma

Ben de bir ara bu arkadas olayina kafa yordum..Ama ben bulamadim kendim gibi birini cok aramadim da gerci..Benim cok keskin sinirlarim var esnetmem birinin yanlisini gorunce aninda uzaklasirim aman banane demem..çocuklarim dersleri evimin isi onemlidir..evime devamli misafir kabul edemem..oturup birinin oburunun dedikodusunu yapmaktansa kitaplari belgeselleri dunya meselelerini konusacagim akli basinda birini bulamadim..artik aramiyorumda..

Sanırım seni saf yerine koyuyorlar...
Canım, tanıştırma kimseyi boşver.
Bende senin gibi yapardım, çoktan bıraktım bu işleri.

Bende de tam tersine birbirini tanımayan iki arkadaşımı tanıştırdığımda aralarında soğuk rüzgarlar esiyo ve beni birbirlerinden kıskanıyolar, paylaşamıyolar bende tövbeliyim tanıştırmıyorum kimseyi artık ayrı ayrı takılıyorum arkadaşlarımla

Amaan bırak naparlarsa yapsınlar
Genelde öyle olmaz mı zaten biri yeni gelince diğerinin pabucu dama atılır
O yüzden çok da takılma herkes bir gün arkadaş kazığını tadıyor nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…