DIŞLANMAK

pelincikcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
1.412
1.264
63
34
Merhaba, canımı sıkan bir durumu burda paylaşmak istedim 30 yaşındayım artık bazı şeyler zoruma gidiyor çocuksu ruhumu kaybettim ben her ortama uyum sağlayabilen bir insanım ama nedense eşimin kuzenleri akrabaları tarafından dışlanıyorum, gitmeyin görüşmeyin diyenler olucak ama maalesef mümkün değil aynı aile apartmanı ve sürekli görüşüyorlar pandemi de fayda etmiyor ben mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum denk gelmemeye çalışıyorum ama haberim olmadan denk geliyoruz bu seferde eşimin ailesine yemeğe gidiyoruz diye gittik baktım bütün sülale orda neyse yemek yenilecek, bi yerde canlı müzik varmış eşimin kuzenleri konuşuyor gidelim mi falan diye (birde kuzenler eşimin bi anne tarafı baba tarafı karışık hepsi var nerdeyse orda) gidelim edelim diyolar eltime de sende gel dediler çocuklarını bırakıp gittiler,ben kaldım ne gelir misin dediler ne biz gidiyoruz dediler kimi şehirdışında yaşıyor bir görüşürüz bile demeden gittiler ben akşam boyunca servis yaptım tek genç olarak anlamadım anlam veremedim diğer 2 kuzeni ve elti beni sevmiyor biliyorum bende onları sevmiyorum ama diğerleriyle bir sorunum yoktu tüm gelinler kuzenler gitti beni neden dışladılar anlamadım kendime kızdım kızıyorum da neden kafaya takıyosun diye ama orda bulunduğum ortamı görseniz yanımda ay gidelim mi gitsek mi hadi kalkın gidelim diyip gitmeleri sanki orda görünmezdim hayalettim de farketmediler beni zoruma gitti

Çok enteresan.
Siz uzak mı duruyorsunuz acaba.
Yani en azından nezaketen de olsa davet edebilirlerdi.
Eşiniz gitti mi ? Ben o kısmı anlayamadım.
Gittiyse önce eşiniz davet edecekti sizi.

Eşiniz gitti mi sizi bırakıp.
O gel demedi mi
Ben giderdim eşim gittiyse eğer ne münasebet ya
Kendinize siz değer verin önce size bunu yapmalarına izin vermeyin.

kadınlar matinesi gibi birşeymiş, sadece kadınlara özel , sofra kuruldu büyükler oturdu biz gençler mutfağa kaldık dış kapıya da salondan geçiliyor kızlar çıkarken eşimde hayırdır ya nereye dedi eğlenmeye gidiyoruz diyip çıktılar, soğuk bir insan değilim yalnızca o 2 kuzen nedense en başından beri bana mesafeliler bende onlara öyleyim napayım zorla yaklaşamam ki nedensiz soğuklar bir tek bana karşı mesela o kızların anneleri severler bi problemim yok, biz eşimle 1 saatlik mesafedeyiz kayınvalidelere ,eşimin baba tarafından kuzeni gelsin ,anne tarafındaki kuzenleri hemen gelirler yanlarına sohbet muhabbet fotoğraf atarlar gruba işte x ablamız geldi diye, biz gideriz bi hoşgeldin demezler , anneleri zorlarsa derler giderler yine falan anlamadım yani muhabbeti sarmayan bi insan olduğumu düşünmüyorum hem eğlence yani benim nasıl bi zararım olabilir gelmemi istemese bile insan yarım ağız der ben yine gitmem yani , bilerek yapıyolar, ben umursamamaya çalışıyorum ama her seferinde böyle gözüme sokar gibi şeyler yaptıkları için zoruma gidiyor nasıl bi tutumda olcağımı şaşırıyorum artık

Bilinçli yapıldığı belli hadi maddiyat şu bu deseler bile ayıp olmasın diye sizin yanınızda demezlerdi gizli kapaklı yapmayıp açık yapmaları düşündürücü. Açıkcası ben bilinçli olduğunu sezdim psikolojik baskı yapıyorlar gibi sizin aynı yerde kardeş kuzeniniz falan yok mu onlar geldiğinde sizde onlara gidin. Ben olsam toplamam evi eşimi alır evime giderim işim var derim. Sizde umursamayın sakın gidip beni çağırmadılar demeyin bence dediğim gibi kuzen kardeş birini bulun onlarla takılın

Artık bende hususi olduğunu düşünüyorum yeni evliyim bikaç ay oldu diyebilirim yani düğün fotoğraflarında bile hiç biriyle pozumuz yok sadece bir kuzeni ve benim gibi gelinleri var onlar bana karşı iyiler onlarla fotoğrafımız var , artık parçaları birleştiriyorum yani beni sevmeyebilirler sevmek zorunda da değiller ama yarım ağız olsa bile söyleseler zaten gitmem anlarım yani istenmediğimi ,maddiyat diceklerini sanmıyorum bende çalışıyorum eşimde çalışıyo, çağırdıkları kişinin de eli sıkıdır bilirler hani maddiyat olsa ona demezler artık ben mi fazla geldim anlamadım ki benim bildiğim birini çağırırsın mesela öyle bi yere giriş ücreti var şu kadar dersin herkes kendi ödüyo vs bişey dersin gelen kişi ona göre gelir ya da gelmez , gittiğim yerde yaşamıyorum oralı değilim kimsem yok orda eve de çıkıp gidemem 1 saat arabayla mesafe var otobüs falan da yok eşimle normal aile yemeğine diye gittik yani , benim oraya gidince takılacak kimsem yok, h. sonu da gitsek kahvaltı çay kahve evdeyiz , eşimle çıkarsak çıkarız eltimle eşi mutlaka peşimize takılır uyumsuz biri de değilim yani ses çıkarmam vakit geçiririm sohbet ederim böyle ,genelde evdeyizdir yani onlara gittiğimizde

Ben olsam takmam bilinçli olduğu kadar ilkokul seviyesi de duruyor. İnsan herşekilde bunu usulden de olsa söyler. Çevre edinin kendinize orada bilmem sever misiniz mesela tek tiyatroya da gidebilirsiniz sinemaya da. Olmadı kitap günü yapın evinizde eşiniz gitsin siz çok gitmeyin. Ya da onların geleceğine dair sinyal alırsanız bunaldım diyip kendi ailenizin yanına gitmek isteyin. Burada bir sürü bahane uydururum. Ama asıl mesele buradaki bence tavrınız onlar açık değilse sizde olmayın bence. Takmadığınız zaman daha deli olurlar ve bunu dozunu artırdıklarında görürsünüz. Aile grubunda sessize alın okumanız gerek yok. Siz eşinizle olan bu günlerin tadına varın başkalarının belli başlı saçma davranışları yüzünden değmez bu günleri harcamaya bence

bu zamana kadar benzer şeyler oldu kendi içimde de yaşadım eşime yansıttığımda oldu ister istemez insan yanında bi destek istiyo aileme anlatsam dolduruşa getirmeye gerek yok hem üzülsünler de istemem ama , ben orda çok kötü oldum ya kızardım böyle ne bileyim istenmemek zoruma gitti , takmamaya çalışıcam da oraya zaten gittiğimizde hep evdeyiz öyle sinema tiyatro gibi bi durum yok küçük bi ilçe zaten pandemide gidilmez de , öyle bişey yapsam herkesin tepkisini çeker buraya gelmiş ne alaka derler yani başta eşim der, çevre edinebilirim o da eşimin arkadaşlarının eşleri olur bunu da zamanla yapabilirim , kendimi tutabilirsem bir daha ki denk gelişimde hiç muhabbetlerine katılmayıp böyle onlar yokmuş gibi takılcam telefonda falan

Niye köşede takılasınız ki tek bence buda zaten belli eden bir durum taktığınız, alışverişe gidin biraz ihtiyacım var halledip geleyim diyin. Ya da kayınvalideniz tarafına gitmeyin siz evde kalın yemek ayarlıcam buzluğa şunu yapıcam diye sıkın birşeyler hiç gitmeyin. Birşey olmaz oraya gidip köskös neden oturasınız. Olmadı çok gitmek istiyorsanız siz hadi şunu yapalım diyip eşinizle ya da kayınvalidenizle gidin. Çokta başkasına gerek yok evlilik yaşına gelmiş biri tek başına hareket edebilir artık. Ben olsam kayınvalide tarafına gitmem evimin orada alışveriş yaparım ne bileyim kitap sipariş ederim internetten bilerek onu okurum ya da çevre edinir kızkıza vakit diye çıkmam bile

ya öyle bi yer değil biz ya haftasonu geceden gidip o gece kalıp ertesi sabah kahvaltı yapıyoruz şöyle böyle derken vakit akşam oluyo, kayınvalidem öyle dışarı çıkalım yürüyelim gezelim tarzında bi insan değil ayaklarından rahatsız zaten her yere arabayla gider, zaten gittiğimizde de oturalım sizi görmüyorum modunda öyle çıkıp tek başıma gezme gibi bişeyim yok , sadece çevre edinebilirim o da eşimin arkadaşlarının eşleri o da zamanla olcak bişey yani burda konuşulduğu gibi hareket edilemiyo

Slz de onlari istemeyin belli edin bunu.okudum sinir oldum kuzenlere.cekemiyolardir sizi bence.guzelsinizdir zayifsinizdir vs. Vardir cekemedikleri bisey.

Slz de onlari istemeyin belli edin bunu.okudum sinir oldum kuzenlere.cekemiyolardir sizi bence.guzelsinizdir zayifsinizdir vs. Vardir cekemedikleri bisey.
Ben inan anlamadım, eli yüzü düzgün biriyim ama zayıf değilim balık etliyim kızlar benden zayıflar güzellerde şimdi yalan söyleyemem ama ben sıcak kanlı bir insanım ve büyükler beni seviyolar hoş sohbetim güleryüzlüyüm saygılıyım hani bu özelliklerim onlara göre artı yönde ve ben nişanlıyken pelin şöyle anlayışlı işte pelin bize anneler gününde birer dal çiçek getirmiş, işte nişanlısıyla şöyle iyiler falan diye hep bahsedildiğinden mdiir, yoksa eşimle beraber büyümüşler abileri yok paylaşamamaktan mıdır bilemedim , ama bunu yapanlardan ikisi evli çocuklu insan hadi diğerleri bekar anlamadım ya, ben zaten merhaba ablacım diyip geçiyorum gördüğümde hiç sormam bişeylerini biliyorum çünkü tarzlarını

Belki dis gorunusunuz soguktur.benim oyle mesela. Gecen nisan vidyomu seyrediyorum ilk defa farketim oyle sinir bozucu duruyorum ki sanki kendini cok begenmis gibi cok asiri ozguvenli gibi.ama asla oyle biri degilimdir. Boyle nasil anlatsam hareketlerimi gercelten sok oldum.boyle bi dik durmusum sinir oldum.ama eminim siz oyle degilsiniz bence sorun kuzenlerini paylasamiyolar.var oyle fesat hatunlar

ben şimdi ilk başta kimseyi tanımadığım için normaldim kızlarda hep yakın yaşlar herkes genç kız iyi anlaştık ama nolduysa sonradan oldu , bende nişan videomu izliyorum beraber oynuyoruz falan hatta kendi kuzenlerimden çok eşimin kuzenleriyle oynamışım nişanda, şimdi düğünde bakıyorum 1 tane fotoğrafımız bile yok sosyal medyadan falan silmişler sebebi de sevgilileri varmış işte oraya buraya gittiklerini atıyolarmış benim eşim (o zamanlar nişanlıyken) benim telefonumdan bakar diye beni çıkarmışlar, ama diğer gelinler ekli nedense onların eşi bakmıyo benim nişanlım bakar diye düşünmüşler kendi kendilerine bana sormadılar bile herkes dururken beni çıkarmaları zoruma gitti ama bir kere bile sormadım açıklama yaptılar takılın kafanıza göre ya sorun değil dedim tavır bile almadım ki zaten ondan sonra pandemi girdi görüşmedik bayağa bi süre

belki gergindiniz öyle durdunuz , bende düğünde bi çıkıyorum sahneye sanki az sonra mahkemem varmış gibi suratsız bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…