- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
- Konu Sahibi pelincikcik
Merhaba, canımı sıkan bir durumu burda paylaşmak istedim 30 yaşındayım artık bazı şeyler zoruma gidiyor çocuksu ruhumu kaybettim ben her ortama uyum sağlayabilen bir insanım ama nedense eşimin kuzenleri akrabaları tarafından dışlanıyorum, gitmeyin görüşmeyin diyenler olucak ama maalesef mümkün değil aynı aile apartmanı ve sürekli görüşüyorlar pandemi de fayda etmiyor ben mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum denk gelmemeye çalışıyorum ama haberim olmadan denk geliyoruz bu seferde eşimin ailesine yemeğe gidiyoruz diye gittik baktım bütün sülale orda neyse yemek yenilecek, bi yerde canlı müzik varmış eşimin kuzenleri konuşuyor gidelim mi falan diye (birde kuzenler eşimin bi anne tarafı baba tarafı karışık hepsi var nerdeyse orda) gidelim edelim diyolar eltime de sende gel dediler çocuklarını bırakıp gittiler,ben kaldım ne gelir misin dediler ne biz gidiyoruz dediler kimi şehirdışında yaşıyor bir görüşürüz bile demeden gittiler ben akşam boyunca servis yaptım tek genç olarak anlamadım anlam veremedim diğer 2 kuzeni ve elti beni sevmiyor biliyorum bende onları sevmiyorum ama diğerleriyle bir sorunum yoktu tüm gelinler kuzenler gitti beni neden dışladılar anlamadım kendime kızdım kızıyorum da neden kafaya takıyosun diye ama orda bulunduğum ortamı görseniz yanımda ay gidelim mi gitsek mi hadi kalkın gidelim diyip gitmeleri sanki orda görünmezdim hayalettim de farketmediler beni zoruma gitti