Dışlanmış gibiyim

Esimin üzülmeyeceğini bilsem görüsmem ama esim üzülür. Ben böyle ses cıkarmayıp suskun kalınca beni saf zannediyolar bisey anlamıyorum sanıyolar. Yine de susuyorum büyütmüyorum hic kavga edip aile sorunları cekecek durumda değilim yeter ki benden uzak olsunlar diyorum

Yeni evli olduğun için daha kimin ne seviyede bir ilişkiye sahip olduğunu bilemezsin.
Dışardan öyle görünür, ama içlerinde durumlar çok farklıdır.
Bizzat yaşadım, o yüzden mesafeli olmanda fayda var.
Sen kendin gibi ol yeter, bırak onlar nasıl bir uslup ile ilişki kuruyorlarsa aralarında devam etsinler.

Bazen dışlanmış olmak iyidir, inan bana.
İçlerine girip, sonrasında dışlanmak (kendin olduğun için) daha kötü bir durum.
Bizzat yaşadığım için biliyorum.

buna mı üzüldünüz cidden
takılmayın yahu bırakın,zaten samimiyetleri
şakaları garip geliyorsa illaki kendinizi çekersiniz
benim eşimin ailesinde de var bu tür şakalaşan insanlar
kaynanamlara geldikleri zaman sadece selam verir başka odaya geçerim

Keske bende öyle yapabilsem ama olmuyor. Esim bile bazen diyo yabanisin bu aileye girdikten sonra dengem sastı normalde kendi çevrem cok sıcak kanlı ağır baslı oldugumu söyler bunlara göre yabaniyim

Kaynın amcasının kızıyla evlenmiş diğer kaynın akrabayla sevgili , töbe ya...Böyle bir ortamdan böyle insanlardan ne bekliyordun ki bacım, bir kocan akıllı davranmış uzaktan biriyle evlilik yapmış e haliyle seni çekemiyorlardır onu geçtim kuzen evliliği yapan insanı ben ciddiye almam sende alma. Varsın yabani desinler yani.

Hepsi birbirinin kuzeni hiç aileden cıkma girme olmamış ben haric. Kuzenlerin arasına girdim resmen herkesin gözü benim üstümde gibi bisey desem gözlerini acıp bana bakıyolar bazen söyleyecegm seyi unutup sacmaladgm bile oluyo cok tuhaf alısamıyorun

İşte sıkıntı sende değil onlarda kendini yabani hissetme, asıl onlar ilkel kabileler gibiler dışarıdan yabancı birileriyle muhatap olmamışlar seni aileden bile saymıyorlardır.

Keske bende öyle yapabilsem ama olmuyor. Esim bile bazen diyo yabanisin bu aileye girdikten sonra dengem sastı normalde kendi çevrem cok sıcak kanlı ağır baslı oldugumu söyler bunlara göre yabaniyim
yabani olmanın kriterleri nelermiş eşin çok ayıp ediyor
kaldı ki asıl takıldığın yer sana laf söylenmesi galiba ilk önce
bunu çözmen lazım kendi içinde boşver isteyen istediğini desin
bende neredeyse hiç konuşmam kaynanam yüzüme çok soğuksun dedi
evet öyleyim diyip gülüp geçtim birilerine uymaya çalışırsan kendinden ödün verirsin
bu defada hiç saymazlar seni nasılsan öyle ol illaki kabullenecekler

+1 Ben de birebir aynı durumdayım. Bir yıl oldu kendim nasılsam öyle devam ettim. Hayata bakış açısı farklı olunca dışlanmış hissediyorsunuz. Baktım muhabbet etme çabalarım havada kalıyor bende bir tek kocamla konuşur oldum orada soru soran olursa içten cevabımı veriyorum yoksa ben muhabbet kurmuyorum artık. Şimdi de adım soğuk nevaleye çıkmış. Bana hayatımda soğuk diyen tek insan grubu bu arada. Napim çok da umrumdaydı.

Ben de eşimle farklı şehirdenim akraba değiller ama küçük yer olduğu için birbirlerini tanıyorlar ilk evlendiğimizde ben de çok sokulurdum konuşmazdım hatta konuştuklarını anlamazdım ama sonra alıştım hatta rahatsız olduğum şeyleri söyleyemezdim şimdi söylüyorum ama yavaş yavaş tabi birden olmuyor

Güzellik zerafet saygı insanı gittiği her yerde sultan yapar bu sözü unutmayın özenli bakımlı gidin merak uyandırın , fikriniz olan bir konuda konusun anlatın ,size ayıp gelen bir şeyle ilgili asla taviz vermeyin samimi olcam diye sonradan başınıza kalkılmasın ben de farklı ortamlara zor alışan biriyim zamanla geçer inş

Ee ne diyelim simdi biz size?

Alismaya calisin
Muhabbete girmeye calisin

Ya da bosverin alin elinize telefonu kurcalayin hic muhatap olmayin.

Bu seferde hic konuşmuyor ruh gibi diyorlar arkamdan
Ne derlerse desinler. Onların yorumuna göre mi hareket edeceksiniz... eşim de Kv ve görümcemle çok samimi olmamı, evlerine gidince çok hamarat olup neşe saçmamı, hep beraber bize yatılı gelindiğinde harikalar yaratmamı bekliyor. Ancak aramızda o iletişim YÖK farklı dünyaların insanlarıyız. Arkadaş gibi olamayız ki...Benim de kendimce sebeplerim var sonuçta.

Bende yapamıyorum. Aslında cok sıcak kanlı biriyim simdiye kadar bir kisi bile soguk yada yabani demedi ama onlara karsı sıcak olamıyorum nedense. Kendimi giderken hazırlıyorum gittiğimde morelim o kadar bozuk olarak eve geliyorum ki hayattan soguyorum resmen. Kendi ortamımda o kadar huzurlu mutluyum ki işte ben buraya aitim diyorum

kötülükleri yoksa boşver
kimsenin ailesi 4x4 lük değil
kötü olacaklarına nötr olsunlar dert etme nasılsan öyle kal

kötülükleri yoksa boşver
kimsenin ailesi 4x4 lük değil
kötü olacaklarına nötr olsunlar dert etme nasılsan öyle kal
Kötülükleri yok ama rahatsız oluyorum beraber bir yere gittiğimiz de onlar eğlenirken ben sanki onlardan degilmisim gibi uzak kalıyorum hic zevk almıyorum akraba ziyaretlerine gittiğimiz de onlarla gidince 2.planda kalıyorum o yüzden esimle tek gitmeye calısıyorum

Onlar gibi olmaya çalışmayın kaybeden siz olursunuz, çünki onların üslub bozukluğu varmış. Büyüklerle muhabbet edin, bi hayat tecrübesi bişiy öğrenirsiniz.

Hiç canınızı sıkmayın değmeyecek insanlar için.

kendinize daha kaliteli bir grup kursanız daha iyi olur. bu grupla zaten samimi olmayın.
tahminim siz dışarıdan alınan bir gelin olduğunuz için birşey ispatlama çabasına da girmiş olabilirler.
hani kendi aralarında ''eee işte yabancılar bize ayak uyduramaz kızım bak şuna nasıl sus pus ağzından kerpetenle laf çıkıyor.kaçar gider bu yakında''diyolardır. biz bize yeteriz havalarında olabilirler.
bir arkadaşında yazdığı gibi kalitenizi yükseltip merak uyandırmaya çalışın. onların hiç bilmediği konular hakkında şaşırtıcı konuşmalar yapın. bilimsel olabilir siyasi olabilir gündem ile ilgili olabilir. ve kendilerinin de konu hakkında fikir sahibi olup olmadıklarını sor. giyimine özen göster. onların tarzından ilerleme. özel ol. muhakkak bir ikisi sana yanaşacaktır. küfürlü konuştuklarında veya gereksiz samimiyet olduğunda da mimiklerinle sana iğrenç geldiğini belli et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…