- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Keske bende öyle yapabilsem ama olmuyor. Esim bile bazen diyo yabanisin bu aileye girdikten sonra dengem sastı normalde kendi çevrem cok sıcak kanlı ağır baslı oldugumu söyler bunlara göre yabaniyimbuna mı üzüldünüz cidden
takılmayın yahu bırakın,zaten samimiyetleri
şakaları garip geliyorsa illaki kendinizi çekersiniz
benim eşimin ailesinde de var bu tür şakalaşan insanlar
kaynanamlara geldikleri zaman sadece selam verir başka odaya geçerim
Hepsi birbirinin kuzeni hiç aileden cıkma girme olmamış ben haric. Kuzenlerin arasına girdim resmen herkesin gözü benim üstümde gibi bisey desem gözlerini acıp bana bakıyolar bazen söyleyecegm seyi unutup sacmaladgm bile oluyo cok tuhaf alısamıyorunKaynın amcasının kızıyla elenmiş diğer kaynın akrabayla sevgili , töbe ya...Böyle bir ortamdan böyle insanlardan ne bekliyordun ki bacım, bir kocan akıllı davranmış uzaktan biriyle evlilik yapmış e haliyle seni çekemiyorlardır onu geçtim kuzen evliliği yapan insanı ben ciddiye almam sende alma. Varsın yabani desinler yani.
İşte sıkıntı sende değil onlarda kendini yabani hissetme, asıl onlar ilkel kabileler gibiler dışarıdan yabancı birileriyle muhatap olmamışlar seni aileden bile saymıyorlardır.Hepsi birbirinin kuzeni hiç aileden cıkma girme olmamış ben haric. Kuzenlerin arasına girdim resmen herkesin gözü benim üstümde gibi bisey desem gözlerini acıp bana bakıyolar bazen söyleyecegm seyi unutup sacmaladgm bile oluyo cok tuhaf alısamıyorun
yabani olmanın kriterleri nelermiş eşin çok ayıp ediyorKeske bende öyle yapabilsem ama olmuyor. Esim bile bazen diyo yabanisin bu aileye girdikten sonra dengem sastı normalde kendi çevrem cok sıcak kanlı ağır baslı oldugumu söyler bunlara göre yabaniyim
Yeni evli sayılırım esimin ailesine hala alısamadım. Hepsi akraba benim dısımda yabancı yok herkes birbirini küçüklükten beri tanıyor cok samimiler. Eltim esimin amca kızı diğer kaynımın sevgilisi de akraba onunla da aynı sekilde samimiyetleri var. Diğer tüm akrabalar da ya dayı kızı hala oğlu köylüleri falan. Bizim esimle sehirlerimiz ayrı onların arasında kendimi cok yabancı hissediyorum dogru düzgün tanımıyorum kimseyi. Aynı ortama geldiğimiz de herkes gülüyo eğleniyor şakalasıyo ben kendimi dışlanmış gibi hissediyorum sıkılıyorum suskun kalıyorum birine bisey desem diğeri hemen onu övüyo hepsi can ciğer kuzu sarması. Kimsenin bana bi zararı yok ama cok sıkılıyorum esimin akrabalarıyla aynı ortama gelince. Kendi aile ortamımda hic öyle değilim ama bu ailede cok suskun kalıyorum bazen laf sokuyolar ona bile bisey diyemiyorum diğerleri hemen savunmaya geciyor. Çok serbestler küfürlü konusuyolar ağır sakalar yapıyolar benim ailem de böyle seyler ayıp herkesin arasında belli bi mesafe vardır bizde güleriz eğleniriz ama seviyeli bi sekilde bunlarda erkekler kadınlarla cok aşırı rahat konusuyolar bende alıskın değilim. Suan yabani suskun biriyim onların gözünde biliyorum ama alısamıyorum bir türlü bütün enerjim düşüyor canım sıkılıyor o ortama girince.
Ne derlerse desinler. Onların yorumuna göre mi hareket edeceksiniz... eşim de Kv ve görümcemle çok samimi olmamı, evlerine gidince çok hamarat olup neşe saçmamı, hep beraber bize yatılı gelindiğinde harikalar yaratmamı bekliyor. Ancak aramızda o iletişim YÖK farklı dünyaların insanlarıyız. Arkadaş gibi olamayız ki...Benim de kendimce sebeplerim var sonuçta.Bu seferde hic konuşmuyor ruh gibi diyorlar arkamdan
Ee ne dıyelim simdi biz size derken?Ee ne diyelim simdi biz size?
Alismaya calisin
Muhabbete girmeye calisin
Ya da bosverin alin elinize telefonu kurcalayin hic muhatap olmayin.
Bende yapamıyorum. Aslında cok sıcak kanlı biriyim simdiye kadar bir kisi bile soguk yada yabani demedi ama onlara karsı sıcak olamıyorum nedense. Kendimi giderken hazırlıyorum gittiğimde morelim o kadar bozuk olarak eve geliyorum ki hayattan soguyorum resmen. Kendi ortamımda o kadar huzurlu mutluyum ki işte ben buraya aitim diyorumNe derlerse desinler. Onların yorumuna göre mi hareket edeceksiniz... eşim de Kv ve görümcemle çok samimi olmamı, evlerine gidince çok hamarat olup neşe saçmamı, hep beraber bize yatılı gelindiğinde harikalar yaratmamı bekliyor. Ancak aramızda o iletişim YÖK farklı dünyaların insanlarıyız. Arkadaş gibi olamayız ki...Benim de kendimce sebeplerim var sonuçta.
Kötülükleri yok ama rahatsız oluyorum beraber bir yere gittiğimiz de onlar eğlenirken ben sanki onlardan degilmisim gibi uzak kalıyorum hic zevk almıyorum akraba ziyaretlerine gittiğimiz de onlarla gidince 2.planda kalıyorum o yüzden esimle tek gitmeye calısıyorumkötülükleri yoksa boşver
kimsenin ailesi 4x4 lük değil
kötü olacaklarına nötr olsunlar dert etme nasılsan öyle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?