- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Esim icin bazen konusmaya calısıyorum olmuyo kendimi tuhaf bi muhabbetin içinde buluyorum hersey dalgaya vuruluyoNasılsan öyle olmaya devam et çizginden ödün verme. Herkes kendisine yakıştığını gibi hareket ediyor.
Olmuyor ben konusuyorum bi bakıyorum yine kendi aralarında konusup sakalasıyolarHer aile degisiktir :) bence alisirsiniz zamanla :) sohbete dahil olmaya calisin :) ayak uyudurun biraz
Olmuyor ben konusuyorum bi bakıyorum yine kendi aralarında konusup sakalasıyolar
Belli etmiyorlar ama cogu zaman kasıtlı oldugunu düşünüyorum neşeli neşeli gidiyorum morelim bozuk olarak eve geri dönüyorumKasitli mi yapiyorlar sizce? Öyle mi hisediyorsunuz?
Bunların cogunun belli bi düşüncesi yok büyükler öyle değil onlarla cok iyi anlaşıyorum cok iyi insanlar aynı benim ailem gibiler ama diğerleri sırf konusmak için konusuyorlar herseyi dalgaya vuruyolar cok yapmacık geliyor robot gibiler aynı hiç samimi gelmiyolarHer ailenin yapısı farklıdır. Uyum sağlamak istiyorsanız deneyin. Istemiyorsanız mesafeli kalın.
Eşimle çocukluktan beri tanışmamıza rağmen aile yapım ona uzun zaman çok tuhaf gelmişti. O, yasakların çok olduğu, büyüklerin yanında pek konuşulmayan bir ailede büyümüş. Bense fazlaca rahat, herkesin birbiriyle sohbet edebildiği bir ailede büyüdüm. Zamanla uyum sağladı. Şimdi en az benim kadar samimi ailemle.
Belli etmiyorlar ama cogu zaman kasıtlı oldugunu düşünüyorum neşeli neşeli gidiyorum morelim bozuk olarak eve geri dönüyorum
Esim icin bazen konusmaya calısıyorum olmuyo kendimi tuhaf bi muhabbetin içinde buluyorum hersey dalgaya vuruluyo
E o zaman mesafe koyun, gerekirse selamlaşıp alın elinize telefonu muhabbete dahil olmayın.Bunların cogunun belli bi düşüncesi yok büyükler öyle değil onlarla cok iyi anlaşıyorum cok iyi insanlar aynı benim ailem gibiler ama diğerleri sırf konusmak için konusuyorlar herseyi dalgaya vuruyolar cok yapmacık geliyor robot gibiler aynı hiç samimi gelmiyolar
Bu seferde hic konuşmuyor ruh gibi diyorlar arkamdanBoşver mesafen olması inan iyi yoksa bu sefer sana da el ense yaparlar senin canın daha sıkılır.
Bunlarda öyleler bazen bilmedikleri şey hakkında uzmanmış gibi konusuyolar o öyle değil aslında böyle diyemiyorum uzatıp yine birbirlerine arka cıkıp ben haksız onlar haklı olacak herseyi onlar bilir cünküEsimin aileside oyle bi garip. Akraba evliligi yok ama enisteler, elti filanda ayni. Muhabbet olarak cok sacmaliyorlar. Niyeyse herkes birbirine allttan alttan laf sokusturup saka ayagina yatiyor veya sacma sacma espriler yapip duruyorlar degisikler. Ne komik buluyorum ne de muhabbete giriyorum. 4 yillik evliyim hala bir araya gelindiginde muhabbete katilmam süs gibi takilirim. Muhabbete katilmaya da pek niyetim yok.
Esim icin samimi olmaya calısıyırum ama olmuyor o istiyor ki diğer yengeleri gibi sevsinler beni ama olmuyo maalesef öyle bi bağ kuramıyoruzE o zaman mesafe koyun, gerekirse selamlaşıp alın elinize telefonu muhabbete dahil olmayın.
Bir süre sonrada hiç kendisini bozmadı kaliteli kuzmış derlerBu seferde hic konuşmuyor ruh gibi diyorlar arkamdan
Bunlarda öyleler bazen bilmedikleri şey hakkında uzmanmış gibi konusuyolar o öyle değil aslında böyle diyemiyorum uzatıp yine birbirlerine arka cıkıp ben haksız onlar haklı olacak herseyi onlar bilir cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?