• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim çapraşıkmış

ladymera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
194
295
18
Kızlar önceki konularımdan bilirsiniz. Biriyle görüşüyorum. Ortak arkadaşımız var. Benim için “şimdilik iyi gidiyor, dişleri kafama takıldı, çapraşık” demiş. Beğenmemiş benim dış görünüşümü anlayacağınız. Ben de sinir oldum tabi. Kendi sanki Brad Pitt. Ben onun dış görüşünüşü ile ilgili şurası şöyle, burası böyle demedim. Aklıma bile gelmedi. Yani istesem dişlerimi yaptırırım ama istemiyorum da yani. Adama da sinir oldum, içim soğudu. Off niye böyle oldu. Hiç konuşasım gelmio şu an.

Benimde çapraşık ve 1 hafta önce sonunda tel taktırdım. Neden istemiyorsunuz bence bu iyiliği kendinize yapın güzel bir görüntü değil ha tabi imkanınız varsa. Çünkü özgüvenimi çok düşürüyordu. Adama linç gelecek ama herkesin istekleri ve çizgileri olabilir ha bu arada bunu arkadaşınıza söylemesi berbat bir durum birde onun size söylemesi daha berbat çok onur kırıcı bence görüşmeyi kesin ve durumunuz varsa yaptırın 10 bine kıydım yaptırdım mutluyum

Konuşmayın içinizden gelmiyorsa.
Bir insanın içini tanımadan önce dışını beğeniyoruz sonra tanıdıkça o insan gözümüzde güzelleşiyor ya da çirkinleşiyor. Yani bende bu her zaman öyle olmuştur.
hamam böceğini görünüşünden dolayı hiç birimiz elimize alıp sevmiyoruz ama Uğur böceğine şarkılar türküler söylüyoruz.

Diş benim için de çok önemlidir. Siz de söylüyorsunuz dişlerinizi yani Ben karşı tarafa gıcık olacak çok kötü bir durum göremedim :/
Olmayan bişeyi söylememiş sonuçta. Hani pis kokuyordu dese ya da dişleri pisti dese o durum başka . Ama dişleriniz gerçekten düzgün değilse ve bu karşınızdaki insan için önemli birşey ise bunu söylemesi bana çok doğal geldi .

ama en önemlisi sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz nasıl mutlu olduğunuz. siz rahatsız olmuyorsanız başkalarının ne dediğini umursamayın.

Ayrıca kötü gidiyor ya da çok çirkin dememiş ki dişleri yamuk ya da çapraşık her neyse öyle demiş.
Hakkınızda hayırlısı olsun 🍀

Kızlar önceki konularımdan bilirsiniz. Biriyle görüşüyorum. Ortak arkadaşımız var. Benim için “şimdilik iyi gidiyor, dişleri kafama takıldı, çapraşık” demiş. Beğenmemiş benim dış görünüşümü anlayacağınız. Ben de sinir oldum tabi. Kendi sanki Brad Pitt. Ben onun dış görüşünüşü ile ilgili şurası şöyle, burası böyle demedim. Aklıma bile gelmedi. Yani istesem dişlerimi yaptırırım ama istemiyorum da yani. Adama da sinir oldum, içim soğudu. Off niye böyle oldu. Hiç konuşasım gelmio şu an.
Herkesin beklentileri farklı olabilir de gidip de dişleri çapraşık diyen yarın öbür gün başka şeyleri de anlatır millete. Ben böyle bir insanla görüşmezdim.

Ortak arkadaşınız da iyimser gelmedi bana o adamda bugün seni beğenmeyen çoluk çocuk olduğunda ne yapacak dişleri güzel birini bulsun diye haber gönderirim

İnsanlar çeşit çeşit ben mesela o kasar dış görünüşe takık biri değilim, gayet tipsiz heriflerden hoşlandığım da oldu :KK50: Genel olarak şurası öyle olsun, burası böyle olsun gibi kriterlerim yok zaten. Bu tip kriterleri olan insanlar da sankim bana göre değil . Çok dışgörünüşe takık biriyle de olmazdım herhalde, bana çok yüzeysel insanlarmış gibi geliyor. Lisede dersane matematik hocamdan çok hoşlanıyordum, onun dişleri de düzensizdi aklıma o geldi şimdi kimbilir ne yapıyordur cnm bnm çok tatlıydı :KK200:

Daha önce beğenen biri bana dişlerin çok düzgün demişti, direkt soğumuştum. Saçın güzel, yüzün güzel dese soğumazdım herhalde çünkü alenin görünen yerler. Ama dişe bakmak bana maalesef at pazarlarını çağrıştırıyor, atların dişlerine bakılıyor sağlam mı çürük var mı diye, gözlerine bakılıyor parlak mı diye sonra ata bir değer biçiliyor. Belki başka bir yer deseydi bu kadar itici gelmezdi ama diş diyince gayet pazarda satılığa çıkmış at gibi hissediyorum, çok itici geliyor. Elektrik alamadıysanız siz de görüşmeyin konu sahibesi bu herifi boşverin en temizi.

Son düzenleme:
Benimde çapraşık ve 1 hafta önce sonunda tel taktırdım. Neden istemiyorsunuz bence bu iyiliği kendinize yapın güzel bir görüntü değil ha tabi imkanınız varsa. Çünkü özgüvenimi çok düşürüyordu. Adama linç gelecek ama herkesin istekleri ve çizgileri olabilir ha bu arada bunu arkadaşınıza söylemesi berbat bir durum birde onun size söylemesi daha berbat çok onur kırıcı bence görüşmeyi kesin ve durumunuz varsa yaptırın 10 bine kıydım yaptırdım mutluyum
Evet benim de eğriydi ve kafama çok takılırdı. Şu an tel tedavim bitmek üzere çok mutluyum. Diş benim için de önemli açıkçası, hatta görünüş olarak tek kriterim diyebilirim.

Çok takılacak bir şey değil, herkesin görünüş ile ilgili beklentisi farklıdır. İleride belki biri de benim için 'boyu 1.55 o yüzden olmaz' diyebilir. Kimseyi de suçlayamam bu yüzden.

Evet benim de eğriydi ve kafama çok takılırdı. Şu an tel tedavim bitmek üzere çok mutluyum. Diş benim için de önemli açıkçası, hatta görünüş olarak tek kriterim diyebilirim.

Çok takılacak bir şey değil, herkesin görünüş ile ilgili beklentisi farklıdır. İleride belki biri de benim için 'boyu 1.55 o yüzden olmaz' diyebilir. Kimseyi de suçlayamam bu yüzden.
Nasıl düzeldi mi :) benim 1 hafta oldu.. evet hele insan tedavi falan olunca beklentileri daha yüksek oluyor şimdi ben düz dişli adam isterim 😅

ayril. Sonra dislerini yaptir.

Sonuç olarak deli gibi aşık olamadıysak bir insana dış görünüşünü bi irdeliyoruz. Arkadaşınızın bunu gelip söylemesi gereksiz ama adamın bunu aracı kişiye söylemesi garip değil. Sizin de içiniz soğumuş onun da ısınmamış. Tanışmak böyle bir şey demek ki bazı ilişkilerde.

İnsanlar dişlere nasıl takılıyor hiç anlamıyorum. Ağzını 2 metre açarak gülmüyorsa çarpık dişlerinin olup olmamasına takılmam açıkçası. Ayrıca diş teli tedavisi de herkesin bütçesine uyan bir şey değil. Bende çok isterim dişlerimi yaptırmayı ama daha öncelikli ihtiyaçlarım var. Sizin dış görünüşünüz hakkında başka insanlara sitemde bulunan adamdan soğuyun zaten. Bence bitiren siz olun.

Daha önce beğenen biri bana dişlerin çok düzgün demişti, direkt soğumuştum. Saçın güzel, yüzün güzel dese soğumazdım herhalde çünkü alenin görünen yerler.
Genelde benim gibi dişe bakan insanların da önceden diş problemleri oluyor. Tel tedavisi gören birkaç kişiden daha aynı şeyi duymuştum. İnsan kendinde beğenmediği yere başkasında daha çok dikkat ediyor.

Nasıl düzeldi mi :) benim 1 hafta oldu.. evet hele insan tedavi falan olunca beklentileri daha yüksek oluyor şimdi ben düz dişli adam isterim 😅
Evet düzeldi gerçekten de döktüğüm paraya ve eziyete değdi diyebilirim. Siz de daha yeni taktırmışsınız, zaman geçince çok rahat oluyor inanın. Aslında çok eğri değildi dişlerim ama ben çok kompleks haline getirmiştim. Rahatça gülemiyordum bile. Bunlar benim abartmam da olabilir tabii. Kolay geçer umarım tedavi süreciniz :)

Hepimiz dis görünüse bakiyoruz (ne kadar karakter de önemliysede tabi). Tek olumsuzluk olarak onu demesi iyi aslinda bir yerde, ama diger taraft size bu lafi tasiyan arkadas simdi sizin onun yaninda rahat etme sansinizi yok etti. Cünkü konusurken veya gülerken aklinza gelecek. En suclisu laf tasiyan kisi

takar takar yani diyecek bir şey yok. ama aracıya bunu demesi çok çocukça geldi. kaç yaşında ki?
dişe ben de bakarım. benim de dişlerimde kusur vardı, yaptırdım daha mutlu oldum yaptırdıktan sonra açıkçası.
burda kadınların çoğu boya takar mesela, boyu kısa erkek istemez geneli. yalan mı? bu da onun gibi bişey.
benim kardeşimin küçükken dişinde ufak bir kırık oldu, tam ön diş. yaptırdık. geçenlerde o dolgu düşmüş o da farketmemişti, ben farkettim. senin dolgu gitmiş galiba tekrar yaptırmak lazım dememle aynaya bakması ve anında sanki biri ölmüş gibi ağlaması aynı anda oldu. meğer ne kadar çok takmış kafaya. dişçiye gidene kadar evin içinde maskeyle gezdi. 2-3 gün içinde gittik düzelttirdik.
tabii siz mutluysanız yaptırmayın öyle kalsın, adamla da bu saatten sonra bence konuşmazsınız soğumuşsunuz. ama böyle aracılı maracılı görüşmelerde millet bakar birbirinin orasına burasına yani.

Genelde benim gibi dişe bakan insanların da önceden diş problemleri oluyor. Tel tedavisi gören birkaç kişiden daha aynı şeyi duymuştum. İnsan kendinde beğenmediği yere başkasında daha çok dikkat ediyor.
Bende ortaokul yıllarımda ortodonti tedavisi gördüm. Çok sancılı bir dönemdi. Çenelik kullandım, lastik taktım. Diş konusunda aşırı hassasım hele ki karşımdakine diş taşı varsa, böyle yemek artığı gibi, sarı renkliyse arkama bakmadan uzaklaştım. Bir de diş bence önemli. Öpüşüyorsun sonuçta.

Back
X