• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim çapraşıkmış

Büyük densizlik etmiş. Arkadaşınız da onun ağzının payını vermeli ve size söylememeliydi. Bence yol yakınken bırakın.
Benim çenemden dolayı sıkıntım var. Sadece tel tedavisiyle düzelebilseydi hiç düşünmezdim. Sizin de bi maniniz yoksa yaptırın bence. Hayat kaliteniz artar kendinize güveniniz gelir.

Kızlar önceki konularımdan bilirsiniz. Biriyle görüşüyorum. Ortak arkadaşımız var. Benim için “şimdilik iyi gidiyor, dişleri kafama takıldı, çapraşık” demiş. Beğenmemiş benim dış görünüşümü anlayacağınız. Ben de sinir oldum tabi. Kendi sanki Brad Pitt. Ben onun dış görüşünüşü ile ilgili şurası şöyle, burası böyle demedim. Aklıma bile gelmedi. Yani istesem dişlerimi yaptırırım ama istemiyorum da yani. Adama da sinir oldum, içim soğudu. Off niye böyle oldu. Hiç konuşasım gelmio şu an.
İlişkilerde ilk olarak dış görünüşe bakılır. Çocukta ters bir şey yok. Herkes her fiziksel özelliği beğenmek zorunda değil. Bu konuda takıntılı olsaydı ilişki iyi gidiyor demezdi. Dişlerim çapraşık olsaydı yaptırırdım açıkçası. Ben de hoşlanmam o tarz görüntüden. Her şeyi de gurur meselesi haline getirmemek lazım

Offf
Arkadaşında koştur koştur bunu niye söylüyor ki sana

Beni yakın bir arkadaşım biriyle tanıştırmıştı. Aynı ortamda hep beraber takıldık.Arkadaşım utana sıkıla nasıl buldun diye bana sordu, iyi hoş çocuk ama bana olmaz dedim geçtim. Aradan biraz geçince sıkıştırdım bizimkini birşey olmuş belli bana anlatmıyor. Çocuk benim hakkımda güzel değil, onu mu bana yakıştırdın falan demiş, bizimki de ben farkında değilmiyim kız sana yüz vermedi diye çirkeflik yapıyorsun, arkadaşım çirkinde sen mi güzelsin dön aynaya bak falan mıçmış resmen çocuğun ağzına. Ben üzülürüm diye de anlatamamış bana.

Çocuk gerçekten beni beğenmemiş olabilir, hiç özenli değildim o gün hemde nezleydim. Bunlar olmasada beğenmez sıkıntı yok. Ben herkesi beğeniyor muyum. Ama üslup önemli. O üslubunu ayarlayamadığı için arkadaşım gereken şeyleri yapmıştı. O bir an söyleyip geçmiş olabilir ama aracının gelip yetiştirmesi saçma. Sizde soğuyabilirsiniz adamdan, görüşmezsiniz olur biter.

Kızlar önceki konularımdan bilirsiniz. Biriyle görüşüyorum. Ortak arkadaşımız var. Benim için “şimdilik iyi gidiyor, dişleri kafama takıldı, çapraşık” demiş. Beğenmemiş benim dış görünüşümü anlayacağınız. Ben de sinir oldum tabi. Kendi sanki Brad Pitt. Ben onun dış görüşünüşü ile ilgili şurası şöyle, burası böyle demedim. Aklıma bile gelmedi. Yani istesem dişlerimi yaptırırım ama istemiyorum da yani. Adama da sinir oldum, içim soğudu. Off niye böyle oldu. Hiç konuşasım gelmio şu an.

Adamın bunu arkadaşınıza söylemesi, arkadaşınızın gelip size yetiştirmesi. Hangisi daha terbiyesiz karar veremedim ben.

Bunun dışında dişimde bir problem varsa ben de yaptırırdım. Görüntüyü, gülüşü inanılmaz değiştiriyor güzelleştiriyor. Diş önemli ve çözümü kolay ❤️☺️

arkandan böyle diyen biriyle muhatap olma, yüzüne deseydi yaptır diye. hem korkak hem dedikoducu ben bu tip insanlardan çok çektim sende uzak dur

Konu sahibi dişlerini yaptirmak zorunda değil millet dişlerini yaptır demiş herkes bı hadsiz. Neden yaptırmalı? İnsanlari bı rahat biraksaniz da herkese kendini sevebilmeye izin verseniz. Konu sahibi benim de dişlerim nizami değil fakat şekilci ayılarla flört etmekten hep kacindim. Kendimi olduğum her şekilde sevdiğim için de bir çok erkeği kendime aşık ettim Dünya bu yarinimiz belli değil. Böyleleri gün gelir memen sarktı saçların seyreldi der salak salak konuşur hiç çekemem. Bir iki fiziğini çekiştirip ahirina geri yollayin

Tel maliyetli bir tedavi ama imkanınız varsa yaptırın.Diş önemli çünkü.Ben de yakışıklılığa önem vermem ama dişe takılırım.Tabi söylemesi hoş olmamış.

Benim eski kocam denen terliksi hayvan sevgilisine karımın dişleri caprasik ağzı kokuyor yazmış zamanında mesajlarını görmüştüm aklıma o geldi. Gerçi o kadına yaranmak için iftira atmış bana da neyse. Kendisi çirkin herifin tekiydi timsaha benziyordu. Ay için soğudu rahatladı.🤣
Siz de uzak durun o saçma adamdan.
hahahah

sabah sabah güldüm,tobe yarabbi :KK70:

bir insan timsaha nasıl benzer ayol
düşünüyorum düşünüyorum olmuyor :KK57::KK57::KK70:

Konu sahibi dişlerini yaptirmak zorunda değil millet dişlerini yaptır demiş herkes bı hadsiz. Neden yaptırmalı? İnsanlari bı rahat biraksaniz da herkese kendini sevebilmeye izin verseniz. Konu sahibi benim de dişlerim nizami değil fakat şekilci ayılarla flört etmekten hep kacindim. Kendimi olduğum her şekilde sevdiğim için de bir çok erkeği kendime aşık ettim Dünya bu yarinimiz belli değil. Böyleleri gün gelir memen sarktı saçların seyreldi der salak salak konuşur hiç çekemem. Bir iki fiziğini çekiştirip ahirina geri yollayin

Kendimizi olduğumuz gibi sevicez diye kendimize bakmayalım mı. Diş yaptırmakta ne var. Rahatsız edici bir şey varsa yaptırın diş önemli. İnsana kendini iyi hissettiriyor. Ben de yılda 1 diş hekimine gider beyazlatma işlemi yaptırırım mesela. Sabah işe giderken saçımızı düzleştiriyoruz makyaj yapıyoruz. En güzel giysilerimizi giyiniyoruz. Kaş aldırıyoruz saç boyatıyoruz. Bunlar kendimizi sevmediğimiz için değil ki. Sevdiğimiz için ❤️

Bir de kendime aşık ettim falan demişsiniz. Erkekler için yapmıyoruz bunları. Aynaya bakınca mutlu olmak için.

Son düzenleme:
Ben de şaşırdım,konu sahibi yaptırayım mı diye sormamış ki , bu estetik yaptıran birinin canım senin burnun da şöyle sen de yaptırsan çok güzel olur demesi gibi olmuş .Çoğu iyi niyetle demiş ama sosyal baskı yapmış.

Aman aman nerelere geldik böyle. İlk görüşmelerde dış görünüş tabiki önemli sonuçta ilk kez tanıdığınız insana hemen aşık olmuyorsunuz 🌝

benim canımı sıkan seninle paylaşmaması oldu ben şahsen bir başkasından değil de direk kendisinden duymak ister ve sen kim köpek oluyorsun demek isterim.
bunları bile bile de konuşmaya devam edilmez ki.

Kendimizi olduğumuz gibi sevicez diye kendimize bakmayalım mı. Diş yaptırmakta ne var. Rahatsız edici bir şey varsa yaptırın diş önemli. İnsana kendini iyi hissettiriyor. Ben de yılda 1 diş hekimine gider beyazlatma işlemi yaptırırım mesela. Sabah işe giderken saçımızı düzleştiriyoruz makyaj yapıyoruz. En güzel giysilerimizi giyiniyoruz. Kaş aldırıyoruz saç boyatıyoruz. Bunlar kendimizi sevmediğimiz için değil ki. Sevdiğimiz için ❤️

Bir de kendime aşık ettim falan demişsiniz. Erkekler için yapmıyoruz bunları. Aynaya bakınca mutlu olmak için.

sizin söylediklerinizde bir yanlış yok ama fön çekmek, kaş aldırmakla diş yaptırmanın maliyeti aynı mı? ortodonti tedavileri bütün dünyada çok pahalı.
kızımı götürdüm geçen çenesine bir aparat takılacak doktor 5bin dedi direkt. tabi arada gelip gittiğinizde de ödeme olacak dedi. dişlerinde de çarpıklık var 3 sene sonrada tel takılacak 10-15 binde ona vericez. çok şükür karşılayabiliyoruz ama karşılayamayan bir çok insan varken yaptır kendin için ne olacak canım diyemiyorum ben.
bende ergenliğimde yaptıramadım, babam karşılayamazdı, devlette sıraya girmiştik 17 ağustos depremi oldu kaynadık arada. bu yaşımda yaptırabiliyorum anca.

Sizden gerekli elektrigi alamadigi icin takmis. Yoksa lafi olmazdi diye dusunuyorum. Mantikli ilerliyo galiba arkadas

İnsanlar çeşit çeşit ben mesela o kasar dış görünüşe takık biri değilim, gayet tipsiz heriflerden hoşlandığım da oldu :KK50: Genel olarak şurası öyle olsun, burası böyle olsun gibi kriterlerim yok zaten. Bu tip kriterleri olan insanlar da sankim bana göre değil . Çok dışgörünüşe takık biriyle de olmazdım herhalde, bana çok yüzeysel insanlarmış gibi geliyor. Lisede dersane matematik hocamdan çok hoşlanıyordum, onun dişleri de düzensizdi aklıma o geldi şimdi kimbilir ne yapıyordur cnm bnm çok tatlıydı :KK200:

Daha önce beğenen biri bana dişlerin çok düzgün demişti, direkt soğumuştum. Saçın güzel, yüzün güzel dese soğumazdım herhalde çünkü alenin görünen yerler. Ama dişe bakmak bana maalesef at pazarlarını çağrıştırıyor, atların dişlerine bakılıyor sağlam mı çürük var mı diye, gözlerine bakılıyor parlak mı diye sonra ata bir değer biçiliyor. Belki başka bir yer deseydi bu kadar itici gelmezdi ama diş diyince gayet pazarda satılığa çıkmış at gibi hissediyorum, çok itici geliyor. Elektrik alamadıysanız siz de görüşmeyin konu sahibesi bu herifi boşverin en temizi.
Niye öyle dedin ama, ben en çok iltifatı dişlerime alırım 😅😅😅 bazen annem bile konuşurken arada durup "dişlerin ne kadar güzel, nazarım değecek" diyor (kendisi gök gözlüdür de, maşallah dediği 40 gün yaşar).
Hayır bana at benzetmesi yapılıyor boyumdan mütevellit, ben de gülüşümü ata benzetiyorum 😄😄😄 belki de dişlerimden dolayı önüme kesme şeker koyup gehgehgeh yapıyorlardır 😂😂😂

Konuyla ilgili olarak da şunu söyleyeyim, ayıp etmiş. Beğenmediyse beğenmedi. Ben dişe takık bi insan olmama rağmen eşimin dişleri de çarpık, olmasa iyi olurdu ama seviyorum valla. Ayrıca ben sevgili olduktan coook sonra tel taktırmayı düşünmüyor musun diye sorabilmiştim. Hadsizmis o adam.

Back
X