- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul için konuşuyorum marmara üniversitesine giderdik ben küçükken diş kontrollerine çok memnunduk. İlkokulda başka bir arkadaşım da yıllarca tüm kafasına geçirdiği garip teller taktı marmaraya gidiyordu aynı şekilde evimize yakındı. Şu an kızın dişleri inci gibi.sizin söylediklerinizde bir yanlış yok ama fön çekmek, kaş aldırmakla diş yaptırmanın maliyeti aynı mı? ortodonti tedavileri bütün dünyada çok pahalı. kızımı götürdüm geçen çenesine bir aparat takılacak doktor 5bin dedi direkt. tabi arada gelip gittiğinizde de ödeme olacak dedi. dişlerinde de çarpıklık var 3 sene sonrada tel takılacak 10-15 binde ona vericez. çok şükür karşılayabiliyoruz ama karşılayamayan bir çok insan varken yaptır kendin için ne olacak canım diyemiyorum ben. bende ergenliğimde yaptıramadım, babam karşılayamazdı, devlette sıraya girmiştik 17 ağustos depremi oldu kaynadık arada. bu yaşımda yaptırabiliyorum anca.
için değil ki. Sevdiğimiz için
Bir de kendime aşı
Konu şuan bir flortle ilgili olduğu için erkeklerden söz ettim. Hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Dişinizi beyazlatmaniz sizin iradeniz ama insanlara "bu bakimdir" demeniz dayatmadir. Makyaj bakım değildir kaş almak sac boyamak bakım değildir hanımefendi. Çünkü bir kadın makyaj yapmak zorunda değildir kaş almak zorunda değildir çünkü toplumu ve kişinin kendisini rahatsız edicek olan mecburi bir durum değildir. Zihniyetlerinizi degistirin. Dişi yamuk bir kadın da çekicidir velev ki değilse de kimseye çekici görünmek zorunda degildirKendimizi olduğumuz gibi sevicez diye kendimize bakmayalım mı. Diş yaptırmakta ne var. Rahatsız edici bir şey varsa yaptırın diş önemli. İnsana kendini iyi hissettiriyor. Ben de yılda 1 diş hekimine gider beyazlatma işlemi yaptırırım mesela. Sabah işe giderken saçımızı düzleştiriyoruz makyaj yapıyoruz. En güzel giysilerimizi giyiniyoruz. Kaş aldırıyoruz saç boyatıyoruz. Bunlar kendimizi sevmediğimiz için değil ki. Sevdiğimiz için
Bir de kendime aşık ettim falan demişsiniz. Erkekler için yapmıyoruz bunları. Aynaya bakınca mutlu olmak için.
Diştir düzelir de beyin nakli maalesef.O adamdan lütfen uzak dur kendine yazık etme.Benim için “şimdilik iyi gidiyor, dişleri kafama takıldı, çapraşık” demiş.
Konu şuan bir flortle ilgili olduğu için erkeklerden söz ettim. Hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Dişinizi beyazlatmaniz sizin iradeniz ama insanlara "bu bakimdir" demeniz dayatmadir. Makyaj bakım değildir kaş almak saf boyamak bakım değildir hanımefendi. Çünkü bir kadın makyaj yapmak zorunda değildir kaş almak zorunda değildir çünkü toplumu ve kişinin kendisini rahatsız edicek olan mecburi bir durum değildir. Zihniyetleri işi degistirin
ayy cok kiriciii ve alpaslanin bu estetikli haliyse hic de guzel olmamisKonu sahibi, Instagram'da şu reklam çıktı karşıma, senin adam aklına geldi,paylaşmak istedim![]()
Eki Görüntüle 2828496
ayy cok kiriciii ve alpaslanin bu estetikli haliyse hic de guzel olmamis![]()
Sahte gözyaşları var, tipte benziyor. Bir de gönlünden düştüyse timsah bile ondan hoş olur tatlimhahahah
sabah sabah güldüm,tobe yarabbi
bir insan timsaha nasıl benzer ayol
düşünüyorum düşünüyorum olmuyor![]()
Allah gönlüne göre versinSahte gözyaşları var, tipte benziyor. Bir de gönlünden düştüyse timsah bile ondan hoş olur tatlim
Timsaha benziyordu da koptumBenim eski kocam denen terliksi hayvan sevgilisine karımın dişleri caprasik ağzı kokuyor yazmış zamanında mesajlarını görmüştüm aklıma o geldi. Gerçi o kadına yaranmak için iftira atmış bana da neyse. Kendisi çirkin herifin tekiydi timsaha benziyordu. Ay için soğudu rahatladı.
Siz de uzak durun o saçma adamdan.