Diva'nın Vitrini

Diva_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
640
0
0
A.B.D.
Selam kızlar:80:.Bu topicde çok begendiğim giyim,aksasuar,kozmetik parçalarını sizlerle paylaşacağım.İlerleyen zamanlarda da (zayıfladıktan sonra)kendi gardolabımdan fotoğraflar ekleyecegim.Umarım takip ederken keyif alırsınız.Sevgiler

(Sevdiğiniz parçalar için beğene tıklatın ki hangi parçalar daha popüler görelim kızlarAyrıca fotografların üzerine tıklatarak daha büyük ve çoklu şekilde görebilirsiniz )

Son düzenleme:
Platform topuklu ayakkabılara bayılıyoruuummm.

Çok egzotik, sexy, yazlık- baharlık bir hava taşıyor.Yanına kombine edilmiş şal ve çanta egzotizmi tamamlamış.Üzerinde çikolata tenli kot şortlu ve dar badili bir bayan hayal edin.

Çok daha sofiktike.Biraz daha kışlık gece ayakkabısı havası var.Tabi bluejean altınada giyilebilir.Sexy ve rahat gözüküyor.

Tam bir klasik.Her bayanda bulunması gerekn türden.Her kombinenin altına giyilebilecek.Her türlü izlenim için kullanılabilecek.Hedef kitlesi geniş bir ayakkabı.

Son düzenleme:

Rus stili bir bot.Kış ayları için hem elit hemde rahat bir seçim.İnce bacaklar için mükemmel.

Kış mevsiminde "college girl" stiline kombine edebileceginiz,yaz-bahar aylarında ise çok daha egzotik çok daha Akdenizli kombineler için uyumlu bir ayakkabı.

Oxford stili topuklu.Daha çok "college girl" veya "japon stil"e uygun.Pantolon yerine diz üstü eteklerle tercih edilmesi gereken bir ayakkabı.(Gardolabımda 2 çeşitdi var)

Yuvarlak yüz hatlarına, sahip küçük veya dar burunlu bayanlara tavsiye edebilecegim bir aksesuar.(Ben şeffaf camlısını kullanıyorum)

topiğin hayırlı olsun canım yorumlarla beğenilerle dolsun taşsın paylaştığın ayakkabıları çok beğendim özellikle şu fiyonklu olanı.ama bişey isteyebilirmiyim ben çanta delisiyimde biraz çanta da eklersen çok sevinirim

Çok teşekkürederim tatlım.Modaya bayılıyorum.Topicimdede modayla ilgili herşeyi paylaşıcam.Çantalara bir bakınayım.Güzel parçalar eklerim senin için

Yaz-bahar aylarında çiçek desenli ebliseler,sandaletlerle akşam gezmelerinde kullanılacak zarif seçimler.

2010-2011 modası marjinal gözlükler.Özellikle kedi gözü çerçeveler bu yaz rövaşta olacak.(Moda haftalarından anladığım kadarıyla)

Senenin modası bu çoraplar.Bende gerçekten çok beğeniyorum.Tayt şeklinde olanlarıda var.Hem sexy hem zarif.

Son düzenleme:
seçimlerin çok hoş bende modayla yakından ilgileniyorum:))))))))takip edicem canım keyifle topicini seçimler bi harika çoğunluğu beğendim yanii..........

seçimlerin çok hoş bende modayla yakından ilgileniyorum:))))))))takip edicem canım keyifle topicini seçimler bi harika çoğunluğu beğendim yanii..........

Teşekkürederim canım.Modaya tutkun insanlarla muhabbet etmek çok güzel.Bu topic sadece modaya özel.Kombineler,mankenler,defileler,parçalar,moda haberleri,moda muhabbetleri..Çok hoşuma gidiyor. Topicin konsepti oturunca dahada keyifli olacaktır.

1.4.2011 Günün Modeli :Megan Fox Vol.2

Bu kadının vücuduna,cildine,yüzüne,bakışlarına,zerafetine hayranım.Dünyanın en sexy kadını seçilmişti.Belkide haklıydılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…