diyafragma hernisi

Bilgi edinmek için sayfaları okurken yazınızı okudum,geçmiş olsun,bebeğiniz durumu nasıl,Allah şifa versin.
sagolun amin.herkesin bebegine insallah sifa versn. ben yazamadim sifre sikintisindan epeydir, bizim kizimiz 2 kere ameliyat oldu ve 3ncu opera soz konusu su an 2 gundur tekrarladigini farkettik cerrah arayisi icindeyiz kilo alamadik pek biraz beslenip kilo alirsa takipler haftalik su an.yani bu herni cocuktan çocuğa degisiyo her bebegin hastaligi kendine ozel oluyo ve farklı anomalilerde farkli oluyo sizinkine ne dediler canim.?
 
Bilgi edinmek için sayfaları okurken yazınızı okudum,geçmiş olsun,bebeğiniz durumu nasıl,Allah şifa versin.

Bide sizinki hangi hastanede su an ameliyati yapan doktor kim nasil memnunmusunuz bizde kimseye guvenemiyoz artik 2 ameliyatini yapan cerrah bizim hastaneden ayrilmisda bizde hastane ve cerrah ariyoz 6 aylik su an kizim 4 ay yogun bakimda kaldi sayilir ve tekrar ameliyat olmasi gerekiyo cevap icin simdiden tesekkurler
 
Bilgi edinmek için sayfaları okurken yazınızı okudum,geçmiş olsun,bebeğiniz durumu nasıl,Allah şifa versin.


Buldunuzmmu bilemiyorum ama medical parkta dr, fatih aydin tavsiye ederim benim kizimla bizzat ilgili 6 aydir 2 operada da cok yardimci oldu
 

Geçmiş olsun öncelikle bende medipol ünv hastanesinde doktor suat ayyildizi tavsiye ederim doktorlugu disinda insana guven veren durusu ve bakisi bile o zamanlarimizi daha kolay gecirmemize neden oldu
 


Bizim bebeğimizde başka anomalilerde var.Trakeostomi açılacaktı ama boynu kısa olduğu için açmadılar,solunum cihazından da ayıramıyorlar,neler bekliyor bizi bilmiyoruz.Allah şifa versin hepimize.
Bebeğimiz Marmara Ünv.yatıyor ve ameliyatı da orda oldu,ameliyata prf.bir dr.girdi ama ismini bilmiyorum,ameliyattan memnunuz şu ana kadar bir sorun yaşamadık ama zamanla ne olur bilmiyorum.Ameliyattan sonra dr. eşime karın içi duvarının dar olduğunu,bağırsakları zor yerleştirdiklerini söylemiş.
Benimde merak ettiğim bir soru var,bizim bebeğimizin ameliyat olduğu sol karnı sürekli şiş,beslendikçe daha fazla şişiyor,sizde böyle bir sorun oldu mu?
 

Merhaba canım bizimki de ameliyat sonrasında batin bölgesi çok dar bağırsakları zor yerleştirdik dediler aynı durum yani ama beslenince şişme olmadı çok şükür. Kalp ilaci kullaniyo sürekli kalbinde ritmik bozukluk var. Ve reflü. Acaba mide de yukarı çıkıyo ya sizinki o şişen kısımda olmasın bilemicem nedendir. ??
Peki çigerleri ne durumda gelisiyomuymus dün 1 hocadan duydum 7 yaşına kadar akciğer gelişiyomus inş. Sizin bebeğin gelişir benim kızimdada dikiş tutmadı bi türlü 1.sinde diktiler 2.ameliyatta yama yaptılar ama şimdi yine hernilesme var napicaz bilmiyoruz 3. Olacakmış ( Üzgünüz


Bide solunum makinasına hepsi bağlanıyor zamanla düzelir inş anne sütü alabiliyor mu bebek? bizim Dr. Beslenme problemi olunca damla damla beslemişti kızımı serum gibi düşün makinaya sütü bagli hem daha iyi kilo alsın diye hemde bi anda mideye çok gidince kabul etmiyo bebekler ya. sondayla mi şu an yoksa ağızdan biberonla aliyomu bizdede hep beslenme sorunu oldu ara ara serumla beslendi
 
Son düzenleme:

Bizde pulmoner hipertansiyon var,ciğerleri pek gelişmedi,hala kapalı,damarları açmak için ilaç kullanıyorlar sürekli,solunum cihazından ayıramıyorlar,ayarını düşürdüler ama ayıramadılar,anne sütü bir müddet aldı ama şimdi mamayla besleniyor,sütüm biteli çok oldu,ağızdan beslenemiyor solunum cihazının hortumu var.uzun süre solunum cihazına bağlı kalmasının zararı var,bugün 99.günümüz.
Size de Allah kolaylık ve acil şifalar versin.İnşallah 3.ameliyatı iyi geçer bir daha yaşamaz aynı sıkıntıları.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ameliyatı yapan dr.un ismini öğrendim eşimden,Prf.Gürsü Kıyan,ameliyat oldumu,nasıl durumunuz?
 
Ameliyatı yapan dr.un ismini öğrendim eşimden,Prf.Gürsü Kıyan,ameliyat oldumu,nasıl durumunuz?

Sagol canim Daha ameliyat olmadı araştırma içindeyiz ille de Cerrahpaşa diyo doktoru oraya gitcez önümüzdeki hafta gorusnek icin inşallah..kısa vadeli sıkıntı yapmaz dediler ama uzun vade icin olması gerekiyormuş kilo alımını engelliyor bu hastalık ve tekrar ediyo..

Bu arada sorum herkese birden çok tekrarlayan ameliyatli bizim gibi hasta varmı yama olduğu halde ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…