- Konu Sahibi April wind
-
sagolun amin.herkesin bebegine insallah sifa versn. ben yazamadim sifre sikintisindan epeydir, bizim kizimiz 2 kere ameliyat oldu ve 3ncu opera soz konusu su an 2 gundur tekrarladigini farkettik cerrah arayisi icindeyiz kilo alamadik pek biraz beslenip kilo alirsa takipler haftalik su an.yani bu herni cocuktan çocuğa degisiyo her bebegin hastaligi kendine ozel oluyo ve farklı anomalilerde farkli oluyo sizinkine ne dediler canim.?Bilgi edinmek için sayfaları okurken yazınızı okudum,geçmiş olsun,bebeğiniz durumu nasıl,Allah şifa versin.
Bilgi edinmek için sayfaları okurken yazınızı okudum,geçmiş olsun,bebeğiniz durumu nasıl,Allah şifa versin.
Bilgi edinmek için sayfaları okurken yazınızı okudum,geçmiş olsun,bebeğiniz durumu nasıl,Allah şifa versin.
Merhabalar.Öncelikle bebeklerini kaybeden annelere Allah sabır versinKelimeleri toparlayabilrsem ben de bir şeyler yazmaya çalışacağım.Okuyan ve
cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim.Bu hastalığa malesef benim yiğenim de yakalandı.Çok şükür şimdi hayatta ve yaklaşık 2 yaşını geçti
ama ne yazıkki tam olarak iyileşemedi.Kısaca yaşadığımız süreci anlatayım sizlere. Bebeğimiz doğar doğmaz ameliyet edildi bu arada ailem Ankara'da
yani bebeğimiz Ankara'da Gazi Hastanesinde ameliyat oldu.Diyaframdaki delik ilk operasyonda geçmedi 15 gün sonra tekrar bir operasyon geçirdi.
2 yıldır belirli aralıklarla hastanede yatıyor tam bir iyileşme hiç bir zaman olmadı.Bu arada doğduğundan beri ağzından beslenemiyor.
Sürekli vücuduna takılan bir alet yardımıyla besleniyor.Doğduğunda kilosu çok düşüktü gerçi hala düşük.Doktolar her seferinde zamanla toparlar kilo alır
dediler ama 2 yaşında olmasına rağman hala 5 küsur kilo.Ağızdan su bile verilemiyor.Verildiğinde ciğeri kapanıyor.Tekrar hastaneye yatırılarak ciğerini
açmaya çalışıyorlar.En son geçen hafta çıktı hastaneden 2,5 aydır hastanedeydi.Bir de bu hastalığa ilaveten skolyoz hastalığı çıktı .Ben elimden
geldiğince netten araştırdım diyafram hernisiyle bu hastalığın bir bağlantısı yok anladığım kadarıyla.hatta bu hastalık için bir doktora gittik.Gittiğimiz
doktor 22 ameliyat olması gerektiği söyledi.Doktorun konuşmasından pek memnun kalmadığımız için başka bir doktordan randevü aldık.Çarşamba günü
inşallah tekrar doktora gideceğiz.Hayırlısı olur inşallah.Biraz uzun oldu ama benim sorum şu sizlere ,özellikle bu konuda tecrübeli annelere doktorlar
sürekli bizi oyalıyor, düzelir diyorlar ama 2 senedir malesef bir düzelme yok.Ben doktorların bizi oyaladığını düşünüyoruz.Sizden bu hastalıkla ilgili ciddi
anlamda bizimle ilgilenebilcek bir doktor tavsiyesi bekliyorum.Biraz uzun oldu ama okuan herkese teşekkürler...
sagolun amin.herkesin bebegine insallah sifa versn. ben yazamadim sifre sikintisindan epeydir, bizim kizimiz 2 kere ameliyat oldu ve 3ncu opera soz konusu su an 2 gundur tekrarladigini farkettik cerrah arayisi icindeyiz kilo alamadik pek biraz beslenip kilo alirsa takipler haftalik su an.yani bu herni cocuktan çocuğa degisiyo her bebegin hastaligi kendine ozel oluyo ve farklı anomalilerde farkli oluyo sizinkine ne dediler canim.?
sagolun amin.herkesin bebegine insallah sifa versn. ben yazamadim sifre sikintisindan epeydir, bizim kizimiz 2 kere ameliyat oldu ve 3ncu opera soz konusu su an 2 gundur tekrarladigini farkettik cerrah arayisi icindeyiz kilo alamadik pek biraz beslenip kilo alirsa takipler haftalik su an.yani bu herni cocuktan çocuğa degisiyo her bebegin hastaligi kendine ozel oluyo ve farklı anomalilerde farkli oluyo sizinkine ne dediler canim.?
Bide sizinki hangi hastanede su an ameliyati yapan doktor kim nasil memnunmusunuz bizde kimseye guvenemiyoz artik 2 ameliyatini yapan cerrah bizim hastaneden ayrilmisda bizde hastane ve cerrah ariyoz 6 aylik su an kizim 4 ay yogun bakimda kaldi sayilir ve tekrar ameliyat olmasi gerekiyo cevap icin simdiden tesekkurler
Bizim bebeğimizde başka anomalilerde var.Trakeostomi açılacaktı ama boynu kısa olduğu için açmadılar,solunum cihazından da ayıramıyorlar,neler bekliyor bizi bilmiyoruz.Allah şifa versin hepimize.
Bebeğimiz Marmara Ünv.yatıyor ve ameliyatı da orda oldu,ameliyata prf.bir dr.girdi ama ismini bilmiyorum,ameliyattan memnunuz şu ana kadar bir sorun yaşamadık ama zamanla ne olur bilmiyorum.Ameliyattan sonra dr. eşime karın içi duvarının dar olduğunu,bağırsakları zor yerleştirdiklerini söylemiş.
Benimde merak ettiğim bir soru var,bizim bebeğimizin ameliyat olduğu sol karnı sürekli şiş,beslendikçe daha fazla şişiyor,sizde böyle bir sorun oldu mu?
Merhaba canım bizimki de ameliyat sonrasında batin bölgesi çok dar bağırsakları zor yerleştirdik dediler aynı durum yani ama beslenince şişme olmadı çok şükür. Kalp ilaci kullaniyo sürekli kalbinde ritmik bozukluk var. Ve reflü. Acaba mide de yukarı çıkıyo ya sizinki o şişen kısımda olmasın bilemicem nedendir. ??
Peki çigerleri ne durumda gelisiyomuymus dün 1 hocadan duydum 7 yaşına kadar akciğer gelişiyomus inş. Sizin bebeğin gelişir benim kızimdada dikiş tutmadı bi türlü 1.sinde diktiler 2.ameliyatta yama yaptılar ama şimdi yine hernilesme var napicaz bilmiyoruz 3. Olacakmış( Üzgünüz
Bide solunum makinasına hepsi bağlanıyor zamanla düzelir inş anne sütü alabiliyor mu bebek? bizim Dr. Beslenme problemi olunca damla damla beslemişti kızımı serum gibi düşün makinaya sütü bagli hem daha iyi kilo alsın diye hemde bi anda mideye çok gidince kabul etmiyo bebekler ya. sondayla mi şu an yoksa ağızdan biberonla aliyomu bizdede hep beslenme sorunu oldu ara ara serumla beslendi
Bizde pulmoner hipertansiyon var,ciğerleri pek gelişmedi,hala kapalı,damarları açmak için ilaç kullanıyorlar sürekli,solunum cihazından ayıramıyorlar,ayarını düşürdüler ama ayıramadılar,anne sütü bir müddet aldı ama şimdi mamayla besleniyor,sütüm biteli çok oldu,ağızdan beslenemiyor solunum cihazının hortumu var.uzun süre solunum cihazına bağlı kalmasının zararı var,bugün 99.günümüz.
Size de Allah kolaylık ve acil şifalar versin.İnşallah 3.ameliyatı iyi geçer bir daha yaşamaz aynı sıkıntıları.[/QUOTE meder34 ]
Amin . Solunum cihazının ayarını düşürülmesi iyi ara ara denerler cikarmayi inşallah yakında hoop a geçer belki, kademe kademe canım sonrada sadece oksijeni küveze veriyolar insallah bir an önce iyileşir evine kavusur yavrunuz dua edin ve isteyin bol bol şifa âyetleri okuyun onu görünce üstüne de okuyun. Selametle
Bizde pulmoner hipertansiyon var,ciğerleri pek gelişmedi,hala kapalı,damarları açmak için ilaç kullanıyorlar sürekli,solunum cihazından ayıramıyorlar,ayarını düşürdüler ama ayıramadılar,anne sütü bir müddet aldı ama şimdi mamayla besleniyor,sütüm biteli çok oldu,ağızdan beslenemiyor solunum cihazının hortumu var.uzun süre solunum cihazına bağlı kalmasının zararı var,bugün 99.günümüz.
Size de Allah kolaylık ve acil şifalar versin.İnşallah 3.ameliyatı iyi geçer bir daha yaşamaz aynı sıkıntıları.[/QUOTE meder34 ]
Amin . Solunum cihazının ayarını düşürülmesi iyi ara ara denerler cikarmayi inşallah yakında hoop a geçer belki, kademe kademe canım sonrada sadece oksijeni küveze veriyolar insallah bir an önce iyileşir evine kavusur yavrunuz dua edin ve isteyin bol bol şifa âyetleri okuyun onu görünce üstüne de okuyun. Selametle
Amin,İnşallah,çok dua ediyoruz,Allah herkese şifa versin.
Amin,İnşallah,çok dua ediyoruz,Allah herkese şifa versin.
Merhaba bebeginizin durumu nasil merak ettimde . Umarim sagligina tez zamnda kavusurr
Merhaba bebeginizin durumu nasil merak ettimde . Umarim sagligina tez zamnda kavusurr
Bebeğimin durumu şu an iyiye gidiyor,büyük solunum cihazından çıktı,burnundan hava vermeye başladılar,İnşallah zamanla daha iyiye gidecek.
Bebeğimin durumu şu an iyiye gidiyor,büyük solunum cihazından çıktı,burnundan hava vermeye başladılar,İnşallah zamanla daha iyiye gidecek.
Cokk sevindim gercekten inss tez zamanda saglikli bi sekilde kucaginiza alirsinizbnmde dgum yaklastikca iyicene strese grdim bizimde ins hersey guzel gecer... beslenmeyi nasi yapiyolar peki :44:
Cokk sevindim gercekten inss tez zamanda saglikli bi sekilde kucaginiza alirsinizbnmde dgum yaklastikca iyicene strese grdim bizimde ins hersey guzel gecer... beslenmeyi nasi yapiyolar peki :44:
Amin,İnşallah,beslenmesi hortumla yapılıyor.Sizin doğum ne zaman ve nerede yapacaksınız,İnşallah herşey yolunda gider,bol bol dua edin,hiç strese girmeyin,öyle durumlarla karşılaşıyorum ki yoğun bakımın önünde,bebeği gayet sağlıklı olup doğum sonrası birçok sorun yaşayanlar var,sadece biz bazı şeyleri baştan kabul ettik yolumuza devam ettik,Allaha tevekkül et bekle.Bizim bebeğimizin hernili olduğunu göremediler,doğduktan sonra çok umutsuz konuştular,şu an yaşaması bile mucize diyorlar,Allahın verdiği ömürü kimse bilemez.
Rabbim dualarinizi dualarimizi kabul eder ins. Bnm temmuz 15 dogumum capada olcak Allagin izniyle biz 22 haftalikken ogrendik o bi ayy bizi mahvetiler cok umitsz konustulat zeynrp kamike gdiyoduk iki kordosentez bi amiyosentez yaptilar. Snra nisantasinda bi prof bulduk oraya gtmeye basladik ve orasi bize daha umutlu konusup en azindan bizi o stresten bi nebzede olsa cikarti zor zor bi durum . Rabbim butun meleklerimize saglik sihat versin.. guc versin onlara...siz nerde yaptiniz dogumu sezeryan oldunuz dimi peki baska ylrahatszligi warmi bebeginizinAmin,İnşallah,beslenmesi hortumla yapılıyor.Sizin doğum ne zaman ve nerede yapacaksınız,İnşallah herşey yolunda gider,bol bol dua edin,hiç strese girmeyin,öyle durumlarla karşılaşıyorum ki yoğun bakımın önünde,bebeği gayet sağlıklı olup doğum sonrası birçok sorun yaşayanlar var,sadece biz bazı şeyleri baştan kabul ettik yolumuza devam ettik,Allaha tevekkül et bekle.Bizim bebeğimizin hernili olduğunu göremediler,doğduktan sonra çok umutsuz konuştular,şu an yaşaması bile mucize diyorlar,Allahın verdiği ömürü kimse bilemez.
Rabbim dualarinizi dualarimizi kabul eder ins. Bnm temmuz 15 dogumum capada olcak Allagin izniyle biz 22 haftalikken ogrendik o bi ayy bizi mahvetiler cok umitsz konustulat zeynrp kamike gdiyoduk iki kordosentez bi amiyosentez yaptilar. Snra nisantasinda bi prof bulduk oraya gtmeye basladik ve orasi bize daha umutlu konusup en azindan bizi o stresten bi nebzede olsa cikarti zor zor bi durum . Rabbim butun meleklerimize saglik sihat versin.. guc versin onlara...siz nerde yaptiniz dogumu sezeryan oldunuz dimi peki baska ylrahatszligi warmi bebeginizin
Amin,hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.Ben Marmara Ünv.de yaptım,sezeryan oldu,evet başka anomalileri de var,spina bifida,hidrosefali,kifoskolyoz,ayaklarda eğrilik,diyafragma hernisi,herniye bağlı pulmoner hipertansiyon,akciğer kandidiyazi ve mekonyum aspirasyonu (bebeğin doğum anında kakasını yemesi).
Amin,hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.Ben Marmara Ünv.de yaptım,sezeryan oldu,evet başka anomalileri de var,spina bifida,hidrosefali,kifoskolyoz,ayaklarda eğrilik,diyafragma hernisi,herniye bağlı pulmoner hipertansiyon,akciğer kandidiyazi ve mekonyum aspirasyonu (bebeğin doğum anında kakasını yemesi).
Cok gecmis olsun tekrardan peki bunlar dogumdan snrami cikti hepsi kordosentez falan yapilmafimi size amiyosentez falan haberiniz varmiydi digetlrinden
Cok gecmis olsun tekrardan peki bunlar dogumdan snrami cikti hepsi kordosentez falan yapilmafimi size amiyosentez falan haberiniz varmiydi digetlrinden
Amniyosentez yapıldı ntd li olacağı dışında herhangi birşey çıkmadı,ntd li olacağını zaten biliyorduk,herniyi göremediler,herniye bağlı gelişen rahatsızlıkları zaten doğumdan sonra öğrendik.
Bide sizinki hangi hastanede su an ameliyati yapan doktor kim nasil memnunmusunuz bizde kimseye guvenemiyoz artik 2 ameliyatini yapan cerrah bizim hastaneden ayrilmisda bizde hastane ve cerrah ariyoz 6 aylik su an kizim 4 ay yogun bakimda kaldi sayilir ve tekrar ameliyat olmasi gerekiyo cevap icin simdiden tesekkurler
Ameliyatı yapan dr.un ismini öğrendim eşimden,Prf.Gürsü Kıyan,ameliyat oldumu,nasıl durumunuz?
Ameliyatı yapan dr.un ismini öğrendim eşimden,Prf.Gürsü Kıyan,ameliyat oldumu,nasıl durumunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?