Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci de tüp bebek tedavisi olan varmi

canim ben bahcecide yaptrdim ilk denememdi.. adetinin 2. gunu gidiyorsun igne tedavin oluyor 12 gun ondan sonra yumurta toplama var toplandiktan sonra dölleniyor size 3. gun ve 5. gun haber veriyorlar embriyolarin ilerleyisini sonra dondurup bir sonraki ay transfer yapiyorlar zeki hoca dondurulmus tercih ediyor

canim oncelikle Rabbim insallah nasip etsin evlat sahibi olmayi ve ozlemini dindirsin insallah benim esimin sperm sayisi cok dusuktu biz burdaki bahcecide yaptrdik suan hamileyim cok sukur aslinda Allah nasip edince oluyor ellbette merkez de cok onemli ama kismet her sey ben bahceciden memnun kaldim doktorumdan da oyle cok ilgili ve aciklayici konusuyor her seyin hayirlisi olsun insallah Rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin

Çok teşekkür ederim...yaşadıklarım çok ağır şeyler artık hiç bir olumsuzluğu kaldıramam.Çok korkuyorumm.
Karar vermek çok zor.uğur beyi kesinlikle eledim.ya zeki bey yada istanbul-ankara.

istanbulda kalacak yer vesayre problemin olmazsa sizi cok yormazsa siz bilirsiniz tabiki ama iyi dusunun burasi da kotü bir merkez degil...umarim en dogru karari verirsin insallah bu kez Rabbim yuzunu guldursun

Selam canim,yumurtanin toplandigi ay degil de diger ay mi yapiliyor işlem,neden acaba boyle olunca daha mi saglam oluyor:işsiz:

evet canim yumurta toplandiktan sonra dolleniyor 3. veya 5. gun donduruyorlar yaklasik iki ay sonra vucudun rahatladiginda transfer yapiliyor..dis gebelik riski azaliyor tutma ihtimali az da olsa artiyor daha iyi oluyor yani

evet canim yumurta toplandiktan sonra dolleniyor 3. veya 5. gun donduruyorlar yaklasik iki ay sonra vucudun rahatladiginda transfer yapiliyor..dis gebelik riski azaliyor tutma ihtimali az da olsa artiyor daha iyi oluyor yani
Anladim canım,peki sen diyarbakir da mi yaptirdin,maliyeti yahminen ne kadar tutuyor

diyarbakirda yaptirdim sadece tup bebek icin 4950 verdik ilaclar muayeneler hepsi 8- 9 bini buluyor canim
Canım yazdıklarının hepsini baştan sona kadar okudum Rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı bi şekilde. Bende Diyarbakır'da düşünüyorum van da yaşıyorum. Aslın da aklımda yoktu ama tavsiye ettiler Diyarbakır bu topigi de okuyunca Diyarbakır'da yaptırmaya karar kıldım. Ama bizim durum biraz iç açıcı değil sperm ler de dna hasarı var ilk tüp denemede 11 yumurtadan 3. Güne iki tane geldi pek iyi değildi durumları tutmadı da zaten. Sperm seçilimi nasıl bahçeci de bilgin var mı?

en son teknoloji ile seciliyor spermler binlerce kat yakindan inceleniyo bnm de 21 yumurta toplandi 4 tanesi 1. kaliteydi suan 2 tanesi dondurulmus bekliyor ben klinige guvendim acikcasi diyarbakirdaki en iyi yer diye dusunuyorum doktorumu seviyorum embriyologumuz da basarili her sey kismet yine de..bnm 16 haftalik suan hastanede yatiyorum dun cok kanamam oldu :(

en son teknoloji ile seciliyor spermler binlerce kat yakindan inceleniyo bnm de 21 yumurta toplandi 4 tanesi 1. kaliteydi suan 2 tanesi dondurulmus bekliyor ben klinige guvendim acikcasi diyarbakirdaki en iyi yer diye dusunuyorum doktorumu seviyorum embriyologumuz da basarili her sey kismet yine de..bnm 16 haftalik suan hastanede yatiyorum dun cok kanamam oldu :KK43:
Canım çok geçmiş olsun korkma sakın içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyle bol bol dua et. Bizde ki durum maalesef çok kötü doktorun dediğine göre sağlam görünen spermlerinin yüzde 33 u sağlık li gorunseler de yumurtayı dolleyecek kalitede değillermiş. Ilk Denemem de büyüterek seçtiler ama ise yaramadı. Başka yöntemler araştırıyorum bende

sagol canim insallah..Rabbim sana da nasip etsin insallah canim umutsuz olma insallah gonlunce olur...baska bi yere gidebilme sansin var mi ya da ordaki imkanlar nasil baska doktora gidebilddin mi

Slm kızlar bende 2 yıldır evliyim ben 33 eşim 41 yaşındayız çok bekleme lüksümüz de yok sebepsiz infertilite zeki hoca gel tüp bebek yapalım dedi aşılamayı çok önermedi daha önce hiç aşılama ve tüp denemedim aslında tüp bebek banada daha mantıklı geliyor ama aşılama da aklımda bi soru işareti

Slm kızlar bende 2 yıldır evliyim ben 33 eşim 41 yaşındayız çok bekleme lüksümüz de yok sebepsiz infertilite zeki hoca gel tüp bebek yapalım dedi aşılamayı çok önermedi daha önce hiç aşılama ve tüp denemedim aslında tüp bebek banada daha mantıklı geliyor ama aşılama da aklımda bi soru işareti
Bence tüp bebek deneyin aşılama tutmazsa ara vermen gerekecek biraz

diyarbakirda yaptirdim sadece tup bebek icin 4950 verdik ilaclar muayeneler hepsi 8- 9 bini buluyor canim
Mrb zeki bey tup bebek konusunda nasıl acaba dondurulmuş transfer yaptığını söyledi olumlu sonuçlar yüksek mi şimdiye kadar tutunma olmadı çünkü bu 5 ci deneme olacak

ben orda yaptirdim su an hamileyim zeki bey guvenilir ve isinde iyi bir doktor hic pisman olmadim dondurulmus transferde diş gebelik riski sakatlik riski vs. biraz daha azmis insallah Allah nasip eder gonlune gore

Arkadaşlar hepinize merhaba yazdıklarınızı okuduktan sonra bende Diyarbakır da yaptırmaya karar verdim . Oraya gidenlere sorularım var cevaplarsanız çok çok mutlu olurum hangi doktoru önerirsiniz, fiyatlar aşağı yukarı ne kadar olur , kalacak yer konusunda yardımcı oluyorlar mi , Diyarbakır merkezde mi adresi nedir ,sgk anlaşması yokmuş merkezin devlet memuruyuz ilaçlar için rapor alabilirmiyiz bizde .
Allah hamilelere hayırlı doğumlar hamile kalmak için uğraşanlara da en yakın zamanda hayırlısı ile evlat nasip etsin Rabbim yüzümüzü güldürsün

Back
X