Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci de tüp bebek tedavisi olan varmi

3 kez denedim 3 yıllık evliyim 2 kez ankarada 1 kez de kayseri Memorial da yaptırdım malesef tutunma olmuyor embriyolar kaliteli fakat rahim de bi problem var ve bunu bulamıyorlar bu yüzden normal gebelik de olmuyor şuan diyarbakır dayım sizin araciliginizla zeki beyi çok ön planda gördüm sonuçta çok maliyetli bi tedavi olduğu için diyarbakır bu konuda nasıldır bilmiyorum keşke imkan olsa da Bülent traş a gidebilsem

3 kez denedim 3 yıllık evliyim 2 kez ankarada 1 kez de kayseri Memorial da yaptırdım malesef tutunma olmuyor embriyolar kaliteli fakat rahim de bi problem var ve bunu bulamıyorlar bu yüzden normal gebelik de olmuyor şuan diyarbakır dayım sizin araciliginizla zeki beyi çok ön planda gördüm sonuçta çok maliyetli bi tedavi olduğu için diyarbakır bu konuda nasıldır bilmiyorum keşke imkan olsa da Bülent traş a gidebilsem
Kesinlikle maliyetli oluyor. Maddi manevi etkiliyor insanı. Benim de imkanim yok şu an için d.bakir dışına çıkmaya. Bu bölgede en iyisi zeki bey diye okuduk duyduk diye biz de orada başlayalım dedik. Benim de üçüncü deneme olacak daha başlayamadık adetim düzensiz olduğu için. Benim tutunma oluyor ama devami gelmiyor biz de rahimden suphelendik ama zeki bey bi sorun yok dedi. Bilmiyoruz artık deneyecez bi kere orda da. İnşallah bu sefer senin de benim de isteyen herkesi olur

Kesinlikle maliyetli oluyor. Maddi manevi etkiliyor insanı. Benim de imkanim yok şu an için d.bakir dışına çıkmaya. Bu bölgede en iyisi zeki bey diye okuduk duyduk diye biz de orada başlayalım dedik. Benim de üçüncü deneme olacak daha başlayamadık adetim düzensiz olduğu için. Benim tutunma oluyor ama devami gelmiyor biz de rahimden suphelendik ama zeki bey bi sorun yok dedi. Bilmiyoruz artık deneyecez bi kere orda da. İnşallah bu sefer senin de benim de isteyen herkesi olur
Inşallah allah isteyen herkese versin hem maddi hem manevi yipratan bi tedavi süreci inşallah olur bakalım siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviye zeki beyle gorustunuz sanırım ne kadar maliyet bilgi edindiğiniz için soruyorum size

Inşallah allah isteyen herkese versin hem maddi hem manevi yipratan bi tedavi süreci inşallah olur bakalım siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviye zeki beyle gorustunuz sanırım ne kadar maliyet bilgi edindiğiniz için soruyorum size
Sorabilirsiniz tabii ama biz de henüz ücreti konuşmadık. Benim temmuzda düşük oldu adet olunca bu ay dinlen dedi bu ay adetimle gittik bu sefer de zeki bey yoktu yerine bakan doktor kist var dedi doğum kontrol hapi verdi. Önümüzdeki ay da bayram tatiline denk geliyor :) velhasil ha bire erteleniyo hayırlısı olsun tabii. Ücreti konuşmak istedik ama iğnelere başlayacağınız zaman yani tedaviye tam olarak başlayacağınız zaman konuşuruz dediler. Önceki denemelerim orda değildi

Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda biz de Kasım aralık gibi başlamayı düşünüyoruz ilaçlardan dolayı çok kilo aldım 3 defa yi ard arda yaptırdım biraz kilo vermem gerekiyor öncelikle iyi hbr lerinizi burdan alırız inşallah moralinizi yüksek tutun bu çok onemliymis tedavi aşamasında görüşmek üzere
Sorabilirsiniz tabii ama biz de henüz ücreti konuşmadık. Benim temmuzda düşük oldu adet olunca bu ay dinlen dedi bu ay adetimle gittik bu sefer de zeki bey yoktu yerine bakan doktor kist var dedi doğum kontrol hapi verdi. Önümüzdeki ay da bayram tatiline denk geliyor :) velhasil ha bire erteleniyo hayırlısı olsun tabii. Ücreti konuşmak istedik ama iğnelere başlayacağınız zaman yani tedaviye tam olarak başlayacağınız zaman konuşuruz dediler. Önceki denemelerim orda değildi

Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda biz de Kasım aralık gibi başlamayı düşünüyoruz ilaçlardan dolayı çok kilo aldım 3 defa yi ard arda yaptırdım biraz kilo vermem gerekiyor öncelikle iyi hbr lerinizi burdan alırız inşallah moralinizi yüksek tutun bu çok onemliymis tedavi aşamasında görüşmek üzere
Cümleten inşallah iyi haberler alırız canım sağlıkla hayırlısıyla. Haberleşiriz tabii

• Beğen
Reactions: yok
kızlar iyi akşamlar bugün adetim başladı Allahın izniyle transfer de yaklaştı hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.. şimdi estrofem kullanıcam siz kullandınız mı

senin de hayirli ugurlu olsun insallah canim Allahim hepimizin gönlüne göre versin :) ben de gün sayiyorum bi yandan işime devam ediyorum biraz yoruluyorum tek korkum bu

kızlar bugun benim 9. günüm göğüslerim hassaslaşti sadece bunun disinda hicbi sey yok bircok kiside lekelenme oluyormus yerlesme kanamasi bende hicbise yok zaman da gecmek bilmiyor sanki bugun de umutsuzluk coktu icime cok bunaldim :(

kızlar bugun benim 9. günüm göğüslerim hassaslaşti sadece bunun disinda hicbi sey yok bircok kiside lekelenme oluyormus yerlesme kanamasi bende hicbise yok zaman da gecmek bilmiyor sanki bugun de umutsuzluk coktu icime cok bunaldim :KK43:
Hic uzulme canim cogu kişide belirti bile olmuor,,hakkinda hayırlı si olsun,,inşallah guzel haberler gel,,kacinci gun,embriyosu senin,,,

insallah hayirlisi olur canim 3. gün embriyosu iki tane transfer edildi ilk gunler kasik agrim vardi 3 gündür o da yok.insallah saglikli evlatlarimiz olsun Rabbim nasip etsin hepimize...yarin 10. gün test yaptrsam cikar mi bircok kiside cikmis

insallah hayirlisi olur canim 3. gün embriyosu iki tane transfer edildi ilk gunler kasik agrim vardi 3 gündür o da yok.insallah saglikli evlatlarimiz olsun Rabbim nasip etsin hepimize...yarin 10. gün test yaptrsam cikar mi bircok kiside cikmis
canım benım bence yapma...ınsallah pozıtıf cıkar ama sevınmek nekadar guzelse uzulmekte okadar acı...kendımı ornk vereyım.bende ılk denememde 10 gun yaptım cıkmadı...test gunu kan verdım 5.88 cıktı uzuntumden dırekt hastaneyı terk ettım negatıf dıe......sonra hastane aradı memeorıal gelın sızın suan dusukte olsa negatıf dr gorusmek ıstıo....gttım ıgnelere ılaclra dvm dedıler...bukez evde yıne test yaptım cıktı....umıtlendım ...dr umda degerın 25 ı gecmıskı ıdrarda cıkmıs dedı.....sonuc 35 kadar ılerdeı sonr deger dustu...dr kımyasal dedı...........ama zekı hocayla konusunca oda budeger pozıtıf bıle deıılkı 5.88 ıcın ......ıgne ve ılaclar sebebıyle pozıtıf cıkmıs dedı.......suan ıkıncı denemem ve 8 yunmurtadan 4 u dollendı...sadece 1 ı bolundı....orta kalıte 3 gun ama ıkıncı kalıtesı dedıler.....agla agla mahvoldum...suan dondurulmus benı beklıo...cok moral oldu embrıyolog kotu olsa dondurulmaz ıptal ederdık sansın var dedıler bakalım beklıorum ınsallah senın bebeklerın sana tutunur bakarsın ıkızlerın olur...hadı ınsallahhh

canim beniim insallah transferin hayirlisiyla olumlu sonuclanir Allah senin de gonlune gore versin.. bazen birden umutlaniyorum bazen de birden umudum kayboluyor neden bilmiyorum ama hayirli saglikli bebeklerimiz olur insallah

canim beniim insallah transferin hayirlisiyla olumlu sonuclanir Allah senin de gonlune gore versin.. bazen birden umutlaniyorum bazen de birden umudum kayboluyor neden bilmiyorum ama hayirli saglikli bebeklerimiz olur insallah
bende aynıyım canım allahıma bıraktım rabbım neyı bıze uygun gorurse ona tevvekkul edıcez...bakalım sonuclarımızı yazarız ınsallah

kizlaaaarr sonucumu aldim 12. gün 968 küsür cıktı :) Allahima sükürler olsun sanirim hamileyiiimmm

Merhaba arkadaslar,ben adiyamanda yaşıyorum tüp bebek icin diyarbakir bahceciyi tavsiye etti doktorum,herhangi bir bilgim yok tup bebek konusunda,adet günü gitmem gerekiyor sadece bunu biliyorum,git gel yapmam gerekecek calisiyorum cunku,adet gununden sonra kac gunde islemler tamamlaniyor,cevap verirseniz cok sevinirim

Merhaba herkese.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum.bir sürü sorun yaşadım.1. Tüp bebek denemesini uğur değer yaptı ama tutmadı.şimdi yeniden yapmak istiyorum.ama çok kararsızım.istanbul yada ankara ya mı gitsem yoksa burda mı yapsam.
Eşimin spermlerinde ileri hareket ve motfoloji 0 (sıfır). Artık kafayı yemek üzereyim.vakit kaybetmek istemiyorum.
Bahçeci de yani burda mı yapsam.uğur değerle mi devam etsem bilemiyorum.
Ya gene tutmazsa...Psikolojik oşarak zaten bitmiş durumdayım...lütfen bana bi akıl verin :(

Back
X