- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 31
- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
Memorialde aşılama yaptırmaya karar verdim Allah nasip ederse hastalıktan sonraSiz nerde yaptırmaya karar verdiniz en son
Memorialden de çok memnun olan var fazladan para vermek istemediğim için Memorialde karar kıldım ben senin için de hakkında hayırlı olan nerdeyse orası olsun inşallahNeden bahçeci değil bende bahçecide yaptırayım diyorum ama
Ben net fiyatları bilmiyorum ama Memorial daha uygun dediler ben henüz araştıramadım hastalık sebebiyleMemotial tüp bebek ne kadar?
Canım sende mi Diyarbakır’da sın? Evet bizde Uğur değere karar verdik ama şimdilik virüs sebebiyle ertelendiCnm konu nu az önce gördüm ugur degerin yanında teyzem tüp bebek tedavisi gördü
Evet cnm diyrbkr lıyımCanım sende mi Diyarbakır’da sın? Evet bizde Uğur değere karar verdik ama şimdilik virüs sebebiyle ertelendi
İnşallah canımEvet cnm diyrbkr lıyım
İyi sonuçlar alırsın cnm çünkü herkes memnun ondan
Ben net fiyatları bilmiyorum ama Memorial daha uygun dediler ben henüz araştıramadım hastalık sebebiyle
Hayırlısı olsun canım inşallah birdahaki sonucunda pozitifi görürsünHa bu arada sonucum negatif oldu ama Dr çok iyi çok ilgili kızlar ben Muş ta yaşıyorum ordan gitmiştik Diyarbakıra ve beni yormamak için yum takibini burda yaptırdım aşılama günü hastaneye geçtik. Tüp bebek fiyatını da sormuştum 7.500 Dü. İlaçlar hariç.
Hayırlısı inşallah kendiliğinden olur memoriale gidicem bende mayısta da gebe kalamazsam ve hastalık biterse tabiHa bu arada sonucum negatif oldu ama Dr çok iyi çok ilgili kızlar ben Muş ta yaşıyorum ordan gitmiştik Diyarbakıra ve beni yormamak için yum takibini burda yaptırdım aşılama günü hastaneye geçtik. Tüp bebek fiyatını da sormuştum 7.500 Dü. İlaçlar hariç.
Yunus hocaya gitmiştim ilk muayeneye ama burda yazanlardan sonra Uğur hocaya gitmekte fayda var galiba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar, ben Uğur değerin hastasıyım. 3. Denememi de yanında başlayıp acıbadem maslakta devam ettim. Uğur hoca işinde inanılmaz uzman ve titiz. Ben 3 senedir yapmadığım şey kalmadı. Ve bütün bunlara ön ayak olan Uğur hocadır. Benim bütün denemelerim tuttu ama bebeklerimi kaybettim. Bu defa gebeliğim devam ediyor Uğur hoca sürecimi çok titiz götürüyor. Tabi hersey Allahtan ama ben bu defaki gebeliğimde de sorunlar yaşadım bir ay hastanede yattım ikizlerden birini kaybettim. Ama doğru tedavi ile Uğur hoca bu süreci çok iyi yönetti. Bu arada benim denemelerim hep ikiz tuttu. Çevremde herkese Uğur hocayı öneririm kesinlikle para kaygısı yok çünkü adam artık kazanmış kazanacağını. İşini gerçekten severek yapıyor. Ben kesinlikle kendisini şiddetle tavsiye ediyorum. Sadece gittiğiniz zaman neler yapılabilir konuşun sorun biraz evet yoğun bir doktor her gittiğinizde kendi durumunuzu hatırlatın. Yaptırmak istediğiniz ne varsa isteyin. Beni artık tanıyor biliyor ona göre yol izledik. Benim sürecim çok zordu çok şükür bu günlerime, darısı tüm isteyenlerin basına inşallah
Hayırlısı olsun canım inşallah birdahaki sonucunda pozitifi görürsün
Hayırlısı inşallah kendiliğinden olur memoriale gidicem bende mayısta da gebe kalamazsam ve hastalık biterse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?