Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci mi memorial mi ?

Neden bahçeci değil bende bahçecide yaptırayım diyorum ama
Memorialden de çok memnun olan var fazladan para vermek istemediğim için Memorialde karar kıldım ben senin için de hakkında hayırlı olan nerdeyse orası olsun inşallah

12 sene önce yani doktorun iyi olduğu herkes söyler
Bide cnm özel baglar hastanesin de Suat hoca da var oda çok iyi bir doktor

Valla herkesin kendi seçimi tabiki ama ben Bahçeci den de doktorum zeki bedende çok memnunum çok iyi merkez

Ha bu arada sonucum negatif oldu ama Dr çok iyi çok ilgili kızlar ben Muş ta yaşıyorum ordan gitmiştik Diyarbakıra ve beni yormamak için yum takibini burda yaptırdım aşılama günü hastaneye geçtik. Tüp bebek fiyatını da sormuştum 7.500 Dü. İlaçlar hariç.

Hayırlısı olsun canım inşallah birdahaki sonucunda pozitifi görürsün

Hayırlısı inşallah kendiliğinden olur memoriale gidicem bende mayısta da gebe kalamazsam ve hastalık biterse tabi

Merhaba arkadaşlar, ben Uğur değerin hastasıyım. 3. Denememi de yanında başlayıp acıbadem maslakta devam ettim. Uğur hoca işinde inanılmaz uzman ve titiz. Ben 3 senedir yapmadığım şey kalmadı. Ve bütün bunlara ön ayak olan Uğur hocadır. Benim bütün denemelerim tuttu ama bebeklerimi kaybettim. Bu defa gebeliğim devam ediyor Uğur hoca sürecimi çok titiz götürüyor. Tabi hersey Allahtan ama ben bu defaki gebeliğimde de sorunlar yaşadım bir ay hastanede yattım ikizlerden birini kaybettim. Ama doğru tedavi ile Uğur hoca bu süreci çok iyi yönetti. Bu arada benim denemelerim hep ikiz tuttu. Çevremde herkese Uğur hocayı öneririm kesinlikle para kaygısı yok çünkü adam artık kazanmış kazanacağını. İşini gerçekten severek yapıyor. Ben kesinlikle kendisini şiddetle tavsiye ediyorum. Sadece gittiğiniz zaman neler yapılabilir konuşun sorun biraz evet yoğun bir doktor her gittiğinizde kendi durumunuzu hatırlatın. Yaptırmak istediğiniz ne varsa isteyin. Beni artık tanıyor biliyor ona göre yol izledik. Benim sürecim çok zordu çok şükür bu günlerime, darısı tüm isteyenlerin basına inşallah

Memoraildaki diğer kadın doğumcu doktorlarda işinde iyidir ama tedavi ve sorunlu gebeliklerde Uğur hoca en iyisi. Hastanede yattığım zaman Uğur hocanın olmadığı bir iki dönemde Yunus hoca baktı ama bana tedavi sürecinde yapılanlara biraz yabacı oldugunu gördüm. Normal gebe olsam diğer herhangi doktoru düşünürdüm ama sıkıntılı gebelik ve tedavide dediğim gibi Uğur hocayı tek geçerim.

Yunus hocaya gitmiştim ilk muayeneye ama burda yazanlardan sonra Uğur hocaya gitmekte fayda var galiba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…