Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci mi memorial mi ?

kızlar diyarbakır Bahçeci merkezi ile görüştüm bu vaka sayılarında olumlu azalma devam ederse mayıs sonu gibi hasta alımına başlarız dediler.

Tuhaf zaten memoriale karar vermiştim ben

Kesinlikle Memorial doğru hastane.. Bilmiyorum ben çok beğendim Doktorum dan tutun hemşiresi hizmetlisine kadar doktoruma watsappdan telefondan sürekli ulaşabildim her soruma da bekletmeden cevap verdi sağolsun aşılamada o kadar çok korkuyordum ki hasta bakıcı bir an olsun elimi bırakmadı. Kendimi iyi hissetmeme sebep oldu. Bunlar o an için çok değerli...

Tekrar denemeyi düşünüyor musunuz siz aşılamayı

Tekrar denemeyi düşünüyor musunuz siz aşılamayı

Açıkçası Dr konuştuk mayıs sonu gibi laboratuvar açılır gelin görüşelim dedi. Yalnız ramazandı bayramdı virüstür derken haziran veya temmuz da gitmeyi düşünüyorum benim isteğim tüp bebek. Eşimin isteği üzerine aşılamayı denedik açıkçası o zaman da ben tüp bebek istiyordum. Bakalım artık hayırlısı

Bende hala kararsızım aslında aşılama çok da kafama yatmıyor normal yolla deneme gibi bişey oda kafam çok karışık aslında hala

Bahçeciyi bekleyen varsa 4 mayısta hasta alımına başlıyormuş bilginiz olsun kızlar

Benim sorunumda sebepsiz infertilite 1 tane oglum var 10 yaşında 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı. Aşılama ile vakit kaybetme zaten aşılama orani %15 ila 20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…