- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 31
- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
Mayıs sonuna doğru gidicem inşallah o zamana her şey düzelmiş olurİnşallah canım mayısta laboratuvar kapalı diye biliyorum hastaneden bilgi al istersen canım
Hadi inşallah yakızlar diyarbakır Bahçeci merkezi ile görüştüm bu vaka sayılarında olumlu azalma devam ederse mayıs sonu gibi hasta alımına başlarız dediler.
Bu şahıs tamamen reklam amaçlı geçmişe inin bakın hamileydi çoktan doğurmuş olmalı sözde sizce neden arasın tekrar bu kişi bahçeci reklamını yapan biriHadi inşallah ya
Haklısın galiba tüm mesajları bahçeciyle alakalıBu şahıs tamamen reklam amaçlı geçmişe inin bakın hamileydi çoktan doğurmuş olmalı sözde sizce neden arasın tekrar bu kişi bahçeci reklamını yapan biri
Çok denk geldim kendisine nerde bahçeci orda bu şahıs üstelik hamileydi sözde hamile olan doğuran neden arıyor acaba merkezi bizim için mi arayıp soruyor acabaHaklısın galiba tüm mesajları bahçeciyle alakalı
TuhafÇok denk geldim kendisine nerde bahçeci orda bu şahıs üstelik hamileydi sözde hamile olan doğuran neden arıyor acaba merkezi bizim için mi arayıp soruyor acaba
Tuhafzaten memoriale karar vermiştim ben
Tekrar denemeyi düşünüyor musunuz siz aşılamayıKesinlikle Memorial doğru hastane.. Bilmiyorum ben çok beğendim Doktorum dan tutun hemşiresi hizmetlisine kadar doktoruma watsappdan telefondan sürekli ulaşabildim her soruma da bekletmeden cevap verdi sağolsun aşılamada o kadar çok korkuyordum ki hasta bakıcı bir an olsun elimi bırakmadı. Kendimi iyi hissetmeme sebep oldu. Bunlar o an için çok değerli...
Tekrar denemeyi düşünüyor musunuz siz aşılamayı
Bende hala kararsızım aslında aşılama çok da kafama yatmıyor normal yolla deneme gibi bişey oda kafam çok karışık aslında halaAçıkçası Dr konuştuk mayıs sonu gibi laboratuvar açılır gelin görüşelim dedi. Yalnız ramazandı bayramdı virüstür derken haziran veya temmuz da gitmeyi düşünüyorum benim isteğim tüp bebek. Eşimin isteği üzerine aşılamayı denedik açıkçası o zaman da ben tüp bebek istiyordum. Bakalım artık hayırlısı
Bende hala kararsızım aslında aşılama çok da kafama yatmıyor normal yolla deneme gibi bişey oda kafam çok karışık aslında hala
Hiç bir sorun yok sebepsiz infertiliteSizde sorun neydi?
Merhabalar. Toplamda mi 9.400 tuttu? Ek ücretlendirme olayı oldu mu?Bahçeci Diyarbakır şubesi aşılamayı 2900 tl tüp bebeği de 9400 tl ye yapıyor
Benim sorunumda sebepsiz infertilite 1 tane oglum var 10 yaşında 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı. Aşılama ile vakit kaybetme zaten aşılama orani %15 ila 20Doğru söylüyorsun canım işte insan zihnine bazen sahip çıkamıyor istemesemde düşünüyorum olması içinde gece gündüz dua ediyorum rabbim nasip eder inşallahyaaa öyle mi Uğur değere giderim bende o zaman canım peki aşılama hakkında sen ne düşünüyorsun sence önce aşılama denemeli miyim yoksa direkt tüp bebek mi demeliyim ?biz elimizden geldiği kadarını yapalım da artık Allah nasip eder inşallah
Oğlunuza tüp bebekle mi kavuştunuz . ?Benim sorunumda sebepsiz infertilite 1 tane oglum var 10 yaşında 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı. Aşılama ile vakit kaybetme zaten aşılama orani %15 ila 20
Canım ben memorialle konuştum az önce Antalya’yla 2 hafta önce hasta alımına başlamışlar haberin olsun orası da başlamıştır :)İnşallah bunlara gerek kalmadan olur benim mecbur tüp bebek .Ama beklemek hiç kolay değil malesef
Malesef canım başlayamıyoruz biz daha biraz zaman gerekiyor eşimde tekrar sperm çıkması içinCanım ben memorialle konuştum az önce Antalya’yla 2 hafta önce hasta alımına başlamışlar haberin olsun orası da başlamıştır :)
Normal yolla hemde hic planlamadan. 2. Bebegi 6 yıldır planlıyorum ama olmuyor.Oğlunuza tüp bebekle mi kavuştunuz . ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?