Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

Sizin rahatsizliginiz ne acaba ne zamandir tedavi goruyorsunuz.
Cani!m bizde sorun esimde azosperm var tese olcak bayramdan sonra bende normal tup bebek ilcalari kullaniyorm daha once baska bi merkezde denedik olmadi bahcecinin metini duyduk daha once arkadasim burda hamile kaldi bnde burda denemeye karar verdim

Cani!m bizde sorun esimde azosperm var tese olcak bayramdan sonra bende normal tup bebek ilcalari kullaniyorm daha once baska bi merkezde denedik olmadi bahcecinin metini duyduk daha once arkadasim burda hamile kaldi bnde burda denemeye karar verdim
neden azospermmiş?genetik mi?

Allah inşallah hepimizin yüzüne bakar hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz.

Bende zeki beyde tedabi gördüm sonuc pozitif canim doktorum benim iyiki böyle iyi insanlar var.

Bende 5.denememde zeki beyde kavuştum.ankarada falan denedik olmadı burda tuttu çok şaşırdık hiç beklemiyorduk açıkçası.

n21, post: 43904397, member: 401156"]Bende 5.denememde zeki beyde kavuştum.ankarada falan denedik olmadı burda tuttu çok şaşırdık hiç beklemiyorduk açıkçası.[/QUOTE]
Diyarbakirda gördüğüm en iyi merkez zaten benimde kalitesi falanda cok iyi bende pozitif sonucumu orda aldim cokta memnun ayrildim oradan

n21, post: 43904397, member: 401156"]Bende 5.denememde zeki beyde kavuştum.ankarada falan denedik olmadı burda tuttu çok şaşırdık hiç beklemiyorduk açıkçası.
Diyarbakirda gördüğüm en iyi merkez zaten benimde kalitesi falanda cok iyi bende pozitif sonucumu orda aldim cokta memnun ayrildim oradan[/QUOTE]
MerHaba sizdeki sorun nedir cevaplarsanız sevinirim tşk

Arkadaşlar merhaba sizce doğudaki tüp bebek merkezleri batıdakiler gibi donanımlımıdır güvenebilirmiyiz bilmiyorum off kafam karışık

E="ikra_571, post: 44123013, member: 673453"]Arkadaşlar merhaba sizce doğudaki tüp bebek merkezleri batıdakiler gibi donanımlımıdır güvenebilirmiyiz bilmiyorum off kafam karışık[/QUOTE]
Csnim bnde senin gibi düşündüm kalitesinden şüphe ettim ama inan bna istanbuldaki kaliteyle ayni bahcecinin labaratuvari zaten cok iyi bn istanbulda baslayip diyarbakirda tamamladim cokta memnun kaldim

E="ikra_571, post: 44123013, member: 673453"]Arkadaşlar merhaba sizce doğudaki tüp bebek merkezleri batıdakiler gibi donanımlımıdır güvenebilirmiyiz bilmiyorum off kafam karışık
Csnim bnde senin gibi düşündüm kalitesinden şüphe ettim ama inan bna istanbuldaki kaliteyle ayni bahcecinin labaratuvari zaten cok iyi bn istanbulda baslayip diyarbakirda tamamladim cokta memnun kaldim[/QUOTE]
Sizdeki sorun neydi birde bu kaçıncı denemeniz

Arkadaşlar merhaba sizce doğudaki tüp bebek merkezleri batıdakiler gibi donanımlımıdır güvenebilirmiyiz bilmiyorum off kafam karışık
biz azospermi yüzünden tüp bebek yapıyorduk.ilk denemelerimizi ankarada yaptık.bi sürü para harcadık,hem merkez pahalıydı hem de otel ücreti vs. çok tutuyor.ama başka çaremiz yok diye düşünüyorduk.çünkü erkek infertilitesi çok gelişmiş teknoloji gerektiriyor.en iyi spermin seçilmesi için imsi kullanılması lazım sonra döllenme için uğraşılması lazım Bi sürü şey çok özenlide yapılmalı,profesyonellikte lazım.
Çalıştığımız için ancak tatillerde deneyebiliyorduk.bu seferde eve yakın Bi yerde öylesine şansımızı deneyelim dedik.ankarada gittiğimiz merkezlere on basar hem son teknolojiyi kullanıyorlar hem de daha ilgili saygılılar.istanbul bahçeci aynı standartları Diyarbakır da kurmuş,çalışanlarda istanbuldaki merkezden gelmiş.ama en çok doktorumu seviyorum doktorumun bastığı her yere güller seresim var.zeki hocam Diyarbakıra ilk tüp bebeği getiren kişiymiş.yılların tecrübesi birikimide var yani.

Canım daha önceki denemeleri anlatabilirmisin önceki denemelerde tutunma oluyormuydu birde sence batıdaki teknolojiyle kaliteyle aynımı bizim 7 negatif denememiz var

Canım daha önceki denemeleri anlatabilirmisin önceki denemelerde tutunma oluyormuydu birde sence batıdaki teknolojiyle kaliteyle aynımı bizim 7 negatif denememiz var
bizde sizin gibi döllenmede sorun yaşıyorduk.4-5tane dölleniyordu aralarından sadece 2tanesi iyi kalite diyorlardı ve 2.gün transfer ediyorlardı.çünkü sperm morfolojisi çok bozuktu.baş anomalisi,kuyruk,gövde anomalisi hepsi vardı ve 10tane falan sperm bulunuyordu.bi Ankara genartta bide Diyarbakır bahçecide 13-14tane döllenme oldu ve 4.gün 5.gün transferi yaptılar.gidip zeki hocayla görüşün olur derse denersiniz ama ankara genartta globozospermli bir arkadaş yaptırdı şimdi bebişkosu doğdu 4aylık oldu onunla da Bi görüş mutlaka.
ismi (gypsy84) hatta globozosperm illetiyle boğuşanlar diye bir konu açmıştı zamanında.onun mesajlarını konularını oku istersen özelden mesaj at Bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…