- 12 Nisan 2015
- 591
- 545
- 103
- 38
- Konu Sahibi galadriel80
-
Merhaba sizdeki sorun neydi cevaplarsanız sevinirim hamileliğinizde hayırlı olsunMerhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım
acıbademle,şişli memorial çok iyi yerler aslında.benim kadın doğumcunun kardeşide 7.denemesini acıbademde yapmış oda ikizlerine hamile,şişli memorialı arkadaştan duydum oda 8-9.denemesinde orada yapmıştı ilk defa hamileydi,denediğim en iyi yer diyordu.İlk iki deneme zeynep kamil döllenme olmadı iki deneme fertijin döllenme oldu ama tutmadı 1 deneme istanbul tüp bebek 1 deneme acı badem tutmadı son denememde memorial 1 embriyo döllendi ama oda tutmadı şimdi batıda deilde dyarbakırı düşünüyorum ama ordanda sonuç alırmıyım bilmiyorum
genartı Bi dene bence,bu piezo denen olay embriyoya hafif elektrik şoku vererek kalp masajı yapmak gibi bişey.tam gelişimi yavaşladığında çok düşük akımlı bir elektrik verip tekrar canlandırıyorlar.İlk iki deneme zeynep kamil döllenme olmadı iki deneme fertijin döllenme oldu ama tutmadı 1 deneme istanbul tüp bebek 1 deneme acı badem tutmadı son denememde memorial 1 embriyo döllendi ama oda tutmadı şimdi batıda deilde dyarbakırı düşünüyorum ama ordanda sonuç alırmıyım bilmiyorum
Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım
Yok cnm ben hiç o tup tedavisine baslayamadim ki.degerlerim hic uygun olmadı.muayeneye gittim sadece Zeki beyecanim bazen tup bebek tedavisinden sonra dogsl yolla gebe kalanlar var kullanılan ilaçlar sayesinde kendiligunden oluveriyor oda allahin bi mucizesi iste
Merhaba siz genarta tüp bebe denediğiniz zaman piezzo yöntemi uygulandımı sizegenartı Bi dene bence,bu piezo denen olay embriyoya hafif elektrik şoku vererek kalp masajı yapmak gibi bişey.tam gelişimi yavaşladığında çok düşük akımlı bir elektrik verip tekrar canlandırıyorlar.
[/QUOTE]
Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ilgin icin tesekkur ederim hemsehrim:)
Fakat ben hamileyim.dogal oldu.zeki beye gitmistim iki sefer.
Ikisinde de hic umit vermedi.tup deneyemedim.yumurtam hic yoktu fsh oldkca yuksekti.asla olmaz diyodu tuple bile.donasyon olur anca diyodu
Fakat Rabbim ol dedi de oldu hem de doğal
Allah isteyen herkese nasip etsin
Ama zeki beye gitmek isterim.hep diyodum birgun gebe kalirsam göbeğim iyice ciktginda gidecem.siz bana oyle dediniz hatta aglattiniz.asla olmaz dediniz ama oldu iste bakin diye :)
Tabi o bir doktor olarak tibben gercekleri söyledi ama unuttugu bisey vardı.mucize denen bisey var.o kadar umitsz konusup hastaya hic acik kapi birakmamak dogru degil
eevet canım genartta piezo sayesinde bide bahçecide diyarbakırdaki döllenmede sorun yaşamadık.her ikisinde de 13-14döllenen oldu.yoksa en fazla 4tane falan oluyordu döllenen.piezodan o yüzden çok memnunuz ilk defa orda yüksek döllenme olmuştu.Merhaba siz genarta tüp bebe denediğiniz zaman piezzo yöntemi uygulandımı size
Diyarbakırda değişik olarak ne yapıldıki döllenme çok oldu anlamadım peki genarttaki neden olmadıeevet canım genartta piezo sayesinde bide bahçecide diyarbakırdaki döllenmede sorun yaşamadık.her ikisinde de 13-14döllenen oldu.yoksa en fazla 4tane falan oluyordu döllenen.piezodan o yüzden çok memnunuz ilk defa orda yüksek döllenme olmuştu.
döllenmede sorun olunca her yerde kalsiyum iyonofor diye Bi sıvı var onu uyguluyorlar embriyolara.bahçecidede onu uyguladılar bize.genartta niye olmadı bunu Allah bilir ancak ama ben Diyarbakır bahçeciyi daha çok beğendim.doktorumuzu çok seviyoruz çok ilgiliydi bütün çalışanlar.ameliyathane daha profesyonel kurulmuş,odaları konforlu.imsi var.Diyarbakırda değişik olarak ne yapıldıki döllenme çok oldu anlamadım peki genarttaki neden olmadı
Merhaba canım Şişli topiginden hatirladim seniDiyarbakırda değişik olarak ne yapıldıki döllenme çok oldu anlamadım peki genarttaki neden olmadı
Merhaba bende hatırlıyorum sizi diyarbakırda tedavi olmayı düşünüyormusunuz birde sizdeki sorun nedir bende diyarbakıra yakınım burası aklımda var bakalım hayırlısı olsunMerhaba canım Şişli topiginden hatirladim seniben de diyarbakıra yakın bir ilçede yaşıyorum. İklini istanbulda yaptirmistim. Dondurulmusum var eğer onlarla da mutlu sona ulsamazsam İstanbula ya da başka bir şehire gitmeyi dusunmuyorum. Zor oluyor. Diyarbakır hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum firsatim oldukça. Hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim bu uğurda uğraşan herkese nasip etsin mucizesini
Tesekkurler darisi tez zamanda her isteyene olsun.benim ikinci cocugum olacak.bi kizim var 7 yasindaCanım merhaba hayırlı olsun kaç yıllık evlisiniz
Kısa kuyruk sendromu var bizde canım. Hızımız da sıfır .Merhaba bende hatırlıyorum sizi diyarbakırda tedavi olmayı düşünüyormusunuz birde sizdeki sorun nedir bende diyarbakıra yakınım burası aklımda var bakalım hayırlısı olsun
Daha önce tüp bebek denemeniz oldumuKısa kuyruk sendromu var bizde canım. Hızımız da sıfır .
İlk denememizdi canım onu da Memorialda yaptirdikDaha önce tüp bebek denemeniz oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?