Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

Üi
Merhaba sizdeki sorun neydi cevaplarsanız sevinirim hamileliğinizde hayırlı olsun

acıbademle,şişli memorial çok iyi yerler aslında.benim kadın doğumcunun kardeşide 7.denemesini acıbademde yapmış oda ikizlerine hamile,şişli memorialı arkadaştan duydum oda 8-9.denemesinde orada yapmıştı ilk defa hamileydi,denediğim en iyi yer diyordu.
yanlış hatırlamıyorsam zeki hoca eşimin imsiyle spermlerini inceletmişti dondurmak için ve morfolojinin çok kötü olduğunu tüp bebeğimizin tutmasının da bu yüzden zor olduğunu söylediğinde,bunun birazda şans kader işi olduğunu,globozospermli bir hastanın çok ileri yaşına rağmen tutmayacağını biliyoruz ama son Bi kez şansımızı denemek istiyoruz öylesine geldik biz deyip tüp yaptırıp tuttuğunuda anlatmıştı sanki.gidip bir görüş bütün ihtimalleri gerçekçi Bi şekilde söylüyor zaten.

genartı Bi dene bence,bu piezo denen olay embriyoya hafif elektrik şoku vererek kalp masajı yapmak gibi bişey.tam gelişimi yavaşladığında çok düşük akımlı bir elektrik verip tekrar canlandırıyorlar.

Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ilgin icin tesekkur ederim hemsehrim:)
Fakat ben hamileyim.dogal oldu.zeki beye gitmistim iki sefer.
Ikisinde de hic umit vermedi.tup deneyemedim.yumurtam hic yoktu fsh oldkca yuksekti.asla olmaz diyodu tuple bile.donasyon olur anca diyodu
Fakat Rabbim ol dedi de oldu hem de doğal
Allah isteyen herkese nasip etsin
Ama zeki beye gitmek isterim.hep diyodum birgun gebe kalirsam göbeğim iyice ciktginda gidecem.siz bana oyle dediniz hatta aglattiniz.asla olmaz dediniz ama oldu iste bakin diye :)
Tabi o bir doktor olarak tibben gercekleri söyledi ama unuttugu bisey vardı.mucize denen bisey var.o kadar umitsz konusup hastaya hic acik kapi birakmamak dogru degil[/QUOTE]

canim bazen tup bebek tedavisinden sonra dogsl yolla gebe kalanlar var kullanılan ilaçlar sayesinde kendiligunden oluveriyor oda allahin bi mucizesi iste

genartı Bi dene bence,bu piezo denen olay embriyoya hafif elektrik şoku vererek kalp masajı yapmak gibi bişey.tam gelişimi yavaşladığında çok düşük akımlı bir elektrik verip tekrar canlandırıyorlar.
Merhaba siz genarta tüp bebe denediğiniz zaman piezzo yöntemi uygulandımı size

[/QUOTE]
Canım merhaba hayırlı olsun kaç yıllık evlisiniz

Merhaba siz genarta tüp bebe denediğiniz zaman piezzo yöntemi uygulandımı size
eevet canım genartta piezo sayesinde bide bahçecide diyarbakırdaki döllenmede sorun yaşamadık.her ikisinde de 13-14döllenen oldu.yoksa en fazla 4tane falan oluyordu döllenen.piezodan o yüzden çok memnunuz ilk defa orda yüksek döllenme olmuştu.

Diyarbakırda değişik olarak ne yapıldıki döllenme çok oldu anlamadım peki genarttaki neden olmadı

Diyarbakırda değişik olarak ne yapıldıki döllenme çok oldu anlamadım peki genarttaki neden olmadı
döllenmede sorun olunca her yerde kalsiyum iyonofor diye Bi sıvı var onu uyguluyorlar embriyolara.bahçecidede onu uyguladılar bize.genartta niye olmadı bunu Allah bilir ancak ama ben Diyarbakır bahçeciyi daha çok beğendim.doktorumuzu çok seviyoruz çok ilgiliydi bütün çalışanlar.ameliyathane daha profesyonel kurulmuş,odaları konforlu.imsi var.

Canım merhaba hayırlı olsun kaç yıllık evlisiniz[/QUOTE]
Tesekkurler darisi tez zamanda her isteyene olsun.benim ikinci cocugum olacak.bi kizim var 7 yasinda
4 yıldır da ikinci icin ugrasiyoduk.erken menopozdum ben

Merhaba canım Şişli topiginden hatirladim seni ben de diyarbakıra yakın bir ilçede yaşıyorum. İklini istanbulda yaptirmistim. Dondurulmusum var eğer onlarla da mutlu sona ulsamazsam İstanbula ya da başka bir şehire gitmeyi dusunmuyorum. Zor oluyor. Diyarbakır hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum firsatim oldukça. Hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim bu uğurda uğraşan herkese nasip etsin mucizesini

Merhaba bende hatırlıyorum sizi diyarbakırda tedavi olmayı düşünüyormusunuz birde sizdeki sorun nedir bende diyarbakıra yakınım burası aklımda var bakalım hayırlısı olsun

Merhaba bende hatırlıyorum sizi diyarbakırda tedavi olmayı düşünüyormusunuz birde sizdeki sorun nedir bende diyarbakıra yakınım burası aklımda var bakalım hayırlısı olsun
Kısa kuyruk sendromu var bizde canım. Hızımız da sıfır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…