Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

Merhaba birde genart tüp bebek merkezi hakkında görüşlerin nedir memnun kaldınmı orayı düşünmeye başladım şimdi
açıkçası döllenmenin artması dışında klinikten hiç memnun kalmadım.ama labaratuvarlarının çok iyi olduğunu söylüyorlar.piezo tekniği sadece orda var.döllenmede süper Bi teknik.gypsy84 ile görüştün mü?

Sizde diyarbakırda da piezzo uygulandımı birde gypsy84 mesaj attım daha dönmedi genarta dondurulmuş embriyonuz kalmadımı cevapların için teşekürler sevgilerimle

Sizde diyarbakırda da piezzo uygulandımı birde gypsy84 mesaj attım daha dönmedi genarta dondurulmuş embriyonuz kalmadımı cevapların için teşekürler sevgilerimle
piezo sadece genartta var.bahçecide ve diğer yerlerde kalsiyum iyonofor uyguluyorlar.hiç Bi yerde dondurulmuş embriyomuz kalmadı çünkü 4. 5.güne ancak 2 tane kalıyor.

piezo sadece genartta var.bahçecide ve diğer yerlerde kalsiyum iyonofor uyguluyorlar.hiç Bi yerde dondurulmuş embriyomuz kalmadı çünkü 4. 5.güne ancak 2 tane kalıyor.
Anladım birde seni globozosperm illetti topiğinde gördüm böyle bir probleminiz yok deilmi

Anladım birde seni globozosperm illetti topiğinde gördüm böyle bir probleminiz yok deilmi
azospermiyle uğraştık bizde yıllarca sonra sperm çıkmaya başladı birkaç tane.onlarında morfolojisi kötüydü.

Hadi inşallah iyi gider allah kucağına almayıda nasip etsin allah bu zorlukla yaşadınız durumları boşa çıkarmasın
Allah razı olsun inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar bahşeder.sen denemelerini nerelerde yaptın?

Allah razı olsun inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar bahşeder.sen denemelerini nerelerde yaptın?
İlk iki deneme zeynep kamil döllenme olmadı iki deneme fertijin döllenme oldu ama tutmadı 1 deneme istanbul tüp bebek 1 deneme acı badem tutmadı son denememde memorial 1 embriyo döllendi ama oda tutmadı şimdi batıda deilde dyarbakırı düşünüyorum ama ordanda sonuç alırmıyım bilmiyorum

Bi saniye ya çok heycan yaptım d.bakır aşılama hakkında topik acmistim kimse gelmemişti şimdi çok mutlu oldum. Ben de bir kaç aydır burda oturuyorum onereceginiz doktor var mi? Bi de bir kaç sorum olcak ltfen cevapp

Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım

Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…