- 7 Mayıs 2015
- 48
- 33
- 3
- 47
- Konu Sahibi galadriel80
-
Sizdeki sorun nedir dıyarbakırda denemeyi düşünüyormusunuzBnde oraya gitmeyi dusunuyorum ama istanbul tup bebek merkezinde de kararsz kaldım.
Bahceci labratuvar i iyimidr birde ne kadar odedinz hastaneye.
Canim görünürde sorun yok sebepsz 4 yil olacak evleneli bir asilama yaptrdik memorial de dbakirda olmadi..Sizdeki sorun nedir dıyarbakırda denemeyi düşünüyormusunuz
Bizdeki sorun erkek infertilitesi benim7negatif tüp bebek denenem var istanbulda denedim çok yorucu ve stresli oluyordu bu defa dıyarbakırı düşünüyorum bakalımCanim görünürde sorun yok sebepsz 4 yil olacak evleneli bir asilama yaptrdik memorial de dbakirda olmadi..
Istanbulu dusunuodum hep sonra evin oldugu yerde gitmek daha stressiz olacak galiba o yuzden yorum okuyorum ama kararszm
Sizin sorun nedir sizdemi bahçeci dusunuosunz
Allah yardimcimiz olsun canim cok zor olur bencede kalma sorunu yol sorunu fln..hayırlısı olsun cnm dbakirda pek secenek yok ama bende dusunmeye basladim..Bizdeki sorun erkek infertilitesi benim7negatif tüp bebek denenem var istanbulda denedim çok yorucu ve stresli oluyordu bu defa dıyarbakırı düşünüyorum bakalım
Ben istanbul tüp bebektede bir denemem oldu ilgi alaka çok güzel aret kamar çok pozitif bir doktor allah yardımcın olsun ben bahçeci dıyarbakırı düşünüyorumAllah yardimcimiz olsun canim cok zor olur bencede kalma sorunu yol sorunu fln..hayırlısı olsun cnm dbakirda pek secenek yok ama bende dusunmeye basladim..
Bide istanbul tup bebek merkezini arastriom
Yaa emre bey varmis orda onu dusunuyodum en basindan hastane fln nasil cnmBen istanbul tüp bebektede bir denemem oldu ilgi alaka çok güzel aret kamar çok pozitif bir doktor allah yardımcın olsun ben bahçeci dıyarbakırı düşünüyorum
Benim eşimde globozosperm var tutmama sebebi bu birde istanbul tüp bebek 5 6bin arası bir para tutuyor yol konaklama derken bir tedavi 10 bini buluyor hastane ve tedavi çok güzel ama aalah vermedimi vermiyorYaa emre bey varmis orda onu dusunuyodum en basindan hastane fln nasil cnm
Sizin tutmama sebebi ne peki ne soyluyo doktorlar bide istanbul tup bebkte ne kdr odednz ..
Cnm bahceci yede sicak bakiyorum guzel yorumlar var.. ne zaman basliycaksn tedaviye
Evet canm haklısın Rabbimin takdiri dbakirda ne zman basliycksn pekiBenim eşimde globozosperm var tutmama sebebi bu birde istanbul tüp bebek 5 6bin arası bir para tutuyor yol konaklama derken bir tedavi 10 bini buluyor hastane ve tedavi çok güzel ama aalah vermedimi vermiyor
Ben mayıs gibi düşünüyorum siz nerde oturuyorsunuz dıyarbakıra yakınmısınızEvet canm haklısın Rabbimin takdiri dbakirda ne zman basliycksn peki
Dbakirdayiz canim siz nerdesnzBen mayıs gibi düşünüyorum siz nerde oturuyorsunuz dıyarbakıra yakınmısınız
Bizde siirt merkezde oturuyoruzDbakirdayiz canim siz nerdesnz
Bizde biraz ddaha bekleyip baslariz Allahin izniyle
Anladim canim hayirlisi hakkimizdaDbakirdayiz canim siz nerdesnz
Bizde biraz ddaha bekleyip baslariz Allahin izniyle
Sendende canim umarim kavusursun bebegine tez vakitte gelismeleri yazarsn burdan.eger gidersen canimAmin allah razı olsun canım
Tamam kesinlikle yazarım olursa bu durumda olanlara umut olurSendende canim umarim kavusursun bebegine tez vakitte gelismeleri yazarsn burdan.eger gidersen canim
bahceci labaratuvar açısından çok iyi canim. bizde ona güvenerek gittik zaten. istanbul git gel zor oluyor masraf artiyo bide yol parasi konaklama derken o yuzden bulunduğun yerde ni yer olmasi cok iyiBnde oraya gitmeyi dusunuyorum ama istanbul tup bebek merkezinde de kararsz kaldım.
Bahceci labratuvar i iyimidr birde ne kadar odedinz hastaneye.
Canım merhaba bahçeci istanbuldaki merkezinin aynısını diyarbakırda kurmuş teknoloji olarak çok ileriler cihazlar istanbulun aynısı ve zeki bey de gerçekten diyarbakırın en iyisi. Embriyologları da istanbuldan gelmiş ve eğitimlerini orda almışlar bu da çok önemli bence . Bence değerlendirin derim. Veni vidi zaten düşünülmez bile, memorial desen çok ilgissizler ve başarı oranları düşük. Ben herkese öneriyorum bahçeciyi ve zeki beyi. Allah herkese gönlüne göre versin inşallahBizdeki sorun erkek infertilitesi benim7negatif tüp bebek denenem var istanbulda denedim çok yorucu ve stresli oluyordu bu defa dıyarbakırı düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?