Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

bahceci labaratuvar açısından çok iyi canim. bizde ona güvenerek gittik zaten. istanbul git gel zor oluyor masraf artiyo bide yol parasi konaklama derken o yuzden bulunduğun yerde ni yer olmasi cok iyi
Evet canım bahçeci laboratuvarı çok iyi embriyologları ikisi de istanbuldan gelmiş ve başarı oranları çok yüksek. Keisnlikle öneriyorum bahçeciyi bende

Zeki bey bu bölge için büyük şans.kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum.herşey allahtan geliyor ama aracı da önemli.ışte bebek için aracı allahın izniyle bahceci de zeki akkum hocam.iki defa büyük bir hatayla ve ni vidi hakan coksuer de tedavi gördüm.tabi adı tüp bebek tedavisiydi sadece.orasına tüp bebek merkezi demeye bin şahit gerekir ne laboratuvarı ne de doğru düzgün bir embiryologu yok .orası tam bir para tuzağı sadeceucuncu tedavime zeki beyde basladim.su an 21 haftalik bebegime hamileyim.rabbim tamamina erdirsin hala inanamiyorum gebeligime.allah ima binlerce kez şükürler olsun zeki beye duaciyim rabbim ondan razı olsun.

"katra212121, post: 44529530, member:13"]Zeki bey bu bölge için büyük şans.kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum.herşey allahtan geliyor ama aracı da önemli.ışte bebek için aracı allahın izniyle bahceci de zeki akkum hocam.iki defa büyük bir hatayla ve ni vidi hakan coksuer de tedavi gördüm.tabi adı tüp bebek tedavisiydi sadece.orasına tüp bebek merkezi demeye bin şahit gerekir ne laboratuvarı ne de doğru düzgün bir embiryologu yok .orası tam bir para tuzağı sadeceucuncu tedavime zeki beyde basladim.su an 21 haftalik bebegime hamileyim.rabbim tamamina erdirsin hala inanamiyorum gebeligime.allah ima binlerce kez şükürler olsun zeki beye duaciyim rabbim ondan razı olsun.[/QUOTE]
hayirli ugurlu olsun canim allah sag salim kucagina almayi da nasip etsin evet bizler icin zeki bey ve bahceci buyuk bir sans ben diger merkezleri cok bilmiyorum ama genelde insanlar ayni seyi soyluyor tecrube ve labaratuvar cok onemli ve bunlarin ikiside bahcecide fazlasiyla var bence

hayirli ugurlu olsun canim allah sag salim kucagina almayi da nasip etsin evet bizler icin zeki bey ve bahceci buyuk bir sans ben diger merkezleri cok bilmiyorum ama genelde insanlar ayni seyi soyluyor tecrube ve labaratuvar cok onemli ve bunlarin ikiside bahcecide fazlasiyla var bence[/QUOTE]

[/QUOTE]
Veni vidide iki defa negatifi gorunce istanbuldaki bahceciyi dusundum.orada doktor mustafa bey var.kurucusu.sonra sonra buradan gidis gelis hem zor hem stresli olur diye dusunup diyarbakır bahceci de karar kildik allaha şükür.ben venividi de iki tüp bebek memorial de uğur bey de de bir aşılama geçirdim.hepsi de kötüydü. Zeki beyi tek geçiyorum bu konuda.

Ben Ankara Üniversitesinde yaptım,Ankara genartta,veni vidi de ve bahçecide son iki denememi yaptım 8,5aylık hamişim allahıma çok şükür.iki kez Diyarbakır da bahçecide yaptım çünkü diğerleriyle kıyaslayınca arada dağlar kadar fark var.hem bilimsel anlamda en son teknikleri kullanıyorlar hem harika bir doktor hem herkes çok ilgli ve hassas davranıyor.diğer merkezlerin hepsinde hem daha çok para harcamıştık hem de hiç yüzümüze bakmamışlardı.bizde döllenmede sorun var az embriyo az ihtimal demek ama burda nerdeyse döllenmeyen yumurta kalmadı,5.güne bekletilen embriyolarımız oldu ilk defa ve şuan biri göbüşümde .

Merhaba kızlar ben de ilk oğlumdan sonra pcos yüzünden hamile kalamadım bi sürü klomen falan kullandım iğne çatlatma iğnesi en sonunda bi tedavinin ortasında zeki beye gittim bana tamamen yanlış prosedür uygulandığını söyledi ve o zaman kullandığım ilaçlar olduğu için aşılama deneyelim isterseniz dedi ben de kabul ettim herşeyi yazarak anlattı hiçbi Soru kalmadı aklımda aşılama negatif çıktı sonra bi ay bekleyip tüp bebeğe başladık ilk önce toplama yapıldı üç tane kaliteli embriyo döllendi donduruldu diğer ay rahim hamileliğe hazırlandı iki tane transfer edildi ve çok şükür kızım bana tutundu doğumu bekliyoruz gerçekten tavsiye ederim sorusu olan varsa cevaplarım Allah hepimize hayırlı evlat versin

İnşallah sag salim kucağına alırsın bebegini zeki beye güven cnm o iyi bir doktor

Allah tamamina erdirsin.

kızlar selam ben de bu hafta Zeki beye gideceğim, bir tanıdık tavsiye etti. bana tüp önerir mi bilmiyorum. iki kaybım var ama her iki seferde de hemen hamile kalmıştım. yalnız amh değerim düşük. yaşım 38. ne dersiniz?

Gideceğiniz en doğru hekimdir zeki bey.size yasinizdan ve amh degerinizden ötürü zaman kaybı olmaması için muhtemelen tüp bebek önerir diye düşünüyorum.durumunuz neyse açıkça sizi bilgilendirecektir.once allaha sonrada zeki beye guvenin.hakkinizda hayirlisi olsun inşallah.

teşekkür ederim. açıkçası korkuyorum. hamile kalıp yine kaybetmekten. umarım takibi iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…