- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi galadriel80
-
İnşallah canım sağolasın.Benim o kadar riskli bi hamileliğim oldu kimse ama her anımda yanımda oldu sürekli ilgilendi güven inşallah mucizene kavuşursun
Canım hakkında hayırlısı olsun. Bende zeki bey e gitmeyi düşünüyorum acaba çok önceden randevu almak lazım mikızlar selam ben de bu hafta Zeki beye gideceğim, bir tanıdık tavsiye etti. bana tüp önerir mi bilmiyorum. iki kaybım var ama her iki seferde de hemen hamile kalmıştım. yalnız amh değerim düşük. yaşım 38. ne dersiniz?
Ben 28 yaşındayım ama ahm çok çok düşük henüz hiç hamile de kalmadım bir buçuk yıllık evliyim zaten. Ne yapacağımı bilemedim birbirimize destek olalimm kızlarCanım hakkında hayırlısı olsun. Bende zeki bey e gitmeyi düşünüyorum acaba çok önceden randevu almak lazım mi
Merhabalar Bende mardin de yaşıyorum ıstanbul bahceciye gitmeyi düşünüyordum ama git gel dediğiniz gibi çok çok zor olacaktı burayı okuyunca diyarbakirdaki bahcecinin de iyi olduğunu düşünmeye başladım . İstanbul daki teknolojinin aynısı burada da var mi bunu çok merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sevinirimbahceci labaratuvar açısından çok iyi canim. bizde ona güvenerek gittik zaten. istanbul git gel zor oluyor masraf artiyo bide yol parasi konaklama derken o yuzden bulunduğun yerde ni yer olmasi cok iyi
Geçerli değil diye duymuştum .Bende bahceci diyarbakir i düşünüyorum ..fiyat 4.5 bin denmis güncel fiyatmi acaba
Bide hastanede tupbebek raporu gecerlimi acaba
Anladim canim..Geçerli değil diye duymuştum .[/QUOTE
yok ben birkaç gün öncesinden aradım istediğim güne aldım canım.Canım hakkında hayırlısı olsun. Bende zeki bey e gitmeyi düşünüyorum acaba çok önceden randevu almak lazım mi
aynısı diye duydum ben.Merhabalar Bende mardin de yaşıyorum ıstanbul bahceciye gitmeyi düşünüyordum ama git gel dediğiniz gibi çok çok zor olacaktı burayı okuyunca diyarbakirdaki bahcecinin de iyi olduğunu düşünmeye başladım . İstanbul daki teknolojinin aynısı burada da var mi bunu çok merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim
Evet okudum 1 bucuk yillik evliymssn sanirim sarti 3 yil .Kuralları var sanırım rapor almak için yaş evlilik yılı falan canim
ben de çok merak ediyorum kendisini. o kadar çok doktora gittim ki bıktım artık. hiç biri güven vermedi.Ben 4500 ödedim hastaneye ilaçlar için rapor geçerli diye biliyorum benim bi çocuğum olduğu için rapor çıkaramadık ama teknoloji bakımından aynı ayrıca önemli olan embriyolog osman bey gerçekten iyi bi doktor zeki beyi anlatmaya gerek bile yok adam işinde bi numara diyebilirim
Doktora güven çok önemli ilk gördüğümde inan güven verdi ve kandırmıyo bizi nelerin bekledipini çok güzel anlatıyo ayrıca yazıyor kalıcı olması için aklınıza takılan olursa sorun cevaplarım her zamanben de çok merak ediyorum kendisini. o kadar çok doktora gittim ki bıktım artık. hiç biri güven vermedi.
çok teşekkür ederim canım.Doktora güven çok önemli ilk gördüğümde inan güven verdi ve kandırmıyo bizi nelerin bekledipini çok güzel anlatıyo ayrıca yazıyor kalıcı olması için aklınıza takılan olursa sorun cevaplarım her zaman
İlaçlar için alınan rapor da şart yok mu canimBen 4500 ödedim hastaneye ilaçlar için rapor geçerli diye biliyorum benim bi çocuğum olduğu için rapor çıkaramadık ama teknoloji bakımından aynı ayrıca önemli olan embriyolog osman bey gerçekten iyi bi doktor zeki beyi anlatmaya gerek bile yok adam işinde bi numara diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?