Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

Canım hakkında hayırlısı olsun. Bende zeki bey e gitmeyi düşünüyorum acaba çok önceden randevu almak lazım mi

B
Canım hakkında hayırlısı olsun. Bende zeki bey e gitmeyi düşünüyorum acaba çok önceden randevu almak lazım mi
Ben 28 yaşındayım ama ahm çok çok düşük henüz hiç hamile de kalmadım bir buçuk yıllık evliyim zaten. Ne yapacağımı bilemedim birbirimize destek olalimm kızlar

bahceci labaratuvar açısından çok iyi canim. bizde ona güvenerek gittik zaten. istanbul git gel zor oluyor masraf artiyo bide yol parasi konaklama derken o yuzden bulunduğun yerde ni yer olmasi cok iyi
Merhabalar Bende mardin de yaşıyorum ıstanbul bahceciye gitmeyi düşünüyordum ama git gel dediğiniz gibi çok çok zor olacaktı burayı okuyunca diyarbakirdaki bahcecinin de iyi olduğunu düşünmeye başladım . İstanbul daki teknolojinin aynısı burada da var mi bunu çok merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim

Bende bahceci diyarbakir i düşünüyorum ..fiyat 4.5 bin denmis güncel fiyatmi acaba
Bide hastanede tupbebek raporu gecerlimi acaba

Gerçi ben para kısmını araştırmadm zaten rapor geçerli olsa da ben şartlara uymuyor diye .ama bilenler varsa yazsa iyi olur maddi manevi bildiklerini

aynısı diye duydum ben.

Kuralları var sanırım rapor almak için yaş evlilik yılı falan canim
Evet okudum 1 bucuk yillik evliymssn sanirim sarti 3 yil .
Bizde 4. Yilimiza giricz..
Gerci diger sartlar fln var 2 yada 3 kez asilama istiyorlar..
Erkekte sperm sayısı fln
Sonra rahim filmi
Cok fazla sartlari var.

Ben 4500 ödedim hastaneye ilaçlar için rapor geçerli diye biliyorum benim bi çocuğum olduğu için rapor çıkaramadık ama teknoloji bakımından aynı ayrıca önemli olan embriyolog osman bey gerçekten iyi bi doktor zeki beyi anlatmaya gerek bile yok adam işinde bi numara diyebilirim

ben de çok merak ediyorum kendisini. o kadar çok doktora gittim ki bıktım artık. hiç biri güven vermedi.

ben de çok merak ediyorum kendisini. o kadar çok doktora gittim ki bıktım artık. hiç biri güven vermedi.
Doktora güven çok önemli ilk gördüğümde inan güven verdi ve kandırmıyo bizi nelerin bekledipini çok güzel anlatıyo ayrıca yazıyor kalıcı olması için aklınıza takılan olursa sorun cevaplarım her zaman

çok teşekkür ederim canım.

İçimi rahatlatriniz kızlar . Haftaya bende bi gidip görüşmek istiyorum. İlaçlar için rapor da şart falan araniyorlar mi

İlaçlar için alınan rapor da şart yok mu canim

Normal kadın dogumcular yazabiliyorsa reçete ile ucuza alinabilir :) sağol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…