- 7 Mayıs 2015
- 48
- 33
- 3
- 47
- Konu Sahibi galadriel80
-
Aynen canım bir kaç merkezden dilin yanınca anlıyorsun aradaki farkı sonra pişman oluyor insan o merkezlere boşuna para dönmüşüm diyeTabiki nasip işi ama merkezde ciddi anlamda farklı.bikaç sağda solda deneme yapınca insan aradaki farkı fark edebiliyor.hem hiçbir yerde görmediğim ilgi alakayı gördüm.hem hasta odaları bakımlı.hem ameliyathane donanımlı.hemde tüp bebek merkezinden beklediğim bütün teknolojiyi yakalamışlar.
Sorma 5deneme,2hsg,1histereskopi,1era testi,1boşa gitmiş tedavi.canımı çıkarıp geri yerine yerleştirdiler desem yeridir ama çıkmayan candanda umut kesilmiyor demek ki.Esas eşim azospermi olduğu için tüp bebek yapıyoruz ama tutmadıkça ben kendimi didik didik muayene ettirdim,her testi yaptırdım.tutmama sebebini bulamadım fakat döllenip sonraki günlerde bekleyebilecek embriyo az oluyordu.ortalama 12-14yumurta toplanıyordu,4-5döllenip ikinci ggüne ancak 2tanesi kalabiliyordu.ilk defa genartta döllenen 12oldu bide sonra işte diyarbakırdaki bahçecide.bu embriyolardanda 2-3tanesi 4-5. günlere kalabildi.İkisi arasından kesinlikle Diyarbakır bahçeci,çünkü daha ilgililer,odaları ameliyathaneleri daha hijyenik ve donanımlı hem de evime yakın.
Sağol Allah razı olsun.histereskopi rahmin içine kamerayla giriyorlar inceliyorlar gerek varsa ameliyat ediyorlar.rahmimde bir sorun varmı diye yaptırmıştım.transfer yapılamazsa paranın hepsini ödemiyorsun.embriyoların genetiği için cgh testi yapıyorlar,rahime embriyoyu ne zaman transfer ederlerse tutunur diye anlamak için era testi var.rahime çizik (rahim injury) rahmi uyandırmak tutunmayı artırmak için yapılıyor,bana yapıldı.yarın doktora her şeyi sor daha iyi açıklar ben bilemeyebilirim.Canım ne diyeyim Allah yarfimcin olsun çok çaba gorstemissin gerçekten. Histereskopi nasıl yapılıyor ve ne için canım ? Transfer yapilamasada tüp bebek parası ödeniyor demi ? Genetik test falan yapılıyor mu bahceci de . Hangi testleri yapıyorlar acaba ? Benim yarın sabah randevum var 10 da ilk kez bakalım neler olacak.
Bunların hepsini kendileri yapıyor mu biz mi istiyoruz genetik testi falan ? Bunları fiyatı artırıyor değil mi. Hakkımızda hayırlısı olsun çok yoğun bi süreç inşallah herşey güzel olurSağol Allah razı olsun.histereskopi rahmin içine kamerayla giriyorlar inceliyorlar gerek varsa ameliyat ediyorlar.rahmimde bir sorun varmı diye yaptırmıştım.transfer yapılamazsa paranın hepsini ödemiyorsun.embriyoların genetiği için cgh testi yapıyorlar,rahime embriyoyu ne zaman transfer ederlerse tutunur diye anlamak için era testi var.rahime çizik (rahim injury) rahmi uyandırmak tutunmayı artırmak için yapılıyor,bana yapıldı.yarın doktora her şeyi sor daha iyi açıklar ben bilemeyebilirim.
Zeki bey sizi yönlendiriyor zaten.ornegin ben veni vidi de iki başarısız tüp bebek tedavisi geçirmiştim.zeki bey histeroskopi yi soyledi ama önceki tedavilerimi ciddiye almadigindan (çünkü veni vidi çok yetersiz bir merkezdi)uzerinde fazla durmadi.zaten hamile kalincada iyiki histeroskopi ve rahim ingury yapmamisiz dedi.zeki bey ayrıca pgt yani embiryodan hücre alınıp incelenmesi yoluyla yapılan genetik tahlile de tamamen karşı.pgt için daha az hamilelik şansını daha pahalıya satmaktan başka bişey değil diyor.siz kafanıza hiçbirşey takmayin. Zeki bey muayeneden sonra size yapilacaklari bir bir gerçekçi bir şekilde anlatır ve yazar:)şimdiden hayırlı olsun..Bunların hepsini kendileri yapıyor mu biz mi istiyoruz genetik testi falan ? Bunları fiyatı artırıyor değil mi. Hakkımızda hayırlısı olsun çok yoğun bi süreç inşallah herşey güzel olur
Zeki bey sizi yönlendiriyor zaten.ornegin ben veni vidi de iki başarısız tüp bebek tedavisi geçirmiştim.zeki bey histeroskopi yi soyledi ama önceki tedavilerimi ciddiye almadigindan (çünkü veni vidi çok yetersiz bir merkezdi)uzerinde fazla durmadi.zaten hamile kalincada iyiki histeroskopi ve rahim ingury yapmamisiz dedi.zeki bey ayrıca pgt yani embiryodan hücre alınıp incelenmesi yoluyla yapılan genetik tahlile de tamamen karşı.pgt için daha az hamilelik şansını daha pahalıya satmaktan başka bişey değil diyor.siz kafanıza hiçbirşey takmayin. Zeki bey muayeneden sonra size yapilacaklari bir bir gerçekçi bir şekilde anlatır ve yazar:)şimdiden hayırlı olsun..
Evet canım sağol :) dün gittim görüştük zeki beyle çok memnun kaldım çok şükürCanım muayene ederken karar veriyor doktor senin için gerekli değilse önermez zaten sen ekstra talep etme bence boşuna masraf zeki bey hastası için en uygun neyse onu seçiyor zaten
Başlıyormusun canım tedaviye? Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Zeki beye güven canım dogru yerdesinEvet canım sağol :) dün gittim görüştük zeki beyle çok memnun kaldım çok şükür
Canım zeki beyle görüştük benim amh testi 0.33 du muayenede santral folikul sayısı na baktı ve amh nin yanlış olduğunu söyledi . Yaşına göre gayet sagliklisin dedi o testi yirt at dedi. 6 ay takip edelim gebelik olusmazsa sebepsiz infertelite den dolayı tüp bebek yapalım dedi. Bana kalsa bekleyin bi kaç yıl sizin bi sorununuz yok dedi. Çok mutluk olduk ama kafamızda karıştı yani . Fsh 12.11 amh 0.33 zaten uyumsuz değerler dedi. Amh antral folikul sayısını belirten bi test bu değere göre 2yada 3 antral folikul olmalı ama sende 10 tane normal bi kadındaki gibi dedi. Rahat ol keyfine bak deyip yolladı ☺☺Başlıyormusun canım tedaviye? Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Zeki beye güven canım dogru yerdesin
Bende bugün gittim zeki bey e kontrol için . Senin ilk muayene mi oldu ?Arkadaslar bende zeki akkuma gidmeye başladım giden arkadaslarla görüşmek isterim
carsamba günü gittim ilk muayenemdiBende bugün gittim zeki bey e kontrol için . Senin ilk muayene mi oldu ?
Canım benim yumurtalık rezervin çok kötü amh 0.33 cikmistiÖzel olmasa senin sorunun nedir canım
Benimde polikistik over var canımSenin sıkıntı neydi canim
Tedaviye başlıyor musunuz peki hemen . Bide ultrasonda kaç tane antral folikul gördü doktorunBenimde polikistik over var canım
Yok canım niye yanlış anlıyım kactane olduğunu söylemedi ama inci gibi dizilmislerdiYanlış anlamada canım çok merak ediyorum polikistik over hastası bi kadında kaç tane olduğunu . Antral folikul lerin
Anldim canım . Normal a göre sayı olarak fazla ouuyorlar ya ondan merak ettimYok canım niye yanlış anlıyım kactane olduğunu söylemedi ama inci gibi dizilmislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?