- 12 Şubat 2016
- 278
- 214
- 23
- 34
- Konu Sahibi galadriel80
-
Bana bi kaç ay yumurta takibi yapıp karar verecek canım . Benim sağlıklı olduğumu söylüyor zeki bey o yüzden tüp bebek için biraz bekletiyor beniTedavi olarak biz tüpbebek yapacağız canım sana nasıl bir tedavi yapacak zeki bey
Amin canım inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur. Tüp bebek konusunda bilgi verdi mi dondurulmuş embriuo mu transfer edicekmis . Hemen başlıyor mu tedaviyeAnladım canım hayırlısı olsun hakkimizda
Evet bizede öyle dedi amin Sağol canımDondurulmuş da başarı daha iyi sağlanıyor diye öyle yapıyor sanırım. Hakkınızda hayırlısı canım inşallah olumlu sonuçlar alı siniz
Ben varim.size soyle soyliyeyim.dondurulmuslarla tutma ihtimali daha yuksek.bende zeki beyde tedavi gordum su an 27 haftalik gebeyim.dondurulmus embiryoydu.normalde embiryolar donduruluo bir ay rahim dinlendirilio sonrasinda adetin 10-15.gunleri arasinda rahim kalinligi takibi yapilio en uygun zamanda da transfer yapilio.benim embiryolar bir ay degil uc ay donmus halde bekledi.cunku transferin olacagi ay zeki bey konferansa gitti o geldiginde de ben tatile ciktim.benim de korkularim vardi dondurulmus embiryo ile ilgili.ama once allaha sonrada zeki beyin bilgi ve tecrubesine guvendim.ha daha once baska bir yerde iki defa taze embiryo transferi yapildi sonuc husrandi.bebisimin tekmelerini hissettikce bana dogru tedaviyi uyguladigi ve dogru yonlendirdigi icin doktoruma dua ediyorum.Kızlar başka zeki beye giden yokmu tupbebek yapan
Ben varim.size soyle soyliyeyim.dondurulmuslarla tutma ihtimali daha yuksek.bende zeki beyde tedavi gordum su an 27 haftalik gebeyim.dondurulmus embiryoydu.normalde embiryolar donduruluo bir ay rahim dinlendirilio sonrasinda adetin 10-15.gunleri arasinda rahim kalinligi takibi yapilio en uygun zamanda da transfer yapilio.benim embiryolar bir ay degil uc ay donmus halde bekledi.cunku transferin olacagi ay zeki bey konferansa gitti o geldiginde de ben tatile ciktim.benim de korkularim vardi dondurulmus embiryo ile ilgili.ama once allaha sonrada zeki beyin bilgi ve tecrubesine guvendim.ha daha once baska bir yerde iki defa taze embiryo transferi yapildi sonuc husrandi.bebisimin tekmelerini hissettikce bana dogru tedaviyi uyguladigi ve dogru yonlendirdigi icin doktoruma dua ediyorum.
Amin canım benimde endiselerim vardı giderken ama istanbuldaki bahcecide ne cihazlar kullaniliyorsa burdada aynısı kullaniliyormus benim erkek infertikitesinde hakkında bilgim yok ama istersen perşembe günü gidecem kontrole sorabilirim zeki beyeÖncelikle Rabbim hepimizin gonkune gire versin.iki kez İstanbul sisli Memorialda tup bebek yaptırdım. Esimde hız sıfır sayı 2 milyon ve kısa kuyruk sendromu var. İlk bebeğimi 8.haftada kalp atışı olmadığı için kurtajla aldirdik. On beş tatilde dondurulmuş transferim oldu ama maalesef o da 5.haftada düşükle sonlandı. Ben urfada yaşıyorum. Gidip gelmek de zor oluyor. Acaba zeki beyde mi denesem diyorum bilemiyorum . erkek infertikitesinde bahçeci nasıl? Pgt,cgh,imsi,mikrocip var mi kızlar bileniniz var mi? Napacam bilmiyorum embriyolar tutuyor ama dusuyor :-((
Sorarsan sevinirim canimAmin canım benimde endiselerim vardı giderken ama istanbuldaki bahcecide ne cihazlar kullaniliyorsa burdada aynısı kullaniliyormus benim erkek infertikitesinde hakkında bilgim yok ama istersen perşembe günü gidecem kontrole sorabilirim zeki beye
Basta sebepsiz infertiliteydi.ama bahcecideki tedavimde 9 yumurta toplandi 6 tanesi embiryo oldu yani islem gordu sadece 3 embiryo ucuncu gune kaldi ve donduruldu.zeki beye niye bu kadar az embiryo kaldigini sordugumda esinizde morfoloji bozuklugu var yoksa yumurta kalitesi iyiydi dediSağol canım cevapladigin için evet endiselerim vardı benimde ama şimdi rahatladim yazinizi okuyunca umarım bende tedaviden güzel sonuç alırım kaç embriyo nakletti sana zeki bey sıkıntin neydi canım senin benim polikistik over
Iki defa urfadan istanbula gitmissinizki zeki beyden once bende istanbuldaki bahceciye gitmeyi dusundum ama esim daha stresli olacagindan beni caydirdi.zeki beyde tedaviye basladik cok sukur su an hamileyim.bursa acibademdeki hastalardan bile zeki beye gelenler oldugunu biliyorum.siz istanbula gitmissiniz iki defa.burasi daha yakin.hem bence zeki beye gelip gorusmenizde fayda var.burdan sorulariniza yeterli cvb alamazsiniz.bir hafta sonu esinizle gelip gorusun derim pisman olmazsiniz.zeki bey guneydoguda oyle kolay kolay karsilasamayacaginiz kalitede bir hekim.tavsiye ediyorumÖncelikle Rabbim hepimizin gonkune gire versin.iki kez İstanbul sisli Memorialda tup bebek yaptırdım. Esimde hız sıfır sayı 2 milyon ve kısa kuyruk sendromu var. İlk bebeğimi 8.haftada kalp atışı olmadığı için kurtajla aldirdik. On beş tatilde dondurulmuş transferim oldu ama maalesef o da 5.haftada düşükle sonlandı. Ben urfada yaşıyorum. Gidip gelmek de zor oluyor. Acaba zeki beyde mi denesem diyorum bilemiyorum . erkek infertikitesinde bahçeci nasıl? Pgt,cgh,imsi,mikrocip var mi kızlar bileniniz var mi? Napacam bilmiyorum embriyolar tutuyor ama dusuyor :-((
Çok sağol canım amin evet zor ve stresli bir süreç çok şükür tutunmuşbebeğin zorluklara rağmen sana hastaneden memnun kaldinmi peki ilgilenmeleri falan hemşireleri ilgilimiydi şimdi kontrole zeki beyemi devam ediyorsun yoksa başka doktoramiBasta sebepsiz infertiliteydi.ama bahcecideki tedavimde 9 yumurta toplandi 6 tanesi embiryo oldu yani islem gordu sadece 3 embiryo ucuncu gune kaldi ve donduruldu.zeki beye niye bu kadar az embiryo kaldigini sordugumda esinizde morfoloji bozuklugu var yoksa yumurta kalitesi iyiydi dedisonuc olarak uc embiryonun ikisi birinci kalite biri ikinci kalitedeydi.benim ucuncu denemem oldugundan yas 33 olmasina ragmen iki embiryo transfer edilecekti fakat zeki bey uc embiryonun tamamini transfer etti.iyiki de oyle yapmis teki tuttu.insallah tez vakit iyi bir sonuc alirsiniz.cok ama cok zor bir surec.allah yardimciniz olsun.
Canım bazen taze transfer de yapıyo ama dondurulmuştaki başarıları daha yüksek hem rahim dinlenmiş oluyo hem embriyo gelişimini takıp ediyorlar için rahat olsunAmin canım inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur. Tüp bebek konusunda bilgi verdi mi dondurulmuş embriuo mu transfer edicekmis . Hemen başlıyor mu tedaviye
Kızlar laboratuvar kalitesi istanbulla aynı ben iki yeri de gitmiş görmüş biri olarak bunu söylüyorum suan hamileysem bahceci ve zeki bey sayesindeAmin canım benimde endiselerim vardı giderken ama istanbuldaki bahcecide ne cihazlar kullaniliyorsa burdada aynısı kullaniliyormus benim erkek infertikitesinde hakkında bilgim yok ama istersen perşembe günü gidecem kontrole sorabilirim zeki beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?