Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

Evet kist için önce 1 ay bekleyelim adetle atılır belki dedi. Bekledik atılmamıştı kiste rağmen başladık tedaviye. Kist için doğum kontrol hapı falan önermemişti o zaman. Yumurtaları baskılamayalım demişti. Sonra klasik iğneler, yumurta büyütme, takip vs. Ardından 1 ay rahim dinlendirme ve transfer olmuştu. Üzerinden neredeyse 2 yıl geçti tabi şimdi farklı yöntemler uyguluyor olabilir.

Bende pkoluyum ilk deneme sukur kızım geliyor 33 haftalık olduk ınsllah sag salim kavuşuruz Rabbım herkese nasip etsin

Amin canım sağol sen doğumu nerde yapmaya karar verdin hala zeki hocaya mı devam ediyorsun
Hayır canım eşim görevde yanımda yok annemlerdeyım nasıpse kayseri hüma hastanesinde yapcaz ınslalah

Ama zeki hocayla hala görüşüyoruz aklıma takılan olduğunda hemşirelerin numarası var arıyorum. Saolsunlar yardımcı oluyorlar. Dogum sonra nasıpse görmeye gideceğiz bebisimizle

Merabalar, bende zeki hocada tedavi görüyorum çarşamba günü yumurta toplandı, dondurup bi ay sonra transfer yapacağız dedi, adetimin ilk günü kullanmaya başlayacağım bir ilaç verdi 13.günü kontrole gel dedi henuz adet olmadım ilaca bu adetimde mi başlayacağım yoksa bu ay geçip digerinde mi

Merkezi ara sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…