Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

bahceciden cok memnun kaldim bunun bi nedeni de daha once veni vidi gibi kotu bir yerde iki defa tup bebek tedavisi olmamdi.yani veni vidi de kisiye ozel oda yoktu ucer ucer aliolardi odaya.bahcecide tertemiz tek kisilik odada dinleniyosunuz.veni vidide basit bir ornek daha once kullanilmis kirli yirtik onlukleri giyosunuz.bahceci de ise paketinde tertemiz onlukler veriliyo:)transferden sonra veni vidide koca lazimligi altiniza koyuyolar.bahcecide ise istege bagli sonda takilio..daha bir suru sey sayarim.bunlar basit gorunen seyler ama insani tamamen psikolojik olarak rahatlatan ayrintilar.hemsireler oyle aman da aman ilgili guler yuzlu diyemem.ama islerini duzgun yapiyorlar ki onemli olan bu bence.kontrollerime de zeki beyde devam ediyorum ve allah kismet ederse dogumuda zeki bey yaptiricak.zeki bey cok profesyonel.ondan baskasina guvenemiyorum.bikac defa baska doktorlarda muayene oldum.bebegimin pozisyonunu degistirmek icin cihazla karnima vuran minciklayan falan oldu:))tedirgin oldum.baska bi doktor dusunmedim bu yuzden.

Vakit ayırıp cevapladigin için sorularimi Sağol canım bunları duydukca rahatliyo insan ilk defa bahceciye gittiğim için bunlar soruisareti olarak kalmıştı bende ama şimdi rahatladım bunları okuyunca inşallah bende olumlu sonuç alırım transferden sonra kaç saat yatiriyorlar hastanede birde transferden sonra hep yattinmi yediğini içtiğine özel birseyler yaptinmi ben ilk defa yapacağım içim bilmiyorum siz bunları yaşamış olumlu sonuç almış biri olarak sizden fikir almak isterim

Evet canim seni cok iyi anliyorum ama sanslisin en azindan artik bir fikir olusmustur kafanda. transferden sonra bir saat dinlendim.makattan rahimdeki kasilmalari engelleyici fitil kullandilar.bu cok iyi oldu cunku transferden sonra ister istemez stresten rahim kasiliyo.bi de transferden once epey su icmistim hemsireden sonda istedim bu sayede bir saat hic kalkmadan uzandim.ilk uc gun wc disinda kalkmadim dus almadim.ilk on gun hic ev isi yapmadim.bol su ictim yaklasik gunde 3,5-4 litre kadar.bol meyve tukettimki kabiz olmamak icin.ve en onemlisi bol dua ettim:)bir de mumkun oldugunca stresten uzak dur.ben test gunune yakin siddetli adet sancilari cekmeye baslayinca epey agladim strese girdim.test gunu kan verdim.umutsuzca labaratuvari aradim hemsire beta hcg 263 dedi.bikac defa tekrarlattim.teli kapayinca aglamaya basladim esime sarilip.hep insanlarin mutluluktan nasil olurda aglayabildiklerine sasardim o gun bunun nasil bir duygu oldugunu anladim.insallah sizde bu guzel duyguyu yasarsiniz

Çok sağol canım amin inşallah senin adına çok sevindim sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına Rabbim bir avazda kurtarsin artık hayırlısı hakkimizda kismetimizde varsa olur hersey allahtan bende bol bol dua ediyorum Rabbim gericevirmez inşallah duami

Cok tesekkur ederim.allahim size de en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Canim yumurta toplandiktan kacgun sonra adet oldun

canım valla ben bahçeci diyarbakırda tedavi oldum aksine ekip bana çok profesyonel geldi, her adımda yanında olan bir kordinatör var, doktor zeki bey desen zaten doğu anadolunun tüp bebekte 1 numarası, kliniğin içi falan çok güzel, çok konforlu ben çok memnun kaldım seninde dediğin gibi tüp bebekte isim yapmış bir yer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…