- 25 Haziran 2010
- 5.346
- 5.387
- 723
- Konu Sahibi galadriel80
-
Merhaba ben bahçeci de tüp bebek yaptırdım şuan ikizlerime hamileyim seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç ama dayanıklı olmak zorundayız veni vidi deki hakan beyi bende araştırmıştım ama güvenemedim açıkçası etrafımda hakan beye giden çok insan var bazıları hamile bazıları değil birde açıkçası ben veni vidi ye güvenmiyorum hastane gibi gelmiyor orası bana ama tabiki sen bilirsin senin kendini nereye yakın hissettiğin çok önemli inandığın zaman oluyorVeni vidi de hakan coksuer var onu duyaniniz bileniniz yok mu hic ?
Gamzeeee ikizmiymiş? Hey maşallah arksdaşım, çok sevindimmmmm:):)Merhaba ben bahçeci de tüp bebek yaptırdım şuan ikizlerime hamileyim seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç ama dayanıklı olmak zorundayız veni vidi deki hakan beyi bende araştırmıştım ama güvenemedim açıkçası etrafımda hakan beye giden çok insan var bazıları hamile bazıları değil birde açıkçası ben veni vidi ye güvenmiyorum hastane gibi gelmiyor orası bana ama tabiki sen bilirsin senin kendini nereye yakın hissettiğin çok önemli inandığın zaman oluyor
Hayırlıı olsun canımm ALLAH sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşş dualarımızz seninlee en kısa zamanda müjdeli haberini duyarız inş. sizin sorun neydi?Basladik bugun tedaviye,dua edin nolur
Rabbim sen yüzümüzü güldür,bana da isteyen herkese de en hayirlisindan en sagliklisindan en yakin zamanda hayirli evlatlar nasip eyle.
Amin.
Bizimkide genetik sorunumuzz var malesef ben ve esim tasiyici oldugumuz icin bebeklerimiz hasta dogup oluyorlarrHayırlıı olsun canımm ALLAH sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşş dualarımızz seninlee en kısa zamanda müjdeli haberini duyarız inş. sizin sorun neydi?
Amin Allah razi olsun..
Bizim sorun,aciklanamayan infertiliteBisey olsa da tedavi edebilsek diyorum bazen..
Hayirlisi hakkimizda.
Sen ne durumdasin?
Teşekkürler arkadaşım rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahGamzeeee ikizmiymiş? Hey maşallah arksdaşım, çok sevindimmmmm:):)
İnşallah canım benim, saplıkla kucağına alTeşekkürler arkadaşım rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
Sağol canım ya ama zor biliyor musun bu mide bulantısı öldürecek galiba beniİnşallah canım benim, saplıkla kucağına al
Olsun gamzem ya, olsunda mide bulantısı olsun, bir çırpıda iki bebeğin olacak, bir daha uğraşmazsın inşallah... Ha gayret, zaman çabuk geçiyor...Sağol canım ya ama zor biliyor musun bu mide bulantısı öldürecek galiba beni
Merhaba canım mesajını şimdi burdan gördüm bahçeci de dr zeki beyde tedavi gördüm yaklaşık iki ay sürdü tedavi ilk ay yumurtalarım toplandı ve donduruldu sonra adet oldum 14.gün transfer yapıldı toplamda ilaçlarla falan 6000 falan tuttu işlem tedaviden sonra ilk beş gün yattım doktoruma kalsa ona bile gerek yoktu ama ben öyle istedim merak etme okuluna engel olmaz tedavin hayırlı olsunMerhaba Gamze bikac sorum olacak sana zahmet olmazsa cevaplarsan cok sevinirim.
1.hangi dr da tedavi oldun,toplamda kac gun surdu tedavin?
2.toplamda ne kadar ucret odediniz?
3.transferden sonra ne kadar yattin,hareket ediyor musun?ben ogrenciyim en fazla 1 ~1,5 ay yatabilirim.
Tabi ki canım olması için nelere katlandık buna da katlanacağız artık ama bulantı da çok pis birşey ya iki haftada 1.5 Kilo verdim düşün yaniOlsun gamzem ya, olsunda mide bulantısı olsun, bir çırpıda iki bebeğin olacak, bir daha uğraşmazsın inşallah... Ha gayret, zaman çabuk geçiyor...
Oyy kıyamam sana... Sizi hidi ikizler siziiiii:) :) biraz dayan canım, ilerleyen zamanda hafifler inşallahTabi ki canım olması için nelere katlandık buna da katlanacağız artık ama bulantı da çok pis birşey ya iki haftada 1.5 Kilo verdim düşün yani
İnşallah canım benimde tek temennim hafiflemesi :))Oyy kıyamam sana... Sizi hidi ikizler siziiiii:) :) biraz dayan canım, ilerleyen zamanda hafifler inşallah
Bn varim cnmKizlar zeki beyde tup yaptiran yok mu baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?