- 6 Kasım 2020
- 232
- 188
- 33
- Konu Sahibi Ecmel-vera
-
Çokk sevindimBenim de 9 yumurtam toplanmıştı 5 tane embriyo gelişim gösterdi. 3 ü 5. Gün embriyosu 2 si 6. Gün embriyosu. 5. Gün daha kaliteliydi ama ilk transferimde dıs gebelik oldu. 6. Gün embriyosuyla 6 aylık hamileyim şu an darısı basınıza
Canım benim beş ay sürekli kanamam oldu ben seyahat etmeyi bırak sadece yattığım için seyahatle ilgili hiç bilgim yok 6. Ayımdayım hala yürüyüş filan yasak . Sen en iyisi Zeki hocaya sorÇokk sevindimsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Sizi bulmuşken bir soru daha soruyum pozitif sonuç alırsam inşallah, seyehat yasağı kaç gün arabayla seyehate bir şey demiş miydi hoca
Hadi ya zor geçmişCanım benim beş ay sürekli kanamam oldu ben seyahat etmeyi bırak sadece yattığım için seyahatle ilgili hiç bilgim yok 6. Ayımdayım hala yürüyüş filan yasak . Sen en iyisi Zeki hocaya sor
Amin hepimizin inşallahHadi ya zor geçmişumarım emeklerinin karşılığı çok güzel olur, teşekkürler
Yaa canım önemli olan bi tane zaten inşaAllah o yumurta bu yumurtadır9 yumurtamdan 5 i olgun çıkmış ondan da sadece 1 tanesi döllenmişmoralim çok bozuldu umarım 3. Güne gider
Evet canım. Senin yumurta toplandı mı naptınYaa canım önemli olan bi tane zaten inşaAllah o yumurta bu yumurtadırsenin taze transfer mi olacak olursa eğer?
Evet toplandı canım 8 yumurta toplandı. Sende durumlar nedirEvet canım. Senin yumurta toplandı mı naptın
Benim de oluşan tek embriyomu yarın transfer edecekler yarın gideceğim bakalım.Evet toplandı canım 8 yumurta toplandı. Sende durumlar nedir
Hayır canım 2 ay rahim dinlendirme yaptık embriyolar dondurulmuş bekledi
Miniğin tutunur inşaAllahBenim de oluşan tek embriyomu yarın transfer edecekler yarın gideceğim bakalım.
Bunun için ekstra ücret ödedin mi canımHayır canım 2 ay rahim dinlendirme yaptık embriyolar dondurulmuş bekledi
Evet ödedim ama ne kadar ödedim hatırlamıyorum 1000 küsürdü sanırımBunun için ekstra ücret ödedin mi canım
İnşalllahh ya dua edelim senin de çok embriyon gelişsin haber ettMiniğin tutunur inşaAllahbende çok endişeliyim yarına kadar içim içimi yer inşaAllah olgun çıkar hepsi
Canım senin kanaman durdu mu? Bı topikte görmüştüm yaziniHayır canım 2 ay rahim dinlendirme yaptık embriyolar dondurulmuş bekledi
Evet çok şükür durdu. Ara ara lekelenmem oluyor ama iyiyiz teşekkür ederimCanım senin kanaman durdu mu? Bı topikte görmüştüm yazini
Bn de Zeki bey deyim. Hadi inşallahEvet çok şükür durdu. Ara ara lekelenmem oluyor ama iyiyiz teşekkür ederim
Sen de 5.haftada mısın canımBn de Zeki bey deyim. Hadi inşallah
4+2 görünüyor canım şu anSen de 5.haftada mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?