- Konu Sahibi Ecmel-vera
-
Sedyeyle geçirdiler canım bana transferden sonra verdiler estrofem hala devam ediyorumKızlar sizi transferden sonra hemen sedyeyle mi geçirdiler (kendi basıma geçtim bidebir de bana daha önce estoferm verilmişti şimdi verilmedi, size vermiş miydi hoca
Tâbi ki sedyeyle odaya aldılar hiç kalkmana izin vermiyorlar zaten yarım saatKızlar sizi transferden sonra hemen sedyeyle mi geçirdiler (kendi basıma geçtim bidebir de bana daha önce estoferm verilmişti şimdi verilmedi, size vermiş miydi hoca
Amin inşaAllah Hayırlısı olur can. Bende bekliyorum transfer daha belli değil de, bugün 1.gün perşembe tekrar arayacaklar o zaman belli olur herhaldeEvet canım çok şükür gerçekleşti umarım güzel olur sonucu... sen naptın ne zaman olacak transfer
Bugün ararlar o zaman seni de, bir gün önceden aramışlardıAmin inşaAllah Hayırlısı olur can. Bende bekliyorum transfer daha belli değil de, bugün 1.gün perşembe tekrar arayacaklar o zaman belli olur herhalde
Bugün aradılar yarın transfere çağırdılar canım. 3.gün embriyosu olacak 5.güne gitme konusunda bişey demediler kafam karıştı yaBugün ararlar o zaman seni de, bir gün önceden aramışlardı
kaç embriyon oluşmuş canım? kafan hiç karışmasın 10 altında olunca bu şekilde yapıyorlar. Taze transferden de güzel sonuçlar alınıyor. inşallah beraber güzel sonucu alacağız..Bugün aradılar yarın transfere çağırdılar canım. 3.gün embriyosu olacak 5.güne gitme konusunda bişey demediler kafam karıştı ya
6 embriyo canım. Bilmiyorum ya senin de taze transfer di değil mikaç embriyon oluşmuş canım? kafan hiç karışmasın 10 altında olunca bu şekilde yapıyorlar. Taze transferden de güzel sonuçlar alınıyor. inşallah beraber güzel sonucu alacağız..
Evet6 embriyo canım. Bilmiyorum ya senin de taze transfer di değil mi
Yarın gidecem bakalım nolcakEvetDiğerleri 5. Güne giderler zaten inşallah
Naptın canımYarın gidecem bakalım nolcak
Transfer oldum canımNaptın canım
Hayırlı olsun tutunsun inşallahTransfer oldum canım
Amin inşaAllah can ikimiz de güzel haber alırızHayırlı olsun tutunsun inşallah
Test günün ne zamanHayırlı olsun tutunsun inşallah
25 Temmuz, moralim çok bozuldu bugün yarım saat boyunca ağladım... umarım kötü etkilenmemiştir, umarım tutunur. Senin ne zaman test günüTest günün ne zaman
Neden bozuldu ki moralin kötü bişey yoktur inşaAllah. Moralini yüksek tutman lazım bu dönemde canım hiç bişeyi takma kafana. Benim de 27 temmuz25 Temmuz, moralim çok bozuldu bugün yarım saat boyunca ağladım... umarım kötü etkilenmemiştir, umarım tutunur. Senin ne zaman test günü
Bizdeki problemle çok küçük ihtimal bebek elde edilebildiğini duydum canım. Zaten benim de tek embriyom vardı o transfer edildi. Çoğu zaman hiç embriyo elde edilmiyormuş. Eğer tutmazsa beni çok zorlu süreçler bekliyor ve gücüm yok gibiNeden bozuldu ki moralin kötü bişey yoktur inşaAllah. Moralini yüksek tutman lazım bu dönemde canım hiç bişeyi takma kafana. Benim de 27 temmuz
Olmazları olduran CENAB-I HAKK tır canım o dilerse mucizeler gerçekleşir. Benim de kimse yanımda olmadı. Elhamdülillah Rabbim var kimseye gerek yok o kısmına takılma. Nasibimizde ne varsa onu yaşarız. Unutma imtihan dünyasındayız. Peygamber sınavı bu unutma. Ol der oldurur inşaAllah Rabbim kolaylık versin hepimize kardeşimBizdeki problemle çok küçük ihtimal bebek elde edilebildiğini duydum canım. Zaten benim de tek embriyom vardı o transfer edildi. Çoğu zaman hiç embriyo elde edilmiyormuş. Eğer tutmazsa beni çok zorlu süreçler bekliyor ve gücüm yok gibievde yalnızım eşim çoğunlukla çalışıyor. En yakınım dediğim arkadaşlarım bir sefer arayıp nasıl oldun demediler... kendimi çok yalnız hissediyorum. Etrafıma bakıyorum hiç anne olmayı haketmeyen tecavüzcü insanlar bile Ebeveyn olmuş... çevremdeki herkes bebek yapmayacak mısın çok geç kaldın diyor insanlar neden hiç düşünmüyor neden her şeyi gözümüze sokarcasına yaşıyorlar ?
Çokk teşekkür ederim gerçekten. Şüphesiz öyle, kalpler ancak Allahı anmakla huzur bulur.. dua edelimOlmazları olduran CENAB-I HAKK tır canım o dilerse mucizeler gerçekleşir. Benim de kimse yanımda olmadı. Elhamdülillah Rabbim var kimseye gerek yok o kısmına takılma. Nasibimizde ne varsa onu yaşarız. Unutma imtihan dünyasındayız. Peygamber sınavı bu unutma. Ol der oldurur inşaAllah Rabbim kolaylık versin hepimize kardeşim
Muhakkak öyle. Her duam da hasretle bekleyen kardeşlerim de var nasip edecektir inşaAllah RabbimÇokk teşekkür ederim gerçekten. Şüphesiz öyle, kalpler ancak Allahı anmakla huzur bulur.. dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?