Aşılama Diyarbakır memorial da aşılama yaptıranlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kac gun oldu asilama yapilali

Ama keske hastanede birgun yatirsalr vitamin felan doping yapsalar ben bazilarinda duydum jel felan veriyorlarmis size de verildi mi
Yok canim bana 3 asilamadada hic ilac vermediler sadece folbiol vitamin ilaci vermislerdi daha oncedeckullaniliyo zaten ona devam et dediler sadece onun disinda hic bi ilac vermediler

Simdi de merak ettigim bir konj var bir yumurta ile ikiz gebelik olur mu

Oluurr :) keske oyle bisey olsa acaba catlatma ignesinin etki si ile iki sperm giger mi

çatlama iğnesinin amacı farklı ama...bilemedim, sen ne zaman aşılatacaksın bakalım, seni takip edeceğim artık desene:)
Vallahi sim 14 mm yumurta tekrar ignr vurunmays baslicam daha dogrusu iki gun daha vuruncam persembe kontrol. Persembe catlatma ignesi vurursa cumartesi ssilama olur bu demekki adetin 11 . Gunu asilamam olursa bugun ayin 16 si 5 ekim gibi sonuc alirim 5 ekim esimin dogum gunu grcen yil olmadi bu yil olursa esime en guzel hediye olur

A
ayyy hadi inşallah yaa sürekli yumurta takibi için gidiyomusun batman a?

A

ayyy hadi inşallah yaa sürekli yumurta takibi için gidiyomusun batman a?
Yok cnm gecen hafta cuma gunu gittim ilk ignemi doktor yapti gosterdi tekrar dun cagirdi yumurta iyi gelismis dedi ve tekrar az dozajli igne verdi persembe cagirdi ignelerle benim yumurtalar her gun 2 mm buyumus ama daha benim kistim vardi birde yumurtam kendisinden buyumustu artik silvanda ziyaret var ondan mi yoksa kür yaptim ondan mi bilmem

Bük üzümü bogurtlen koķü alip kaynattim hem rahim duvarim kalinlasti hem kistim patladi iki tane 3 cm li kistim vardi hem de bir yumurta adetin 3 gunu 5.5 mm e ulasti
Hımmm, ben bir ay yumurtlama takibi yaptırdım, herhangi bir sıkıntı yok dedi dr, bakalım inşallah da aşılama zamanı bu konuda da bir sıkıntı yaşamayız

Ziyaretin ismi ne canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…