- Konu Sahibi galadriel80
-
Kac gun oldu asilama yapilaliTest yaptim demin evde ama bozuk cikti heralde pek anlayamadik ekran kirmizi kaldi asilama gunu dinlendim hic kalkmadim bu gune kadarda disari hic cikmadim temizlik yapmiyorum bi bulasik bi yemek yapabildigim kadar pek halim yok agrili gecti bu bekleyisim ins tutmustur kan testi yaptiracagim iki uc gun sora
Yok canim bana 3 asilamadada hic ilac vermediler sadece folbiol vitamin ilaci vermislerdi daha oncedeckullaniliyo zaten ona devam et dediler sadece onun disinda hic bi ilac vermedilerAma keske hastanede birgun yatirsalr vitamin felan doping yapsalar ben bazilarinda duydum jel felan veriyorlarmis size de verildi mi
:) iki sperm bir yumurtyı döllerse neden olmasın diye düşünüyorum:) ama sanırım iki yumurta olsa daha isabetli olur:)ikiz olsun bir çırpıda kurtulayım diyorsun yani:)Simdi de merak ettigim bir konj var bir yumurta ile ikiz gebelik olur mu
Aynen fena olmazdi yani:) iki sperm bir yumurtyı döllerse neden olmasın diye düşünüyorum:) ama sanırım iki yumurta olsa daha isabetli olur:)ikiz olsun bir çırpıda kurtulayım diyorsun yani:)
bende öyle düşünyorum ne yalan diyeyim:) cumartesi sorayım dr a senin için olurmu?Aynen fena olmazdi yani
çatlama iğnesinin amacı farklı ama...bilemedim, sen ne zaman aşılatacaksın bakalım, seni takip edeceğim artık desene:)Oluurr :) keske oyle bisey olsa acaba catlatma ignesinin etki si ile iki sperm giger mi
Vallahi sim 14 mm yumurta tekrar ignr vurunmays baslicam daha dogrusu iki gun daha vuruncam persembe kontrol. Persembe catlatma ignesi vurursa cumartesi ssilama olur bu demekki adetin 11 . Gunu asilamam olursa bugun ayin 16 si 5 ekim gibi sonuc alirim 5 ekim esimin dogum gunu grcen yil olmadi bu yil olursa esime en guzel hediye olurçatlama iğnesinin amacı farklı ama...bilemedim, sen ne zaman aşılatacaksın bakalım, seni takip edeceğim artık desene:)
Asilama yapildigi gunle birlikte 14. Gun bugunKac gun oldu asilama yapilali
Vallahi sim 14 mm yumurta tekrar ignr vurunmays baslicam daha dogrusu iki gun daha vuruncam persembe kontrol. Persembe catlatma ignesi vurursa cumartesi ssilama olur bu demekki adetin 11 . Gunu asilamam olursa bugun ayin 16 si 5 ekim gibi sonuc alirim 5 ekim esimin dogum gunu grcen yil olmadi bu yil olursa esime en guzel hediye olur
ayyy hadi inşallah yaaVallahi sim 14 mm yumurta tekrar ignr vurunmays baslicam daha dogrusu iki gun daha vuruncam persembe kontrol. Persembe catlatma ignesi vurursa cumartesi ssilama olur bu demekki adetin 11 . Gunu asilamam olursa bugun ayin 16 si 5 ekim gibi sonuc alirim 5 ekim esimin dogum gunu grcen yil olmadi bu yil olursa esime en guzel hediye olur
Ama kan yesti ve idrar testi cikmali ki hadi bi yapin da sevinelinmAsilama yapildigi gunle birlikte 14. Gun bugun
Yok cnm gecen hafta cuma gunu gittim ilk ignemi doktor yapti gosterdi tekrar dun cagirdi yumurta iyi gelismis dedi ve tekrar az dozajli igne verdi persembe cagirdi ignelerle benim yumurtalar her gun 2 mm buyumus ama daha benim kistim vardi birde yumurtam kendisinden buyumustu artik silvanda ziyaret var ondan mi yoksa kür yaptim ondan mi bilmemA
ayyy hadi inşallah yaasürekli yumurta takibi için gidiyomusun batman a?
Yok cnm gecen hafta cuma gunu gittim ilk ignemi doktor yapti gosterdi tekrar dun cagirdi yumurta iyi gelismis dedi ve tekrar az dozajli igne verdi persembe cagirdi ignelerle benim yumurtalar her gun 2 mm buyumus ama daha benim kistim vardi birde yumurtam kendisinden buyumustu artik silvanda ziyaret var ondan mi yoksa kür yaptim ondan mi bilmem
Bük üzümü bogurtlen koķü alip kaynattim hem rahim duvarim kalinlasti hem kistim patladi iki tane 3 cm li kistim vardi hem de bir yumurta adetin 3 gunu 5.5 mm e ulastiNasıl bir kür canım?
Hımmm, ben bir ay yumurtlama takibi yaptırdım, herhangi bir sıkıntı yok dedi dr, bakalım inşallah da aşılama zamanı bu konuda da bir sıkıntı yaşamayızBük üzümü bogurtlen koķü alip kaynattim hem rahim duvarim kalinlasti hem kistim patladi iki tane 3 cm li kistim vardi hem de bir yumurta adetin 3 gunu 5.5 mm e ulasti
Yumurta varmiydiHımmm, ben bir ay yumurtlama takibi yaptırdım, herhangi bir sıkıntı yok dedi dr, bakalım inşallah da aşılama zamanı bu konuda da bir sıkıntı yaşamayız
Vardı 17. Gün çatladıYumurta varmiydi
Ziyaretin ismi ne canimYok cnm gecen hafta cuma gunu gittim ilk ignemi doktor yapti gosterdi tekrar dun cagirdi yumurta iyi gelismis dedi ve tekrar az dozajli igne verdi persembe cagirdi ignelerle benim yumurtalar her gun 2 mm buyumus ama daha benim kistim vardi birde yumurtam kendisinden buyumustu artik silvanda ziyaret var ondan mi yoksa kür yaptim ondan mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?