- 28 Ağustos 2023
- 1.178
- 301
- 43
- Konu Sahibi Gokyuzuuuu
-
Canım senin bahcecide tüp bebek yapicaktinTüp bebek tedavisinin devlet hastanesinde yapılmasını hiç önermiyorum iki kez denedim istediğim ilgiyi sonucu alamadım yeniden başlarsam Diyarbakır bahçeci düşünüyorum
Merhaba başlamadım. Çünkü önceki tedavinin hasarları henüz geçmediCanım senin bahcecide tüp bebek yapicaktin
Hasarlari derken bende negatif aldim 20 nisanda zeki beydeMerhaba başlamadım. Çünkü önceki tedavinin hasarları henüz geçmedi
Ben Zeki beyde tedavim görmedim onu araştırıyorum yeni tedavi içinHasarlari derken bende negatif aldim 20 nisanda zeki beyde
Makat çatlağım oldu tedavi sürecinde farketmedim çok ilerlemiş aylardır onun tedavisini görüyorum onla uğraşıyorumHasarlari derken bende negatif aldim 20 nisanda zeki beyde
Aaaa insallh en kısa sürede düzelirsin kaçıncı tüp bebeginMakat çatlağım oldu tedavi sürecinde farketmedim çok ilerlemiş aylardır onun tedavisini görüyorum onla uğraşıyorum
İnşallah canım 2 kez denedim . İkisi de başarısız oldu. Üniversite hastanesinde. Yeni tedavimi daha başarılı bir merkezde olmak istiyorumAaaa insallh en kısa sürede düzelirsin kaçıncı tüp bebegin
Sen bahçeci de mi tedavi gördünAaaa insallh en kısa sürede düzelirsin kaçıncı tüp bebegin
Aklında varmi peki hastaneİnşallah canım 2 kez denedim . İkisi de başarısız oldu. Üniversite hastanesinde. Yeni tedavimi daha başarılı bir merkezde olmak istiyorum
Bahçeci düşünüyorumAklında varmi peki hastane
Hayırlısı olsun ugur değerde var onuda bir dusun ben bahcecide 20 nisanda negatif aldimBahçeci düşünüyorum
İlk tedaviniz miydi ? Yani birazda nasip kısmet ilk tedavide bile pozitif olan çok varHayırlısı olsun ugur değerde var onuda bir dusun ben bahcecide 20 nisanda negatif aldim
Evet ilk tedavimdi 27 yasindayim amh cok düşük doktor cok olumlu konusmustu ve cok yogun yer transferde bile 3 saat beklettiler falan strese giriyor insan muane bile 1 saat bekliyorumİlk tedaviniz miydi ? Yani birazda nasip kısmet ilk tedavide bile pozitif olan çok var
Merhaba neden Bower denemiyorsunuz bir arakadasim 0.02 Amh değeri ile bebeği doğurduEvet ilk tedavimdi 27 yasindayim amh cok düşük doktor cok olumlu konusmustu ve cok yogun yer transferde bile 3 saat beklettiler falan strese giriyor insan muane bile 1 saat bekliyorum
Neye göre o merkezi sectiniz? Bence öncelikle deneyen kişilere sorun? Laboratuarı sorun kimler çalışıyor hatta hepsini gezin mgorusme olunca ücrette talep edilmiyor diye biliyorumCanım senin bahcecide tüp bebek yapicaktin
Merhaba neden Bower denemiyorsunuz bir arakadasim 0.02 Amh değeri ile bebeği doğurdu
Bower ne demekMerhaba neden Bower denemiyorsunuz bir arakadasim 0.02 Amh değeri ile bebeği doğurdu
Lavabatuvar olarak cok iyi arkadasim orda pozrif aldiNeye göre o merkezi sectiniz? Bence öncelikle deneyen kişilere sorun? Laboratuarı sorun kimler çalışıyor hatta hepsini gezin mgorusme olunca ücrette talep edilmiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?