• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyarbakırda önerebileceğiniz tüp bebek merkezi

oyku8989

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
67
20
8
merhaba hanımlar...1 yillik evliyim bebek istiyoruz ama esimin sperm.sayisi 1 milyon cikti hareketlilik %75. tup bebek dusunuyoruz bana onerebileceginiz merkez hangisi olur siz hangisini tercih ettiniz ve memnun kaldiniz mi

oncelikle tesekkur ederim cevabiniz icin ben bugun bahceciye gittim doktor bey yoktu ordan biriyle konustum pazartesi baslicam ama memorial le henuz konusmadik sonuc olarak 2 gun icinde karar vermem gerekiyor nerde yaptiracagima :s

Bende bahcecide basladim zeki bey gercekten cok iyi bi dr.iletisimi cok iyi.
Isinin ehli bi dr.
Suan igne kullaniyorum yakin zamanda opum var ..
Neseli_Hatun Neseli_Hatun canim bebegin nasil topige yazmiosun artik goremiyorum seni.
Cnm opudan ne kdr sonra transferin oldu.bide transfer sonrasi hangi ilaclari kullandin

tesekkur ederim peki bahcecinin embriyologu hakkinda bilginiz var mi embriyolog ve laboratuar cok onemli

Rabbim bizlere de nasip etsin. İstanbulda dondurulmuş embriyarim var onları kullanıyorum ben de. Gene olmazsa ben de bahceciyle gorusmek istiyorum. Genelde dondurulmuş embriyo transferi yaptığını duydum.g embriyolar genetik test yapılıyor mu acaba bilen var mı kızlar

ben bugun karar verdim bu ay yaptrmaya cok ani bi karar oldu cunku adetim basliyor bugun acaba pazartesi ilk gitmeme tedavi baslar mi o gun icinde konustugum kisi baslariz dedi

Bende bahcecide basladim zeki bey gercekten cok iyi bi dr.iletisimi cok iyi.
Isinin ehli bi dr.
Suan igne kullaniyorum yakin zamanda opum var ..
Neseli_Hatun Neseli_Hatun canim bebegin nasil topige yazmiosun artik goremiyorum seni.
Cnm opudan ne kdr sonra transferin oldu.bide transfer sonrasi hangi ilaclari kullandin
Canım çok şükür iyiyiz. Opudan sonra adet oldum ve transfer için ilaç kullanmaya başladm. Yani sen opudan sonra ilk olarak adeti bekliceksin, herkeste farklı oluyo ben 5 gün sonra olmştm.. İnşallah embriyolarınz kaliteli olur bol bol olur canm :KK200:

Slm kızlar bende diyarbakırda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Veni vidi hastanesinde Hakan hoca nasıl sizce

ben diyarbakırda oldum iki tüp bebek denememi de doktorum zeki beydi bahçeciden ikisinde de mutlu haberi aldım, tavsiye ederim.

Back
X