Diyelim ki "O" Başkasıyla evleniyor naparsınız??

miss_baby

_ҳҲҳđέļiçĩøµ
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
141
0
46
Diğer
kızlar mesela diyelimki önceden beraber olduğunuz eski sevgiliniz başka biriyle evleniyo hemde ayrılmanızdan kısa bir süre ve içinizde ona karşı hala bişeyler var ve de o tanıdık biri yani düğününde bulunma gibi bi mecburiyetiniz var naparsınız tepkiniz ne olur?

yok böyle bişe yaaa. hayatımda yapmayacağım tek şey sevdiğim insanın düğününe gtmek. ayyy allah korusun lafı bile kötü. ya ben çok kötü şeyler yaparım gibi geliyo. ama bir yanımda boşver gitsin zaten değmezmiş hiç bişe yapmaya gerek yok diyo. ama galiba hiçbişe yapmam unutmaya çalışırım zor olur belki ama onuda hayatımın en.. seçerim. çok karışık bir duygu oldu bende allah kimsenin başına vermesin.:1no2:

gitsen ne olucak ki? ne değişecek hayatında yanı?
o işin tamamen bittiğini evlendiğini artık başkasına sevdiğim dediğine canlı tanık olucaksın senin içindeki tüm umutlar ümitler biticek neticede.
ha canın acır mı acır belki ama başkasından duyduğunda da acıyacak canın zaten.

Ben yaşamıştım,bekarken eski manitamla...

yıllaaar yıllar önceydi...gayet ciddiyiz falan ailelerle tanışmışız vs.23-24 yaşlarındayım..

Bu denyo uluslararası bi havayolları şirketinde teknik eleman,arada bi yurtdışına falan çıkıyo..

Bensiz öleceğini,söyleyen,bana kurbanlar olan adam,bir yurtdışı seyahatinden sonra tuhaflaştı..

Hatta ordayken 10-15 günde bir görüşüyoruz "aramadın beni dedim" bi de aramşım bana ne derse beğenirsiniz"beni fazla sıkıyosun" ohaoldumsmile

Herhalde dedim,bu bi hostes falan buldu otelde kalıyolar nasılsa ooh unuttu beni...

Döndü ve ben bu denyoyla ayrıldım...

Ortak olduğumuz bi dernek sitesi vardı..

Bir de ne göreyim 5-6 ay sonra bu denyonun nişan resimleri...:1shok:

Şok oldum tabi,mal gibi ağla sızla,bi kaç sene sonra evlenince bende düğün resimlerimizi koydum....

Kocamın poposunu yesin eskiler.....naniknanik

Düğününe gitmem ama canı gönülden eşiyle birlikte mutlu bir hayat geçirmesini dilerim..

sonuçta aileler çok samimi ve gitmen gerekiyor ayrıca duygularını belli etmemek için yani onu sevdiğini anlamaması için illaki gitmen gerekiyor...

sonuçta aileler çok samimi ve gitmen gerekiyor ayrıca duygularını belli etmemek için yani onu sevdiğini anlamaması için illaki gitmen gerekiyor...

çok zor bir durum, ben gidemezdim.. insan göz yaşlarına hakim olamaz, rezillik çıkar orda. Ne kadar üzülsem de, (eğer işin içinde aldatma falan yoksa, hayat şartları ayrılmamızı gerektirmişse) içimden mutluluk dilerdim onlar için..

İnanamıyorum yaaa akannehir
Çok zor umarım kimsenin başına böyle bir şey gelmez..
Merak ettim sizin ne kadarlık bir birlikteliğiniz vardı?
Hiç sebepsiz başka bir kadın için nasıl böyle davranmış ya üstelik 6 ay sonra nişanlanmış akannehir akannehir

Düğüne gitme gibi niye bi mecburiyetim olsun ki ?
Eski sevgilinin düğünü mecburiyet nerde?

Biz aynı mahallede oturuyoruz aynıları benimde başıma gelecek yakında.Ama benm içmde ona karşı hiçbirşey kalmadı.Yinede ben asla gitmem.

eger hala bır seyler hıssettıgım bırıyse Allah gostermesın boyle bır seyı...
ama ıcımde ona karsı en ufak bır sey kalmadıysa eger,gıder nıkahında takımı takar,tebrık eder ve evıme donerdım...dugununde gobek atmaz,eglenmezdım..

Büyük konuşmayım ama asla gitmem ne işim olur onun düğününde.
Belki evliysem evlendiği kız eşimin akrabası filansa mecbur gitmemiz gerekiyosa eşim de gidelim derse giderim ama hala ona karşı bişeyler hissediyoken gitmem kesinlikleohaoldumsmile

Sizi ve eski sevgilinizi geçtimde, eşinin ne suçu var ilerde düğünüme kocamın eski sevgilisi gelmişti diyip bir ömür boyunca rahatsız olcak bu durumdan ve unutamıcak .Aynı şey size yapılsa hoş olur mu?Bu kadar bencilce düşünmeyin lütfen klava:

Evet düşünsenize bi de güvenmişim ailesi ank.da yaşıyodu beni resmen zorla götürdü ank.ya ailemle tanıştırıcam diye gittik kaynaştık vs.vs.1,5 yıllık bi ilişkiydi..
Ohh iyi ki kurtulmuşum,havalının tekiydi zaten...:)))
Ama çok ağlattı beni yalan değil...Kendisi evlendikten sonra da bana mail attı klasik bi erkek mektubu,sen de ailende çok iyi insanlarsınız,ben bi hata yaptım vs.vs...hiç cevap yazmamıştım....

eğer ki mecbur gideceksem de inadına gülümserdim
çok zordur sanırım allah kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…