Diyelim ki "O" Başkasıyla evleniyor naparsınız??

ALLAH korusun böyle birseyi kimsenin basina vermesin
ama ben sahsen gitmezdim , ne kadar yakin olursa olsun
sonucta icimdeki duygular bitmis olsa bile , yasanmis seyler var
damatla göz göze geldigimi düsünelim , ne gerek var bu mutlu gününde rahatsiz etmeye
hem ilerde esi ögrendiginde cok kötü olur , e$imin eski sevgilisi dügüne gelmi$ti diye
bende istmezdim sonucta böyle bi$eyi :1closedeyes:
hala icimde ona karsi biseyler olsa da gitmem olmasa da gitmem

GÖBEK ATAR HALAY ÇEKERİM TEYYYY TEYYYYY:teytey: :teytey:

uzaktan çok kolay geliyor sanırım :) ama o kadar zor ki Allah düşmanımın başına vermesin
ve zorunlu olarak gideceğim için de o kan ağlayan yüzüme kahkaha maskemi takıp öyle giderim napalım kader...

laydcim burdamısın kızaklinialirimsmile
benim durumu biliyosun yani kuzenim şimdi aramızdaki durum bitse ki ben onu onun gibi sevmiyorum ama yinede zoruma gider belki
düğününe gidermiyim bırakın gitmeyi isteme olaylarında bile oalbilrim mecburen ama o mutlu olucaksa sevinirim düğününde de gayet mutlu olurum yeterki beni gerçekten unutmuş olsun:çok üzgünüm:

sanırım bir seneye kadar başıma gelicek.ne kadar yakın olursak olalım asla gitmem düğününe onu o nikah masasında başkasıyla görmek ölümle eşdeğer bir duygu olur herhalde.ha değer mi asla değmez ama o zaman hissedeceğim şeylere şimdiden hazırladım kendimi.unutmak tek çaremafoldumben

beni sevmemişki başkasıyla evlenmiş..buda onu sevmem için hiçbir neden olmadığını gösteriyor..üzülürüm adına...neler kaçırdı neler...kendi adımada sevinirim..beni neler bekliyor neler..

gitmezdim ne işim war ne düşünürse düşünsün orda ne işim war sonuçta eskiden bişiler yaşanmışsa.. ama illa da gitmem gerekiyo diyosan bulurdum kendime bi partner ( kuzen falan yani gitte sevgili bul demiyorum ) doya doya oynardım valla sempatiksalakcinni

Benim hayatta yaşadığım ve yaşayacağım en büyük acıydı sanırım.Beş dakika bile onsuz olabilmek nefesimi keserken ayrıldıktan üç ay sonra başka biriyle düğün fotoğraflarını görmek...öyle acıki o anki acıdan başıma bir kurşun sıksalar ölmeye razıydım...

seni o kadar iyi anlıyorum ki...yaşayan bilir ancak...

allahım böyle bi şeyi düşmanıma yaşatmasın.. hayatta en çok korktuğum şey bu. . korktuğum başıma gelmesin diye bunu aklıma bile getirmemeye çalışırım olumsuz düşünceyi çağımıyım diye. . benim sevdiğim evlenicek öyle mi ve bende düğününe gidicem..ayy allahım korusun ölmeyi tercih ederim gerçekten. . dayanamam.. bi başkasıyla mutlu olmasını bana söylediği sözleri başkasına söylicek olması hele ki başkasıyla brlikte olduunu düşünmek ölümden beter zaten..ben onu unutmuşsam başka bi ilşki içindeysem sallamam yani eski sevgilimse sevmiyorsam önemli değil o kadar ama sevdiğimin düğününe asla. .

canım senin kuzeninle mi evleniyor yanlış mı anlamışım. .

benim ilk sevdiğim kişi uzak bi akrabamızdı hatta bu durumu ailesi de biliyordu. şimdi ben onun düğününe niye gidiyim ki rahatsız olur bence ve şuan gerçekten benim için hiçbişi ifade etmiyor gidip de rahatsız etmem..uydururum bişi iş okul neyse acil bişi oldu şehirdışına çıkarım gelemedim derim sonra tebrik ederim..bence sen de böle yap. .

hyr benim eski sevgilim kan bağı yok ama uzaktan akraba ama o sevdiğim kişi amcasının kızıyla evleniyo

hyr benim eski sevgilim kan bağı yok ama uzaktan akraba ama o sevdiğim kişi amcasının kızıyla evleniyo

sen hala seviyorsan hiç gitme derim gerek yok yani kabullendiysen artık onun olmıcağını hayatına onsuz devam etmen gerektiğini gitme. .ama bazen ben olsam gidebilirdim gibi düşünüyorum uzaktan bakabilirim bi iki dk da olsa. durumu kabullenmek için gerçek insanın yüzüne vurunca daha çabuk atlatılabilir de. .

allahım düşmanımın başına vermesin.. yaşayanlara allah sabır versin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…