GÖBEK ATAR HALAY ÇEKERİM TEYYYY TEYYYYY:teytey: :teytey:
ALLAH korusun böyle birseyi kimsenin basina vermesin
ama ben sahsen gitmezdim , ne kadar yakin olursa olsun
sonucta icimdeki duygular bitmis olsa bile , yasanmis seyler var
damatla göz göze geldigimi düsünelim , ne gerek var bu mutlu gününde rahatsiz etmeye
hem ilerde esi ögrendiginde cok kötü olur , e$imin eski sevgilisi dügüne gelmi$ti diye
bende istmezdim sonucta böyle bi$eyi :1closedeyes:
hala icimde ona karsi biseyler olsa da gitmem olmasa da gitmem
kızlar mesela diyelimki önceden beraber olduğunuz eski sevgiliniz başka biriyle evleniyo hemde ayrılmanızdan kısa bir süre ve içinizde ona karşı hala bişeyler var ve de o tanıdık biri yani düğününde bulunma gibi bi mecburiyetiniz var naparsınız tepkiniz ne olur?
Benim hayatta yaşadığım ve yaşayacağım en büyük acıydı sanırım.Beş dakika bile onsuz olabilmek nefesimi keserken ayrıldıktan üç ay sonra başka biriyle düğün fotoğraflarını görmek...öyle acıki o anki acıdan başıma bir kurşun sıksalar ölmeye razıydım...
allahım böyle bi şeyi düşmanıma yaşatmasın.. hayatta en çok korktuğum şey bu. . korktuğum başıma gelmesin diye bunu aklıma bile getirmemeye çalışırım olumsuz düşünceyi çağımıyım diye. . benim sevdiğim evlenicek öyle mi ve bende düğününe gidicem..ayy allahım korusun ölmeyi tercih ederim gerçekten. . dayanamam.. bi başkasıyla mutlu olmasını bana söylediği sözleri başkasına söylicek olması hele ki başkasıyla brlikte olduunu düşünmek ölümden beter zaten..ben onu unutmuşsam başka bi ilşki içindeysem sallamam yani eski sevgilimse sevmiyorsam önemli değil o kadar ama sevdiğimin düğününe asla. .
canım senin kuzeninle mi evleniyor yanlış mı anlamışım. .
hyr benim eski sevgilim kan bağı yok ama uzaktan akraba ama o sevdiğim kişi amcasının kızıyla evleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?