Diyet (15 -20 kilo veriliyor )

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
Sabah : 3 tadımlık peynir 6 zeytin
araöğün : meyve
ÖğLe: Sebze çorbası (1 Kepçe)
Akşam : Meyve [ne kadar az yersen o kadar iyi )

Günde 2 Lt su içiyoruz bide

BU Diyetle beraber egzersiz hareketleride yapıyoruz

1 ay yeterli 15 kilo vermeniz için

1-bu kadar az yersek spora halimiz kalmaz
2-15 değil 50 kilo bile verilirse geri alınır
3-sağlıksız bi diyet bence

yapanlara şimdiden kolay gelsin

Evet ben bugün başladım o diyete o yüzdende burdanda arkadaşlara yayınladım onlarda belki zayıflamak isterler diye düşündüm.

canım bence çok güzel bir rejim ama.. bunu gerçekten iradesi olan yapmalı..
annem buna benzer diyet yaptı 80 den 55'e indi 6-7 ay içinde tabi ilk aylarda en çok kilo verdi.. ve 4-5 yıldır da 55-56kg

her gün aynı saatte yataktan kalkmak..
8de ılık su
10da meyve orta boy elma ollabilir.. (muz armut üzüm haricinde her meyve uygundur)
12de 1 tabak çorba (tuzsuz yağsız haşlanmış patates havuç lahana olabilir)
14 bitki çayı
16 meyve
18 çorba veya hafif salata (1 kaşık zeytin yağı, limon ve tuz yerine light peynir olabilir)
20 meyve
22 bitki çayı
kesinlikle beyazlardan uzak duruyoruz.. eğer çayı tatlandırmak isterseniz bal kullanabilirsiniz..
kahve ve siyah çay da mümkün olduğunca az kullanın..
bu şekilde 21 gün, ondan sonra öğlen ve akşam yemeğinde haşlanmış et ilave edilebilir
ilk bahar, yaz mevsiminde daha rahat kilo veriliyor, kışın hareketlerimiz fark etmesek te azalıyor

iradeli olanlara şimdiden kolay gelsin..

ay sonunda da hastaneye kaldırılıyoruz.. hatta mümkünse vefat ediyoruz.. günde 1 kepçeçorba 2 meyveyle dayanamazsın ki o yüzden insanlar ptesi başlayıp salı bırakıyorlar diyeti..

ben bu kadar az yersem ölürüm yaa....yallah tahtalı köy...

noldu merak ettim diyetiniz sonuç veriyormu ben buna çok zor dayanırım baya iradeli olmak gerekiyor

olumsuz konuşmak istemem ama böyle kısa sürede çok fazla verilen kilolar kansere davetiyeymiş daha yeni dinledim prof. Dr. dan. çünkü bağışıklık sistemi zarar görüyor .

iyi de daha sonra yemeye başlayınca verdiğimiz kiloları geri alırız ki bu diyetle:26: Bence bu diyet hem zor hemde kalori ihtiyacı olarak çok düşük :26: Başlayan arkadaşlara başarılar..

bence yönetim bu diyet topiklerine bir el atmalı. tamam fikirler paylaşılıyo iyi güzel hoş birbirnden destek alıp hırslanıp diyete devam eden çok insan var ama bu kadar da sağlıksız şeylerin paylaşılmasına göz yumulmamalı bence. forumda 15-16 yaş civarı cok genc kız var, muhtemelen bu konularda çok bilincli değiller ve hepsinde bi zayıflama hevesi. böyle sağlıksız seylerle akıllarını karıştırmamalılar.
çünkü bu resmen aç durmak, önemli olan dengeli saglıklı beslenerek kilo vermektir, yoksa yediği herseyi kısıp azaltıp kilo vermek zaten herkesin aklına gelir. bu diyet listesini yazmanın pek de yararını görmüyorum ben. inşallah konu sahibi de hasta olmaz.

Bu forumda bu tarz konulara bende sinir oluyorum.

O kadar bilinçsiz insanlar var ki bu forumda şaka gibi gerçekten...

merhabalar öncelikle konunuz yanlış yerde açılmış .
kalişim taşır diyet deneyimlerine ...

birde bu diyetin adı bence açlık diyeti . dayanıp yapabilen varsa tebrikler ... ama hatırlatayım kilo verse bile aynı hızda vede fazlasıyla geri alır ....

konyu acan arkadaş sanırım kızımdanda küçük yaşın ... yapmayın böyle yanlışlar....:26:

Son düzenleme:
olumsuz konuşmak istemem ama böyle kısa sürede çok fazla verilen kilolar kansere davetiyeymiş daha yeni dinledim prof. Dr. dan. çünkü bağışıklık sistemi zarar görüyor .

sonuna kadar katılıyorum .. kendim yasadım şok diyetler yüzünden bağısıklık sistemim çöktü vücudum koruyucu kan hücrelerimi üretemiyordu kanser arastırması yaptılar defalarca.. şükür gecti..
bu tarz seyler sadece 1-2 günlük olarak sınırlanmalı oda cok nadir olarak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…