Diyet arkadasi ariyorum

Yaa evde dikkat eden biri olmayinca bi yere kadar oluyor herkes yerken birinde yemesen digerinde yerken buluyorsun kendini Ama elma sirkesi icmeye calisiyorum
Valla öylebizim evde yemek yiyen yok oğlum 1 yaşında ona ayrı çeşit yemek yapıyorum eşim sabah öğlen diyet şekilde hazırlıyorum işte yiyor ben bir tek yiyorum anca kendimi yapmaya çalışıyorum oda zor oluyor

selam kızlar napıyorsunuz? uzun zamandır ses yok? diyete devammı
Yok be ne diyeti. Saldim gitti ama bugun itibariyle basladik tekrardan. Daha dogrusu diyetten ziyade detox gibi. Et urunleri alkol paketli urun tuketmeyecegiz. Gerci bunlari kesince zaten diyet oluyor Burasi yine bikac haftadir karantinada. Eve tikili olunca yiyor insan

malesef öyle oluyor ve haftasonu elbet bozuluyor ben kendimce devam ediyorum sağlıklı beslenerek. Kaçamaklarımı bile sağlıklı yapmaya çalışıyorum şekersiz fıstık ezmesi ,%55 bitter gibi 56.7 yim artık daha az gidiyor ama olsun. Kendimce evde sporda yapıyorum ama gözüm hep aç. Allah biliyorya adamı boğazlıyasım geliyor

Merhaba arkadaslar.Ben diyetisyenim.5 gunluk detoks diyet için ücretsiz grup olusturuyorum.katılmak isteyen yazabilir bana

5 çok erken bir saat değil mi acıkınca nasıl sabderdiyosunuz nasıl motive oluyosunuz?

Ayy keşke 60 olsam siz zayifsiniz zaten bu kilo hamile kalmak için ideal değil mi boyunuz kaçtı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…