- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.211
- 33
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Valla öylebizim evde yemek yiyen yok oğlum 1 yaşında ona ayrı çeşit yemek yapıyorum eşim sabah öğlen diyet şekilde hazırlıyorum işte yiyor ben bir tek yiyorumYaa evde dikkat eden biri olmayinca bi yere kadar oluyor herkes yerken birinde yemesen digerinde yerken buluyorsun kendiniAma elma sirkesi icmeye calisiyorum
nedir bu cektiğimiz ben şimdi diyetisyene başladım oncelikle 15 gunluk yag yakma ve detox diye 4. gunumdeyimAynen valla ben gecem köye guttgimdekileri daha veremedim 2 gidim yesem 1 kilo olarak bana geri dönüyor
Aa nasıl detoks yapıyorsun canımnedir bu cektiğimiz ben şimdi diyetisyene başladım oncelikle 15 gunluk yag yakma ve detox diye 4. gunumdeyim
atiyimmi özelden canımAa nasıl detoks yapıyorsun canım
Aynen kuzum çok güzel olur vallahiatiyimmi özelden canım
günaydın hanımlar durumlar nedir ben bu sabah 57.6 çıktım 6 aydır 58 in altını görememiştim şoklardayım.
Yok be ne diyeti. Saldim gittiselam kızlar napıyorsunuz? uzun zamandır ses yok? diyete devammı
malesef öyle oluyor ve haftasonu elbet bozuluyor ben kendimce devam ediyorum sağlıklı beslenerek. Kaçamaklarımı bile sağlıklı yapmaya çalışıyorum şekersiz fıstık ezmesi ,%55 bitter gibi 56.7 yim artık daha az gidiyor ama olsun. Kendimce evde sporda yapıyorum ama gözüm hep aç. Allah biliyorya adamı boğazlıyasım geliyorYok be ne diyeti. Saldim gittiama bugun itibariyle basladik tekrardan. Daha dogrusu diyetten ziyade detox gibi. Et urunleri alkol paketli urun tuketmeyecegiz. Gerci bunlari kesince zaten diyet oluyor Burasi yine bikac haftadir karantinada. Eve tikili olunca yiyor insan
kız sana liste verdim yapmadınmı? onu yapıpta veremeyen yokvalla ben hergun dıyetteyım ama 75 de takılı kaldım onceden 4 ayda 22 kılo vermıstım sımdı tık yok
5 çok erken bir saat değil mi acıkınca nasıl sabderdiyosunuz nasıl motive oluyosunuz?Ben de aksam 5den snr birsey yemiyorum. Sadece su cay kahve falan. Yaa Ben de onceki Marta dogum yaptim. Kizim 18 aylik. 63 ile dogum girip 55 56 ya dusmustum. Ama neden bilmiyorum kilo almaya acayip meyilli oldum dogumdan sonra. Ve su pandemi zamani 61.5 a kadar ciktim. If diyeti ile 56ya dustum tekrar. Bu yaz tatilinde de 54 olmustum ama sonra tekrar aldim bi iki kilo. Yani su son yaklasik iki senedir bir alip bir veriyorum. Ondan once kilom hep 52-54 arasiydi.
Ayy keşke 60 olsam siz zayifsiniz zaten bu kilo hamile kalmak için ideal değil mi boyunuz kaçtı acababenim kilom 59-60 arası gidip geliyor. Bugun sabah 2 yumurta salatalık peynir zeytin..Az öncede tavuk ızgara ve yogurt.. Gün içinde sıkıntım yok ama gece tatlı krizlerim oluyor.. Aşırı kabızlık problemimde eklenince maf oluyorum.. Hamile kalmaya çalışıyorum ondan doktor zayıfla dedi.. Bakalım inş beraber kilo verebiliriz.
Ben isterimMerhaba arkadaslar.Ben diyetisyenim.5 gunluk detoks diyet için ücretsiz grup olusturuyorum.katılmak isteyen yazabilir bana
1.72 valla neler yaptım hamile kalamadım 60 olunca bile değişiyor regli düzeneğim pko oldugu için ..he hoş şu an 57 yim ama hala hamile kalamadım oda ayrı bir meseleAyy keşke 60 olsam siz zayifsiniz zaten bu kilo hamile kalmak için ideal değil mi boyunuz kaçtı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?