- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.211
- 33
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Saol kuzum çok tesekur ederimÇok geçmiş olsun canım
Gizli gizli diyet bozuyoruzNoldu yaa. Herkes kayboldu birden?
Ben de devam ediyorum. Ama o kadar kati yapmiyorum artik. Istedigim kilo zaten 53tu. 53-54 arasi geziniyorumGizli gizli diyet bozuyoruz
aynnen devam ediyorum ben diyete
Benim 3 4 kilo kaldı. Biraz daha devam edip vermem lazım. aslında şu anki kilom da ideal ama kilo almaya yerim kalsın azıcıkBen de devam ediyorum. Ama o kadar kati yapmiyorum artik. Istedigim kilo zaten 53tu. 53-54 arasi geziniyorum
of naptın yaa.... yanınada soganı kırıp yiycen of sabah sabah kuru fasülye çektirdin canımızı :) son günlerde hava soğuk pek diyet yapasım yok valla gene dikakt ediyorum ama dun akşam cay yanına browni yedim allah affetsin artık..tadını unutmusum resmen vucudum tepki verdi mutlu oldu:) dun bir kek yedim diye bugun çorba ve sebze yemeği yiycem sadece..ah şu vicdan yokmu.Simdi diyet sayfasinda denicek sey degil ama... canim acayip kurufasulye,pilav istiyor. Yaninda da tursuyarin yapacagim Valla. Bugun kizim sagolsun sabahin 5inde kalkti. 7 de kahvalti yaptim. Bir rafadan yumurta, az beyaz peynir, domates ve bir dilim kizarmis ekmek ile. Sonra da menu de sebze corbasi var. koca tencere yaptim. Ic ic bitiremedik daha
Valla gittim kuru fasulye aldim. Yarin ki menum hazirof naptın yaa.... yanınada soganı kırıp yiycen of sabah sabah kuru fasülye çektirdin canımızı :) son günlerde hava soğuk pek diyet yapasım yok valla gene dikakt ediyorum ama dun akşam cay yanına browni yedim allah affetsin artık..tadını unutmusum resmen vucudum tepki verdi mutlu oldu:) dun bir kek yedim diye bugun çorba ve sebze yemeği yiycem sadece..ah şu vicdan yokmu.
Ben de 5kilo verdimValla ben 6 kilo vermiştim şimdi kaç kilo aldım acaba burada çok fazla kilo aldım gerçekten hissediyorum insan burada dikkat edemiyor ayıptır söylemesi kayinvalidem sabah ıspanaklı d bırak yaptı insan tutamıyor kendini
Ispanakli borek mi? yaninda da buz gibi ayran.Valla ben 6 kilo vermiştim şimdi kaç kilo aldım acaba burada çok fazla kilo aldım gerçekten hissediyorum insan burada dikkat edemiyor ayıptır söylemesi kayinvalidem sabah ıspanaklı d bırak yaptı insan tutamıyor kendini
Hahaha diyet grubundan çok yemek tarifi grubuna döndükIspanakli borek mi? yaninda da buz gibi ayran.haha afiyet seker olsun canim. Sen koyde misin hala?
Yedim vallahiIspanakli borek mi? yaninda da buz gibi ayran.haha afiyet seker olsun canim. Sen koyde misin hala?
Aynen yaHahaha diyet grubundan çok yemek tarifi grubuna döndük
Ton balıklı salata ila akşamı kapattımKızımla akşam yemeğimizkendime haşlama yaptım
Biraz blenderden geçirdim çorba oluverdi ona da
Allahım eşim 12 de işten gelecek demin aradı. Gelirken ekmek alayım da tost yapalım diyorTon balıklı salata ila akşamı kapattım
Afiyet olsun kuzum bende 2 3 güne tartılacağım 6 kilo vermiştim giderken 74 kiloydum şimdi kavim acabaKızımla akşam yemeğimizkendime haşlama yaptım
Biraz blenderden geçirdim çorba oluverdi ona da
Almamışsındır benceAfiyet olsun kuzum bende 2 3 güne tartılacağım 6 kilo vermiştim giderken 74 kiloydum şimdi kavim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?