Diyet arkadasi ariyorum

Simdi diyet sayfasinda denicek sey degil ama... canim acayip kurufasulye,pilav istiyor. Yaninda da tursu yarin yapacagim Valla. Bugun kizim sagolsun sabahin 5inde kalkti. 7 de kahvalti yaptim. Bir rafadan yumurta, az beyaz peynir, domates ve bir dilim kizarmis ekmek ile. Sonra da menu de sebze corbasi var. koca tencere yaptim. Ic ic bitiremedik daha

Ben de devam ediyorum. Ama o kadar kati yapmiyorum artik. Istedigim kilo zaten 53tu. 53-54 arasi geziniyorum
Benim 3 4 kilo kaldı. Biraz daha devam edip vermem lazım. aslında şu anki kilom da ideal ama kilo almaya yerim kalsın azıcık

of naptın yaa.... yanınada soganı kırıp yiycen of sabah sabah kuru fasülye çektirdin canımızı :) son günlerde hava soğuk pek diyet yapasım yok valla gene dikakt ediyorum ama dun akşam cay yanına browni yedim allah affetsin artık..tadını unutmusum resmen vucudum tepki verdi mutlu oldu:) dun bir kek yedim diye bugun çorba ve sebze yemeği yiycem sadece..ah şu vicdan yokmu.

Valla gittim kuru fasulye aldim. Yarin ki menum hazir evet yaa Ben de kotu mamalari yedigim zaman cok fazla pisman oluyorum. Ama napalim oluyor arada oyle

Valla ben 6 kilo vermiştim şimdi kaç kilo aldım acaba burada çok fazla kilo aldım gerçekten hissediyorum insan burada dikkat edemiyor ayıptır söylemesi kayinvalidem sabah ıspanaklı d bırak yaptı insan tutamıyor kendini

Ben de 5kilo verdim

Ispanakli borek mi? yaninda da buz gibi ayran. haha afiyet seker olsun canim. Sen koyde misin hala?

Kızımla akşam yemeğimiz kendime haşlama yaptım
Biraz blenderden geçirdim çorba oluverdi ona da

Eklentiler

• image.webp
    106,4 KB · Görüntüleme: 29
Ton balıklı salata ila akşamı kapattım
Allahım eşim 12 de işten gelecek demin aradı. Gelirken ekmek alayım da tost yapalım diyor dedim sen deli misin ben akşam karnınahar yedim sen bilirsin senin kararın diyor
masterchefte de eklerler poğaçalar yapıyorlar uyuyayım bari ben

Mis gibi Kahvaltısı
nasılsınız Kızlar

Eklentiler

• image.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…