Diyet arkadasi ariyorum

A
Mis gibi Kahvaltısı
nasılsınız Kızlar
fiyet olsun canim. Ben eh Iyi sayilirim. Okullar tatil. Cocuklarin hepsi evde. Cildirmak uzereyim Kizim da cok huysuz bugun kahvalti da iki tane haslanmis yumurta yedim. Az once de Sade turk kahvesi ictim. Aksam menusu kurufasulye pilav dun pisirecektim ama yapamadim. Bugune kaldi. Pisiyor simdi.

Ohh afiyet olsun benim kızımda çok huysuz ya kucak istiyor sürekli

Hanımlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor hiç uğramıyorsunuz herhalde diyete
Valla Ben saldim gitti bugunlerde. Okullar tatil cocuklar evde. Devamli kilo yapicak be varsa onlari istiyorlar disari da cok cikiyoruz yemek yemeye falan. Ama Valla dun aksam esimde dedi. Son gunlerde cok yedik ictik kilo vermem lazim sen bana bi liste hazirla dedi. Bugun gittim markete bi guzel yesilli sebzeler lahana falan aldim. Corba yapicam. Ancak yarin ama. Bugun pilim bitti. Sabahtan beri mutfaktayim. Sen naptin canim? Dondun mu evine? Kilolar ne alemde?

Oh ne güzel benim eşimde yıllık izinde o yüzden saldık döndüm çok şükür verdiğim 4 kiloyu geri aldım yarın diyete başlıyorum canım ilk ödemeleri attıktan sonrası devam zaten ev temizliği filan derken yoruluyor insan

Valla dun baslicaktim guya. Olmadi :) bugun itibari ile basladim. Reglimin Ilk gunu sansima. Normalde kahvalti etmem Ben. Bu Sabah kahvalti ettim. Haslanmis yumurta, peynir domates ve bir dilim kizarmis ekmek

Valla dun baslicaktim guya. Olmadi :) bugun itibari ile basladim. Reglimin Ilk gunu sansima. Normalde kahvalti etmem Ben. Bu Sabah kahvalti ettim. Haslanmis yumurta, peynir domates ve bir dilim kizarmis ekmek
Bende yarın başlayacağım kuzum dün kahvaltıda tost kızartma yedim ben

Tab

Tabi kuzum hoş geldin nasılsın kaç kilosun neler yapiyorsun zayıflamak icin
Hoşbuldumm :) 65 kiloyum 23 yasindayim. Boyum 162 civari. 56-58 falan olmak istiyorum. Acikcasi suanda ozellikle yaptigim bir sey yok yeni kafaya koydum bu meseleyi. Ama oncesinde elma sirkesi ile biraz da dikkat ederek 5 kilo vermistim. Yine elma sirkesi ile desteklemek istiyorum :)

Sabah tüketince elma sirkesin gerçekten ise yarıyor çok fazla kılında yok aslında kuzum ☺

Yaa evde dikkat eden biri olmayinca bi yere kadar oluyor herkes yerken birinde yemesen digerinde yerken buluyorsun kendini Ama elma sirkesi icmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…