- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
fiyet olsun canim. Ben eh Iyi sayilirim. Okullar tatil. Cocuklarin hepsi evde. Cildirmak uzereyimMis gibi Kahvaltısı
nasılsınız Kızlar
Ohh afiyet olsunA
fiyet olsun canim. Ben eh Iyi sayilirim. Okullar tatil. Cocuklarin hepsi evde. Cildirmak uzereyimKizim da cok huysuz bugun kahvalti da iki tane haslanmis yumurta yedim. Az once de Sade turk kahvesi ictim. Aksam menusu kurufasulye pilav dun pisirecektim ama yapamadim. Bugune kaldi. Pisiyor simdi.
Tabiki canım hoş geldin nasılsın neler yersin kaç kilosun diyet için neler yapıyorsunGünaydın merhaba ben de sizinle diyet arkadaşı olabilir miyim ?
Valla Ben saldim gitti bugunlerde. Okullar tatil cocuklar evde. Devamli kilo yapicak be varsa onlari istiyorlarHanımlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor hiç uğramıyorsunuz herhalde diyete❤
Oh ne güzel benim eşimde yıllık izinde o yüzden saldık döndüm çok şükür verdiğim 4 kiloyu geri aldım yarın diyete başlıyorum canım ilk ödemeleri attıktan sonrası devam zaten ev temizliği filan derken yoruluyor insanValla Ben saldim gitti bugunlerde. Okullar tatil cocuklar evde. Devamli kilo yapicak be varsa onlari istiyorlardisari da cok cikiyoruz yemek yemeye falan. Ama Valla dun aksam esimde dedi. Son gunlerde cok yedik ictik kilo vermem lazim sen bana bi liste hazirla dedi. Bugun gittim markete bi guzel yesilli sebzeler lahana falan aldim. Corba yapicam. Ancak yarin ama. Bugun pilim bitti. Sabahtan beri mutfaktayim. Sen naptin canim? Dondun mu evine? Kilolar ne alemde?
Oh ne güzel benim eşimde yıllık izinde o yüzden saldık döndüm çok şükür verdiğim 4 kiloyu geri aldım yarın diyete başlıyorum canım ilk ödemeleri attıktan sonrası devam zaten ev temizliği filan derken yoruluyor insan
Valla dun baslicaktim guya. Olmadi :) bugun itibari ile basladim. Reglimin Ilk gunu sansima. Normalde kahvalti etmem Ben. Bu Sabah kahvalti ettim. Haslanmis yumurta, peynir domates ve bir dilim kizarmis ekmekOh ne güzel benim eşimde yıllık izinde o yüzden saldık döndüm çok şükür verdiğim 4 kiloyu geri aldım yarın diyete başlıyorum canım ilk ödemeleri attıktan sonrası devam zaten ev temizliği filan derken yoruluyor insan
Bende yarın başlayacağım kuzum dün kahvaltıda tost kızartma yedim benValla dun baslicaktim guya. Olmadi :) bugun itibari ile basladim. Reglimin Ilk gunu sansima. Normalde kahvalti etmem Ben. Bu Sabah kahvalti ettim. Haslanmis yumurta, peynir domates ve bir dilim kizarmis ekmek
Tabi kuzum hoş geldin nasılsın kaç kilosun neler yapiyorsun zayıflamak icinBen de zayiflamak istiyoruum beni de araniza alir misiniz
Hoşbuldumm :) 65 kiloyum 23 yasindayim. Boyum 162 civari. 56-58 falan olmak istiyorum. Acikcasi suanda ozellikle yaptigim bir sey yok yeni kafaya koydum bu meseleyi. Ama oncesinde elma sirkesi ile biraz da dikkat ederek 5 kilo vermistim. Yine elma sirkesi ile desteklemek istiyorum :)Tab
Tabi kuzum hoş geldin nasılsın kaç kilosun neler yapiyorsun zayıflamak icin
Sabah tüketince elma sirkesin gerçekten ise yarıyor çok fazla kılında yok aslında kuzum ☺Hoşbuldumm :) 65 kiloyum 23 yasindayim. Boyum 162 civari. 56-58 falan olmak istiyorum. Acikcasi suanda ozellikle yaptigim bir sey yok yeni kafaya koydum bu meseleyi. Ama oncesinde elma sirkesi ile biraz da dikkat ederek 5 kilo vermistim. Yine elma sirkesi ile desteklemek istiyorum :)
var yavrum var :) diyet yapmak bizim için mecburiyet 2 gun yesek + lar havada uçuşuyoKuzular diyet yapan yok mu
Aynen valla ben gecem köye guttgimdekileri daha veremedim 2 gidim yesem 1 kilo olarak bana geri dönüyorvar yavrum var :) diyet yapmak bizim için mecburiyet 2 gun yesek + lar havada uçuşuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?