Diyet arkadasi ariyorum

Herkes nerde yaa? Kimse bildirim yapmiyor. Ben aksam yemeginde etli nohut yiyecektim. Ama butun gun evi Saran et kokusundan midem bulandigi icin sandwich yapip yedim. Peynir,domates,salatalik ve yesillikli. Kucuk bir kase de mercimek corbasi ictim.
Canım dün ben nerdeyse 3 saat yürüyüş yaptım bebek kucağımda 3 ude geçmiştir nerdiven çık in eve gelince bebeği yıkadım onu uyur derken bayılmışım benfe

günaydınlar kahvaltım bu şekilde sabah 59.1 çıktım ama wc problemim devam ediyor diye pek değişmiyor. Sizler neler yaptınız

Eklentiler

• a57a9313-cbc6-4c14-adf7-43f1a79d1557.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 29
günaydınlar kahvaltım bu şekilde sabah 59.1 çıktım ama wc problemim devam ediyor diye pek değişmiyor. Sizler neler yaptınız
Süper canım tuvalet için ne yap biliyor musun canım kuru kayısıyı kaynar 1 litre ayda iyice pişir sonra onu robottan çek süzgeçle de süz suyu kalır bir şişeye köy her gün sabah ac karnına 1 şu bardağı iç bak nasıl çıkartıyor ben hamileyken öyle yapardım her gün cikartirdi

ben her sabah kayısı yiyorum kefir içiyorum, genelde tavuk suyuna çorba, acı çehre vs de denedim 9. gunum bugun bundan öncede 7 gundu.. Bunuda deniyim gene ne kadar kayısı kaynatıcam 1 litre suda. suyu ılıkmı içicem yoksa farketmezmi... İnşallah iyi gelir saol valla Allah razı olsun.

Bir doktora göründün mu canım bu kabızlı için yani 250 gram 300 gram köy canım sıcakken robottan geçirmek gerekiyordu şimdi hatırladım kıvamı köyü olursada sıcak su koymak gerekiyordu istersen ılık istersen soğuk iç canım o fark etmiyor

300 gram vermişim canım ama nerden nereye yürüdüm yokuşlu merdivenci yani ben şöyle 700 gram gibi bekliyordum aynen canım bu 1 2 gündür az iciyorum
3 saat yurumussun bir de oglun kucaginda. 3 saat calismis kaslar. Kaslar calisinca su tutar biraz. Normal. Kotu bisey degil Yani. Hem direkt yagdan yakmissindir. Harika bence.

9 gun 7 gun tuvalete cikamamak normal degil. Doktora gittin mi? Hep mi boyle kabizlik sorunun var?

Bugun ogle yemegine arkadasim gelecegi icin kahvalti etmedim. Oglen Bol salata ve levrek yedim.

Eklentiler

• DB9D1830-E9BB-46FB-B65E-E28CFDF4A271.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 27
9 gun 7 gun tuvalete cikamamak normal degil. Doktora gittin mi? Hep mi boyle kabizlik sorunun var?
gittim benimkisi kronik ne doğal şeyler kullandım ne ilaçlar biraz düzeliyor gibi ama gene böyle oluyor. Usandım artık. Kayısıyı birde böyle deniyim ... kaynatıp rondodan geçip süzücem sonra her sabah içicem. Öyle bir dert ki bu sürekli giriş var ama çıkış yok.. karnım davul gibi.

Allah Allah niye böyle acaba kötü birşey aynen canım internete tarifleri de var kayısı meyve suyu yaz çıkıyor

Cok gecmis olsun canim yaa. Cok kotu kabizlik ya afedersin ama bir haftadan sonra tas gibi olur o. Canini da cok acitir. Ben ozellikle ikizlere gebeligimde cok fena kabizlik cektim. Doktorum surup vermisti. Mentollu tadi vardi. Beyaz. Ona ragmen 3-4 gun cikamiyordum. Sen bi kac gun yeme duzenini degistirsene. Mesela kahvaltida musli ye. Sebze yemeklerine agirlik ver. Cok proteinde kabizligi tetikler. Et sut urunlerini ve yumurtayi azalt bence. Meyva yiyor musun bilmiyorum ama onlari ye. Elmayi kabuklu ye mesela. Uzum ye. Be bileyim aklima gelenler bunlar Benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…