Diyet arkadaşı arıyorum:)

olur canım ama ben yaz tatiline kadar 70 kilo olmak yazında 50 kiloya düşmek istiyorum boyum 1.70 iyşallah başarırız desteğimizi birbirimizden esirgemeyelim

canım benim artık çok geç çünkü büyük bir zevkle nescafeyi hüplettm :) valla kaç saat spor yaptım bilmıyorum canım. Evime en uzak spor salonuna yazıldım yürürken de kilo vereyim diye evden çıkıp hızlı hızlı yürüyerek 25 dk.da varabilyiorum spor salonuna. :) saat 13.40 gibi evden çıkmıştım işte canım yürüyerek gittim yürüyerek döndüm eve gelir gelmez de nete girdim dedm bakıyım fıstıklar naaaptılar :) tabi yorgunlukla eve dönerken o akdar hızlı yürüyemedim ve yaklasık 30 dk.da anca eve yürümüşümdür. O kadar camış gibi yerken düşüncektin ohh iyi oluyor sana diyorum kendime sürekli Dediğim gibi 2 galeta ve nescafe ile bu günü kapattım kızlar artık hiçbir şey yemem. Yeni gelen fıstıklar hoş geldiniz. Ben 21 yaşındayım ve çocukluğumda çok zayıftım ne zamanki adet oldum direk kilo almaya başladım. Liseye başladığımda 75kg falandım lise2nin başında aşık oldum (hayatımda bir ilkti) ve 77 kiloydum sırf beni beğensin diye 3.5 ayda 77den 61e indim ne yaptın derseniz 70e inene kadar neredeyse aç gezdim ama aç aç dolaşmaktan hem saçlarım dökülşmeye başladı hemde bir süre sonra hiçbir sey yemesem de 70in altına inemediğimi gördüm ve spora başladım sporla destekleyince 61e inmiştim. Aşk nelere kadir diyorum:) Ha şimdi niye zayıflıyorsun derseniz aynı şahısla yıllar sonra (temmuz ayında) yüzyüze buluşacağız ve bu sefer de başaracağım inanıyorum kendime :) (kendi şahsi şeylerimle başınızı ağrıtcam ama biz kızlar böyleyiz anlatamadan edemiyoruz )

canım hoş geldinnnnnn :)

canım benim ya :) umarım o şahsiyetle aranda birşeyler olur tabii hayirlisi ama o zamana kadar ben senin verecegine inanıyorum :) şok diyetler malesef öyle hem yüzü çökertiyor hem saç döküyor bende yaptım çünkü :) spor salonu olarak iyi yapmışsın ama dikkat et hasta olma terli terli donerken , bende 20yaşıma gircem mayısta :) zayıflamak istiyorum çünkü geçen sene bu zamanlarda 40 kiloydum ne giysem yakısiyordu sonra bir anda iştahım açıldı tatlı yiye yiye bir hal oldum :) haziranda 43oldum eylülde 41 oldum sonra annemden ayrıldım malesef babamla yasamaya başladım( ayrı değiller annemin tayini yanimiza çıkmadı ) yemeği falan ben yapıyorum nçok sıkıldım bunaldım birde arkadaş ortamıni sevmeyince epey kilo aldım şuanda 52 kiloyum artık vermeliyim :) bende epey uzattim ama oyle yakin buldum :)
Yeni gelen arkadaşlar merhaba birlikte iyi şeyler yapacagımızı umuyorum :)

canım çok teşekkür ederim yakın bulabildiysen ne mutlu:) Sen de duygularını paylaştığın için teşekkür ederim:) Hakkımızda hayırlısı evet ama 6buçuk yıldır o insanı bekliyorum ve başka kimseyi sevemedim. Tanıştığımızda liseli ergenlerdik ve bazı şeylerin değerini bilememiştik artık iki üniversiteli (gerçi o haziranda uni.den mezun oluyor, okulu biter btmez ist.la gelicek) aklı başına gelmiş insanlar olarak oturup konuşacağız enine boyuna ve beni gördüğünde yeniden aşık olmasını istiyorum:) Umarım her şey gönlümüze göre olur... Ben ilköğretim 5. sınıftan sonrasında hiç 40Lı rakamları görmedm canım ve 61 kg olduğumda bile iskeletor gibiydim kemiklerim iri olduğu için ve zayıflarken direk yüzümden gidiyor herkes bana hasta mısın diyordu avurtlarım çökmüştü o yüzden ideal kilom hesaplamada 52 falan görünse de bana 58-60kg kafii :) Bu arada bahsetmişsin ailenden falan umarım tercihlerin seni mutlu eder ama unutmaman gereken tek şey (konuyu tam da bilmiyorum ama) neler yaşanmış olursa olsun onlar dünyada sana en çok değeri veren iki insan annen ve baban... :)

Eğer arkadaş arıyorsan ben de varım .tamı tamına 76 kiloyum ve ilk hedefim 7 li rakamlara elveda etmek.

canım aramıza hoş geldin :) bize katıl inanıyorum ki sen de bizimle zayıflayacaksın :) boyun kaç ve nasıl bir diyet uyguluyorsun ya da uygulayacaksın:)

1.68 boy 78 kiloyum. İşyerinden bir arkadaşla iddiaya girdik hemde yarım altınına:)) 1 Ağustosa kadar 60 kg olmalıyım, desteklerinizi bekliyorum :))
önümde 3,5 ay gibi bir süre var , 18 kg verebilirmiyim sizce? :))

nesijj hoşgeldin aramiza. O altinin senin olmasi icin destege haziriz :)

Kızlaaar. Yatmadan önce yesil çay içelim :)içine bir kaç damla elma sirkesi damlatcam ben. Size de tavsiye ediyorum :))

Kızlaaar. Yatmadan önce yesil çay içelim :)içine bir kaç damla elma sirkesi damlatcam ben. Size de tavsiye ediyorum :))

kızlar at kılı selülit fırçası önerdiler bende onu aldım kanı hızlandırdığı için bakalım hergün düzenli kullanıyorum keseal.com dan aldım

hoş geeldin cnm yaparsın ne var kendine güvennn birlikte başarırız :)

kızlar günaydın bütün gece açlıktan uyuyamadım ama dayandım yemedimmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Çok şükür ki sabah oldu okula gidiyorum bütün gün uykusuz leyla gibi dolaşırım heralde
kahvaltım: 1 kase nestle nesfit sütleeeee :)

Kızlar herkese günaydın:

Bugün kahvaltı menümü yazıyorum.

İşe geç kaldığım için altın çörek(halk ekmekten alınan üzümlü cevizli ekmek ) aldım bir tane. 165 kalori. Şuan yiyorum.

08.30_ altın çörek
10.00- yeşil çay+ 2adet kepekli bisküvi( ara öğün)

Öğlen yediklerimi de yazarım. Herkese iyi haftalar

bence de sabaha nesfit ile başlamak harika. Hem bağırsakları yumuşatıyor hem de hafif ve zinde oluyorsun

genelde bende hergün ya akşam ya sabah kellogss yada nesfit yerim.

Benim bu gün ilk günüm ayça kayanın diyeti mantıklı geliyordu onu yapmaya çalışcam,evden işyeri hızlı tempoyla 50 dak.sürüyor yürümeyi de düşünüyorum.inşallah hep beraber vericez kiloları.

Günaydın arkadaşlar, sayenizde bu seferki diyetime daha bir azimle başladım :))
Dün aktardan 9'lu çay aldım, ama karışım değil hepsinden ayrı ayrı aldım, küçük parçalar şeklinde işyerinede getirdim. Sabah kalktığımda ilk işim bu çaydan içmek oldu ve gerçekten iştahımı kesti. Kahvaltıda domates, salatalık, bir dilim beyez peynir,ve çok tahıllı bir dilim ekmek yedim. İş yerinde geldiğimde bir kupa yeşil çay içtim. Tabiki 2 litre su tüketmeyi ihmal etmiycem.

Her pazartesi sabah aç karna tartılalım ve buraya yazalım :))

İyi hatırlatttın yeşil çayımı içeyim şimdi,bu arada işten geldim 50 dak.yürüdüm gelince de küçükkase keten tohumlu yoğurt yedim.bu arada kilom 76 olmak istediğim kilo 69 ...listeye eklerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…