Hadi arkadaşım doğru diyorsun yarın başlaacağım benim ideal kilom 52 yağsız vicuduum DA 43 AMA İLK BAŞ 50 KG OLMAK İSTİYOM CANIM
ÇİZELGEMDE VAR İSTERSEN SENİNDE İDEAL KİLONU HESAPLAYALIM AMA BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM
ooh spor harika olmuş kaç dakika yada saat ve ne yaptın canım ayrıcaa öğle yemeğinde gayet iyii :) akşam bence nescafe yerine bir elma yesen hem lif açısından daha iyi olur hem katı olduğu için daha çok doyarsın hemde selülit yapmaz :)
öğle yemeğin kesinlikle harika ve azmin de öyle :)
Kızlar 60 kiloyum ve yaşıma göre çok fazla bu kilo aslında yaşım biraz küçük diyebilirim ve boyum 160 cm arkadaşlar bende yarın başlamak istiyorum size arkadaş olabilir miyim tek başıma çok çabuk sıkılıyorum.
canım benim ya :) umarım o şahsiyetle aranda birşeyler olur tabii hayirlisi ama o zamana kadar ben senin verecegine inanıyorum :) şok diyetler malesef öyle hem yüzü çökertiyor hem saç döküyor bende yaptım çünkü :) spor salonu olarak iyi yapmışsın ama dikkat et hasta olma terli terli donerken , bende 20yaşıma gircem mayısta :) zayıflamak istiyorum çünkü geçen sene bu zamanlarda 40 kiloydum ne giysem yakısiyordu sonra bir anda iştahım açıldı tatlı yiye yiye bir hal oldum :) haziranda 43oldum eylülde 41 oldum sonra annemden ayrıldım malesef babamla yasamaya başladım( ayrı değiller annemin tayini yanimiza çıkmadı ) yemeği falan ben yapıyorum nçok sıkıldım bunaldım birde arkadaş ortamıni sevmeyince epey kilo aldım şuanda 52 kiloyum artık vermeliyim :) bende epey uzattim ama oyle yakin buldum :)canım benim artık çok geç çünkü büyük bir zevkle nescafeyi hüplettm :) valla kaç saat spor yaptım bilmıyorum canım. Evime en uzak spor salonuna yazıldım yürürken de kilo vereyim diyeevden çıkıp hızlı hızlı yürüyerek 25 dk.da varabilyiorum spor salonuna. :) saat 13.40 gibi evden çıkmıştım işte canım yürüyerek gittim yürüyerek döndüm eve gelir gelmez de nete girdim dedm bakıyım fıstıklar naaaptılar :) tabi yorgunlukla eve dönerken o akdar hızlı yürüyemedim ve yaklasık 30 dk.da anca eve yürümüşümdür. O kadar camış gibi yerken düşüncektin ohh iyi oluyor sana diyorum kendime sürekli Dediğim gibi 2 galeta ve nescafe ile bu günü kapattım kızlar artık hiçbir şey yemem. Yeni gelen fıstıklar hoş geldiniz. Ben 21 yaşındayım ve çocukluğumda çok zayıftım ne zamanki adet oldum direk kilo almaya başladım. Liseye başladığımda 75kg falandım lise2nin başında aşık oldum (hayatımda bir ilkti) ve 77 kiloydum sırf beni beğensin diye 3.5 ayda 77den 61e indim ne yaptın derseniz 70e inene kadar neredeyse aç gezdim ama aç aç dolaşmaktan hem saçlarım dökülşmeye başladı hemde bir süre sonra hiçbir sey yemesem de 70in altına inemediğimi gördüm ve spora başladım sporla destekleyince 61e inmiştim. Aşk nelere kadir diyorum:) Ha şimdi niye zayıflıyorsun derseniz aynı şahısla yıllar sonra (temmuz ayında) yüzyüze buluşacağız ve bu sefer de başaracağım inanıyorum kendime :) (keni şahsi şeylerimle başınızı ağrıtcam ama biz kızlar böyleyiz anlatamada edemiyoruz )
canım benim ya :) umarım o şahsiyetle aranda birşeyler olur tabii hayirlisi ama o zamana kadar ben senin verecegine inanıyorum :) şok diyetler malesef öyle hem yüzü çökertiyor hem saç döküyor bende yaptım çünkü :) spor salonu olarak iyi yapmışsın ama dikkat et hasta olma terli terli donerken , bende 20yaşıma gircem mayısta :) zayıflamak istiyorum çünkü geçen sene bu zamanlarda 40 kiloydum ne giysem yakısiyordu sonra bir anda iştahım açıldı tatlı yiye yiye bir hal oldum :) haziranda 43oldum eylülde 41 oldum sonra annemden ayrıldım malesef babamla yasamaya başladım( ayrı değiller annemin tayini yanimiza çıkmadı ) yemeği falan ben yapıyorum nçok sıkıldım bunaldım birde arkadaş ortamıni sevmeyince epey kilo aldım şuanda 52 kiloyum artık vermeliyim :) bende epey uzattim ama oyle yakin buldum :)
Yeni gelen arkadaşlar merhaba birlikte iyi şeyler yapacagımızı umuyorum :)
Eğer arkadaş arıyorsan ben de varım .tamı tamına 76 kiloyum ve ilk hedefim 7 li rakamlara elveda etmek.
Kızlaaar. Yatmadan önce yesil çay içelim :)içine bir kaç damla elma sirkesi damlatcam ben. Size de tavsiye ediyorum :))
1.68 boy 78 kiloyum. İşyerinden bir arkadaşla iddiaya girdik hemde yarım altınına:)) 1 Ağustosa kadar 60 kg olmalıyım, desteklerinizi bekliyorum :))
önümde 3,5 ay gibi bir süre var , 18 kg verebilirmiyim sizce? :))
kızlar günaydın bütün gece açlıktan uyuyamadım ama dayandım yemedimmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Çok şükür ki sabah oldu okula gidiyorum bütün gün uykusuz leyla gibi dolaşırım heralde
kahvaltım: 1 kase nestle nesfit sütleeeee :)
hoş geeldin cnmyaparsın ne var kendine güvennn birlikte başarırız :)
Günaydın arkadaşlar, sayenizde bu seferki diyetime daha bir azimle başladım :))
Dün aktardan 9'lu çay aldım, ama karışım değil hepsinden ayrı ayrı aldım, küçük parçalar şeklinde işyerinede getirdim. Sabah kalktığımda ilk işim bu çaydan içmek oldu ve gerçekten iştahımı kesti. Kahvaltıda domates, salatalık, bir dilim beyez peynir,ve çok tahıllı bir dilim ekmek yedim. İş yerinde geldiğimde bir kupa yeşil çay içtim. Tabiki 2 litre su tüketmeyi ihmal etmiycem.
Her pazartesi sabah aç karna tartılalım ve buraya yazalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?