Diyet arkadaşı arıyorum

Beni de alabilir misiniz gruba ? Kilom 73,3 hedefim 65

Merhaba, aramıza hoşgeldin :) Kendinden biraz bahseder misin?

benide aranıza alın kızlarrr

Merhaba, aramıza hoşgeldin :) Ne güzel gittikçe daha kalabalık oluyoruz

hepinize gunaydin kizlar :) ❤

Ben tünaydın vakti yetişebildim Tünaydınnnn :)
Benide aranıza alirmisiniz

Merhaba, hoşgeldin Seyra :) Dilerim hepimiz hedefimize ulaşırız.

bn bu diyet işlerini pek bilmiyorum mesela bugün misafirliğe gidecem hiç mi yememem lazm bişeler yoksa az aZ mı yemem lazm

Hiç yememek iyi değil bence. Hem herkes diyette olduğunu anlayıp üsteliyor hem de önünde bir sürü yiyecek varken saatlerce onlarla burun buruna nefse hakim olmak zor oluyor :) O nedenle en sağlıklı seçeneklerden 1-2 tane ye fazla çeşit varsa, eğer çeşit yoksa ikram edileni 1/3 oranında ye derim ben :) Bir de bol bol su iç ki miden dolsun, canın daha az çeker :)

Reglden 2 gün önce, regl süresince ve reglden 2 sonra, yani nerdeyse 1 hafta hiç tartılmamak en iyisi çünkü tartıdaki rakam çok yanıltıyor insanı. Üstüne bir de moralini bozuyor boş yere

Seni çok iyi anlıyorum, bende de insülin direnci var. Başkalarının 10 kilo verdiği yerde ben 5 kilo ancak verebiliyorum. Çok sinir bozucu ama sabredersek pes etmezsek er ya da geç biz de hedefimize ulaşacağız

Selam tatlım rica etsem Beni de alırmışın tabloya sizinle beraber azimle zayıflamak istiyorum Boyum 1.75 kilom 77 10 kilo en az vermem lazım . Kulüpte oldukça yeniyim yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var

Herkese selamlar arkadaşlar :) Yeni gelen arkadaşlara tekrardan hoşgeldiniz diyorum ayrı ayrı Bir önceki gün tartı sinirimi bozmuştu ama bugün yüzümü güldürdü :) Bu sabah tartıda 86.4 gördüm. 6. günüm bugün, 6 günde 3.1 kg oldu çok şükür. Biliyorum bu hızla gitmiyor sonrasında ama moral kaynağı işte :) Kaç gündür ha hastalandım ha hastalanacağım diyordum, bu sabah hasta uyandım. Umarım kilo verme sürecimi etkilemez.

şöyle bir önerim olacak hergün ortak yapacağımız spor aktivesi oluşturalım ..

örneğin ;
* bir şarkıda göbek atmak ( ısınma hareketi yerine )
* 25 mekik
* 50 squat
* 100 sopa ile kol hareketi
15 dakika da yapılabilecek şeyler ne dersiniz ?

Selam tatlım rica etsem Beni de alırmışın tabloya sizinle beraber azimle zayıflamak istiyorum Boyum 1.75 kilom 77 10 kilo en az vermem lazım . Kulüpte oldukça yeniyim yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var
tabi ki canım .. hergün paylaşım yapıyoruz birbirimze destek oluyoruz hedef kilo 65 yazayım hemen hemen aynı kilodayız

kocaman alkış sana
çok iyi gidiyorsun

Kızlar ben yulaf diyeti uygulamıştım bundan 1 sene önce 75kiloydum uygulamaya başladıktan sonra 1ayda 70şe düşmüştüm baya yararını görmüştüm şimdide onu denemeyi düşünüyorum . Bu konuda fikriniz varı mı ?

Ben daha önce hiç denemedim ama deneyen arkadaşımın iyi sonuçlar aldığını gördüm.

Aynen canım oldukça da tok tutuyor bu sabah 10.30da yedim aradan 2saat sonra meyve yedim bir adet hala tokluk hisim var

Arada tok tutması için kahvaltılarıma ekliyorum, gerçekten de tokluk hissi sağlıyor ama nedense yulafın tadına alışamadım

size Öner'im sabah yiyeceğiniz yulafı sütle geceden ıslatın içine biraz tarçın muz atın sabaha kadar suyunu cekiyor ve pasta gibi tadı oluyor yulaf tadını bile almıyorsunuz

6. gün tartı: 86.4
  • 2 küçük muz
  • 1 kupa şekersiz sütlü kahve
  • 2 dilim kızartılmış tost ekmeği
  • 1 kase yağsız lor peyniri
  • 1-2 dilim ekmek
  • yarım porsiyon çiğ köfte
  • 5-6 kaşık bulgur pilavı
  • 1 kase yoğurt
  • 1 fincan şekersiz kahve
  • 1 armut
870 kalori

Hasta olduğum için bugün spor ya da yürüyüş yapamadım.

Hasta derken regli misin ?bugun ki menün çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…