- 14 Kasım 2016
- 142
- 232
- 18
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Beni de alabilir misiniz gruba ? Kilom 73,3 hedefim 65
benide aranıza alın kızlarrr
hepinize gunaydin kizlar :) ❤
Benide aranıza alirmisiniz
bn bu diyet işlerini pek bilmiyorum mesela bugün misafirliğe gidecem hiç mi yememem lazm bişeler yoksa az aZ mı yemem lazm
kizlar bu sabah tartida biraz fazla geldim.ama reglim yaklasti ona bagliyorym acikcasi 1gunde 1kilo aıamayacagima gore.SchonerDuft canim iyi oldu tarti gununun belirlenmesi.. spor saatida olursa super olur.sporla diyetimizi desteklememiz lazim
Canım boy 1 65 kilo 80 hedef şimdilik 70 olsun yaş 37
3 çocuk annesi yim
Diyet için özel bişey yapmıyorum
Insulin direnci var sizlere göre daha yavaş veriyorum daha fazla çabalamam gerekiyor
Sizin le beraber vermek istiyorum
Bana bu zorlu süreçte destek olursaniz sevinirim
2 yıl önce diyetisyen eşliğinde 6rakamlari görmüştüm ama şimdi geri aldım daha fazla almadan zayıflama k istiyorum
tabi ki canım .. hergün paylaşım yapıyoruz birbirimze destek oluyoruz hedef kilo 65 yazayım hemen hemen aynı kilodayızSelam tatlım rica etsem Beni de alırmışın tabloya sizinle beraber azimle zayıflamak istiyorum Boyum 1.75 kilom 77 10 kilo en az vermem lazım . Kulüpte oldukça yeniyim yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var
Sağol tatlım Bende size deneyimlerim ve kullandığım diyet menülerini yazarım birbirimize destek oluruztabi ki canım .. hergün paylaşım yapıyoruz birbirimze destek oluyoruz hedef kilo 65 yazayım hemen hemen aynı kilodayız
kocaman alkış sanaHerkese selamlar arkadaşlar :) Yeni gelen arkadaşlara tekrardan hoşgeldiniz diyorum ayrı ayrıBir önceki gün tartı sinirimi bozmuştu ama bugün yüzümü güldürdü :) Bu sabah tartıda 86.4 gördüm. 6. günüm bugün, 6 günde 3.1 kg oldu çok şükür. Biliyorum bu hızla gitmiyor sonrasında ama moral kaynağı işte :) Kaç gündür ha hastalandım ha hastalanacağım diyordum, bu sabah hasta uyandım. Umarım kilo verme sürecimi etkilemez.
Sağol tatlım Bende size deneyimlerim ve kullandığım diyet menülerini yazarım birbirimize destek oluruz .şimdilik 65 hedefleyelim daha sonra bakarsın 60 buluruz
bizimle verirsin cnım bende iradesizim normalde ama vermeye de kararlıyım :) bilgilerini verirsen75 kg ım
ve iradesizim
benimde kilo vermem lazım
Kızlar ben yulaf diyeti uygulamıştım bundan 1 sene önce 75kiloydum uygulamaya başladıktan sonra 1ayda 70şe düşmüştüm baya yararını görmüştüm şimdide onu denemeyi düşünüyorum . Bu konuda fikriniz varı mı ?
75 kg ım
ve iradesizim
benimde kilo vermem lazım
Aynen canım oldukça da tok tutuyor bu sabah 10.30da yedim aradan 2saat sonra meyve yedim bir adet hala tokluk hisim varBen daha önce hiç denemedim ama deneyen arkadaşımın iyi sonuçlar aldığını gördüm.
Aynen canım oldukça da tok tutuyor bu sabah 10.30da yedim aradan 2saat sonra meyve yedim bir adet hala tokluk hisim var
yulafın tadı çok kötü ya yemeye çalışmıştım ama olmadıArada tok tutması için kahvaltılarıma ekliyorum, gerçekten de tokluk hissi sağlıyor ama nedense yulafın tadına alışamadım
Hasta derken regli misin ?bugun ki menün çok hoşuma gitti6. gün tartı: 86.4
870 kalori
- 2 küçük muz
- 1 kupa şekersiz sütlü kahve
- 2 dilim kızartılmış tost ekmeği
- 1 kase yağsız lor peyniri
- 1-2 dilim ekmek
- yarım porsiyon çiğ köfte
- 5-6 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
- 1 fincan şekersiz kahve
- 1 armut
Hasta olduğum için bugün spor ya da yürüyüş yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?