Diyet arkadaşı arıyorum

günaydın canımiyiim ben sen nasılsın kilo almdıysan sorun yok .. yaza kadar 4 kilodan fazla verirsin ama bebiş istiyorsan sağlıklı da beslenmen gerekli adına çok sevindim
bende iyiyim sukur :) evet sagllikli beslenmek gerrk ama yapamiyorum iste iradem yok gibi ama mecburen yapmam lazim 2gundur tatli yemiyorum turk kahvesie basladim sekersiz ekmegi azalltdim bakalim 1haftaya ne kadaar gidecek

bende iyiyim sukur :) evet sagllikli beslenmek gerrk ama yapamiyorum iste iradem yok gibi ama mecburen yapmam lazim 2gundur tatli yemiyorum turk kahvesie basladim sekersiz ekmegi azalltdim bakalim 1haftaya ne kadaar gidecek
bol su iç ekmeği azalt kola türlü şeyler yeme abur cuburu kes gitti işte kilolar birazda yürüş yap gebelikten önce ne kadar giderse o kadar iyi

Kızlarrr beni de alın aranıza bende zayıflamak istiyorum azıcık motive olmaya ihtiyacım var listeye beni de yazın lütfen
Boy:162 kilo: 62.5 hedef nisan ayı için 58

12/04/2016
sabah
1 bardak ayran / galeta 4 kepekli / 1 domates
ara
yok
öğlen
patlıcsnlı bulgur / 1 bardak ayran
ara
1 elma

60 62 arası .. teşekkür ederim biraz zor oldu ama gitti
eminim yaz sonunda da 10 kilo gitmiş olacak. verilmesi gereken kilo az olunca bir hayli zorluyor maalesef..
ben de 1 buçuk ayda 6 kilo verdim, benim için de zordu çünkü bilinçsiz beslenmeyi bırakmak ve buna alışmak biraz zorladı
şimdi koruma aşamasındayım ama dikkatli beslenmeye aynen devam ediyorum çünkü tekrar eski düzenime dönmek beni korkutuyor :)

düzenli beslenmeye alıştım ama bazen yemek yapmaya üşeniyorum o zaman 1 kase nesfit ile geçiştiryorum ... sende güzel vermişsin ... ben veriyorum sonra bozluyorum kaçamak yapıyorum böyle gidiyor 65 olsam bile bana yeter aslında

ben de bozuyordum hep ama bu sefer keşke de verdiklerimi almasam istediğin kiloya gelince kilo koruma yapalım beraber ya çaresizim resmen bu konuda

kilo koruma ve ben hafta da ne kadar verebiliyorsun .. bir günün nasıl geçiyor
ekmek, hamur işi,tatlı, aburcubur, pirince tövbe ettim resmen : D sabah peynir zeytin domates yumurta varsa kaşar, öğlen bir tabak sebze yemeği/et yemeği/sadece et ve bir tabak çorba, akşam da bir kase yoğurt. gün içinde 3 litreye yakın su, çay,kahve tabi şekersiz hepsi.
bu süreçte kefiri sevdim ben, bence kilomu da koruyabilirim : D
haftada da en fazla 700 gr filan verebilmişimdir ortalama..

şuan kaç kilosun akşam çok yetersiz geldi bana mesela ben sebze yemeğinden 2 servis kaşığı et tantuni şeklinde ise yine 2 servis kaşığı balık 350 gram fırında yiyorum yanına 4 yk yoğurt + 1 dilim ekmek tb olcak yada çavdar + salata 21 gibi de 1 çay bardağı kefir + 1 meyve

şuan 62.5 kiloyum, akşam eve varma saatim sekiz olduğu için akşam yemeği yemiyorum iki öğün besleniyorum eve gelince de genellikle yoğurt yiyorum yavaştan meyve eklemeye de başladım ve inan, bana akşam yemeği yememek çok iyi geldi midem sıkıntılı da biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…