- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
- #1.241
bende iyiyim sukur :) evet sagllikli beslenmek gerrk ama yapamiyorum iste iradem yok gibigünaydın canımiyiim ben sen nasılsın kilo almdıysan sorun yok .. yaza kadar 4 kilodan fazla verirsin ama bebiş istiyorsan sağlıklı da beslenmen gerekli adına çok sevindim
bol su iç ekmeği azalt kola türlü şeyler yeme abur cuburu kes gitti işte kilolar birazda yürüş yap gebelikten önce ne kadar giderse o kadar iyibende iyiyim sukur :) evet sagllikli beslenmek gerrk ama yapamiyorum iste iradem yok gibiama mecburen yapmam lazim 2gundur tatli yemiyorum turk kahvesie basladim sekersiz ekmegi azalltdim bakalim 1haftaya ne kadaar gidecek
ne bayramı vardı canımSchonerDuft kola sevmiyorum zaten ama cips vazgecilmezim :) ne guzel gidiyordu diyet ta ki bayrama kadar bayramda fena bozdum
71 .. şuan diyetisyen eşliğinde ilerliyorummerhaba, güncel kilon nedir?
çok güzel gitmiş 5 kg ,yanlış değilsem, tebrik ederim.. ideal kilon nedir peki71 .. şuan diyetisyen eşliğinde ilerliyorum
60 62 arası .. teşekkür ederim biraz zor oldu ama gittiçok güzel gitmiş 5 kg ,yanlış değilsem, tebrik ederim.. ideal kilon nedir peki
eminim yaz sonunda da 10 kilo gitmiş olacak. verilmesi gereken kilo az olunca bir hayli zorluyor maalesef..60 62 arası .. teşekkür ederim biraz zor oldu ama gitti
düzenli beslenmeye alıştım ama bazen yemek yapmaya üşeniyorum o zaman 1 kase nesfit ile geçiştiryorum ... sende güzel vermişsin ... ben veriyorum sonra bozluyorum kaçamak yapıyorum böyle gidiyor 65 olsam bile bana yeter aslındaeminim yaz sonunda da 10 kilo gitmiş olacak. verilmesi gereken kilo az olunca bir hayli zorluyor maalesef..
ben de 1 buçuk ayda 6 kilo verdim, benim için de zordu çünkü bilinçsiz beslenmeyi bırakmak ve buna alışmak biraz zorladı
şimdi koruma aşamasındayım ama dikkatli beslenmeye aynen devam ediyorum çünkü tekrar eski düzenime dönmek beni korkutuyor :)
ben de bozuyordum hep ama bu sefer keşke de verdiklerimi almasamdüzenli beslenmeye alıştım ama bazen yemek yapmaya üşeniyorum o zaman 1 kase nesfit ile geçiştiryorum ... sende güzel vermişsin ... ben veriyorum sonra bozluyorum kaçamak yapıyorum böyle gidiyor 65 olsam bile bana yeter aslında
kilo koruma ve benben de bozuyordum hep ama bu sefer keşke de verdiklerimi almasamistediğin kiloya gelince kilo koruma yapalım beraber ya çaresizim resmen bu konuda
ekmek, hamur işi,tatlı, aburcubur, pirince tövbe ettim resmen : D sabah peynir zeytin domates yumurta varsa kaşar, öğlen bir tabak sebze yemeği/et yemeği/sadece et ve bir tabak çorba, akşam da bir kase yoğurt. gün içinde 3 litreye yakın su, çay,kahve tabi şekersiz hepsi.kilo koruma ve benhafta da ne kadar verebiliyorsun .. bir günün nasıl geçiyor
şuan kaç kilosun akşam çok yetersiz geldi bana mesela ben sebze yemeğinden 2 servis kaşığı et tantuni şeklinde ise yine 2 servis kaşığı balık 350 gram fırında yiyorum yanına 4 yk yoğurt + 1 dilim ekmek tb olcak yada çavdar + salata 21 gibi de 1 çay bardağı kefir + 1 meyveekmek, hamur işi,tatlı, aburcubur, pirince tövbe ettim resmen : D sabah peynir zeytin domates yumurta varsa kaşar, öğlen bir tabak sebze yemeği/et yemeği/sadece et ve bir tabak çorba, akşam da bir kase yoğurt. gün içinde 3 litreye yakın su, çay,kahve tabi şekersiz hepsi.
bu süreçte kefiri sevdim ben, bence kilomu da koruyabilirim : D
şuan 62.5 kiloyum, akşam eve varma saatim sekiz olduğu için akşam yemeği yemiyorum iki öğün besleniyorum eve gelince de genellikle yoğurt yiyorum yavaştan meyve eklemeye de başladım ve inan, bana akşam yemeği yememek çok iyi geldi midem sıkıntılı da biraz..şuan kaç kilosun akşam çok yetersiz geldi bana mesela ben sebze yemeğinden 2 servis kaşığı et tantuni şeklinde ise yine 2 servis kaşığı balık 350 gram fırında yiyorum yanına 4 yk yoğurt + 1 dilim ekmek tb olcak yada çavdar + salata 21 gibi de 1 çay bardağı kefir + 1 meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?