Diyet arkadaşı arıyorum

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Ah bi verebilsek de, almamayi sonra dusunuruz

burayı aksattıyorum farkındayım
bugün tartı günümüzdü
73,30 mart hedefime ulaşamıyorum malesef

Bugun seker orucuna basladim ben.. Sinav haftam geliyor ama bunu bahane edip abur cubura saldirmaya niyetim yok.

Gunaydin kizlar.. bugun tartida 64,9u gordum bu hayatim boyunca tartida gordugum en yuksek sayi.. olculerimi falan da aldim, felaket.. 1,57 boyunda, 22 yasindayim daha ama vucudum hic genc kiz gibi degil. Kac cocuk dogurup benden kat be kat genc vucutlu kadinlar var. Cok sukur saglik engelim yok. Seker orucu bugun itibariyle basliyor bu sene dogum gunumde fit olacagim. Ilk hedefim 1 Mayis'ta 59,9 kg gormek, yani 5 kg vermek.

kilo almaya başladığında kendini durdurmazsan eğer devamı çorap söküğü gibi geliyor .... fram gram da olsa vermeye başla afta -200 gr bile gitse çok çok iyi

kilo almaya başladığında kendini durdurmazsan eğer devamı çorap söküğü gibi geliyor .... fram gram da olsa vermeye başla afta -200 gr bile gitse çok çok iyi

Kesinlikle.. sinav haftamdan dolayi spor yapamayacagim, cok fazla dersim var. Simdilik sadece sekeri unutturmaya calisacagim vucuduma. Benim icin en buyuk adim bu. Bunun devami da corap sokugu gibi gelicek insallah :))

Kesinlikle.. sinav haftamdan dolayi spor yapamayacagim, cok fazla dersim var. Simdilik sadece sekeri unutturmaya calisacagim vucuduma. Benim icin en buyuk adim bu. Bunun devami da corap sokugu gibi gelicek insallah :))
ders çalışırken insan çok acıkıyor bende uzaktan eğitim alıyorum haftanın 5 günü şimdilik .... gece 12 ye kadar sürüyorsürekli bir yemek geliyor aklıma

Iyi aksamlar kizlaaar, kimse kalmamis gibi gorunuyor gerci..

Bugun gec kalktigim icin 2 ogun yaptim

Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, suzme peynir, zeytin, 1 form sade tahilli biskuvi( normalde sade wasa yiyorum ama en son markette bulamadim, bunlardan aldim) , 1 kupa cay

Aksam: 1 porsiyon nohut, 1 form biskuviden yine, kirmizi lahana tursusu

Dun baya gec yattigim icin uyku duzenim kaydi boyle, yarin 3 ogun yapacagim insallah..

paket yiyecekler yerine 1 dilim ekmek yesen tatlım paket forum gıdaların kaloriside yüksek sağlıklı da değil afiyet olsun

paket yiyecekler yerine 1 dilim ekmek yesen tatlım paket forum gıdaların kaloriside yüksek sağlıklı da değil afiyet olsun

Kalori sayimi yapmiyorum canm seker orani onemli benim icin. Form limonlu, meyveli vs biskuviler oyle ama sade tam tahillisinin icinde 10 adet var ve 1 paketi 1 gram seker iceriyor, yani 1 tanesinde 0,10 gr seker var ve bu hicbir sey:)) ekmek zaten sevmiyorum ben diyet disinda da yedigim bir sey degildi.

şekere bende bakmıyorum ekmek sevmemen çok iyi bende bayılırım

gunaydin kizlar topige ugramayali cok oldu.nasilsiniz diyet nasil gidiyor benim diyet yalan oldu bayramda goturdum mideye baklavalari borekleri neyseki kilo almamisim sabitim 62. bide gebelik dusunuyorum kismetse yaza ..o zamanadek vermem lazim en az 4

günaydın canımiyiim ben sen nasılsın kilo almdıysan sorun yok .. yaza kadar 4 kilodan fazla verirsin ama bebiş istiyorsan sağlıklı da beslenmen gerekli adına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…