- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 333
- 30
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
- #1.201
günaydın dünkü menüm
sabah
1 kase nesfit
ara
türk kahvesi / 5 kuru kayısı
öğlen
yeşil fasulye / 1 lokma ekmek
ara
boş
akşam peynir domates maydonoz kırmızı biber yarım elma yarım portakal
hepimiz olalım tatlım .. teşekkür ederimCanim yazin istedigin kiyafetlere girebilen bi sen olcaksin gibi, tebrik ediyorum iradeni ❤
TARÇINLI SÜT BİRDE CHİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN GÜNDE 2 YK KAŞIĞI SÜTE EKLİYORSUN BEKLETİP İÇİYORSUN DOYURUYORMUŞSelam kızlar..su gerçekten çok önemli ..bendede regl öncesi doymama var..dün zor tuttum kendimi...bugün bakalım nasıl olacak?
karar verip başlıcaksın kilon kaç
günaydın hrkese nasılsınızı kızlar
SORUN MU VAR TATLIM HAYIRDIR ... İŞLER YOĞUN BENİMDE ONUN DIŞINDA SORUN YOK YAŞAYIP GİDİYORUZGunaydin canim, ben genel olarak keyifsizim bugunlerde..Sen nasilsin?
SORUN MU VAR TATLIM HAYIRDIR ... İŞLER YOĞUN BENİMDE ONUN DIŞINDA SORUN YOK YAŞAYIP GİDİYORUZ
mevsimde etkiliyor biraz bu durumları bende öyleyim bu aralarHer sey ustume geliyor gibi bu aralar.. ruhsal acidan hic iyi degilimkafam o kadar sikintiyla dolu ki, cikmazda gibiyim.
yemek yiyemiyordum kiberceste_ nasılsın hastayken bile kilo vermişsin hemde yağdan gitmiş bu çok iyi ... şimdi nasılsın
yalnız değilsin ama toparlanmalıyız canım yaaNevruzla birlikte bahar ayina neselenemeyen bi benim sanirim.
Pazar gunu cok hastalandim kizlar, midem hicbir seyi almadi tam aksine cikardim surekli.Pazartesi de cok iyi hissetmedigim icin dun anca toparlayabildim kendimi. Beslenmem duzenli degil iki gundur, spor da yapmiyorum. Motivasyon ve odaklanmami bi turlu saglayamiyorum kizlar. Cok mutsuzum
hadi ya geçmiş olsun safra kesesi taşı için ne önerdi dr kesin çözümü var mı ?yemek yiyemiyordum ki
adet oldum biraz daha iyiyim safra kesesinden dolayı iyiyim biraz daha ama kist ağrım hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?