- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
bende dıyet ve leslıe ıle basladım genelde hergun yapıyorum haftada 5 gun 3 mıle 2 kezde 5 mıle yapıyorum tavsıye ederım guzel sıkılasma olıuyorMerhaba bayanlar 2.çocuğum 10 aylık ve 9.ayken memeyi bırak artık zayıflamam gerektiğini düşünüyorum fakat tek başıma olmuyooor bana bir eş lazııııımmm birlikte yapabilecek,konuşabilecek,beraber spor yapabilmek istiyorum . Diyet yapmayı düşünen bana yazabiliiiirrrr
BennnnMerhaba bayanlar 2.çocuğum 10 aylık ve 9.ayken memeyi bırak artık zayıflamam gerektiğini düşünüyorum fakat tek başıma olmuyooor bana bir eş lazııııımmm birlikte yapabilecek,konuşabilecek,beraber spor yapabilmek istiyorum . Diyet yapmayı düşünen bana yazabiliiiirrrr
Bende diyet ve spor yapıyorum ramazansan bu yana kaçamaklar diyet bırakmalar dahil 100 kilodan 88 e düştüm 75 kere düşüp tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum Leslie yapıyorum her gün çok faydası oldu hiç sarkma yaşamadım beslenmeme de dikkat ediyorum ekmek patates zaten yok tatlı krizlerine girip duruyorum onu da bal ile aşmaya çalışıyorumMerhaba bayanlar 2.çocuğum 10 aylık ve 9.ayken memeyi bırak artık zayıflamam gerektiğini düşünüyorum fakat tek başıma olmuyooor bana bir eş lazııııımmm birlikte yapabilecek,konuşabilecek,beraber spor yapabilmek istiyorum . Diyet yapmayı düşünen bana yazabiliiiirrrr
2 etimek
1 dilim ekmek
peynirli pide
yağlama
100 gr makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?