- Konu Sahibi crazydentist
-
canım sabah o kadarcık şeyle nasıl doyuyorsunn. ve ona rağmen sonraki öğünlerin de etkilenmemiş sabah az yemenden. ben peynirsiz bi kahvaltı cidden düşünemiyorum.
yumurta beni çok tok tutuyo hani kendime yumurtadan başka bişey yemiceksin diye şart koyduğumdan değil yumurta varsa canim diğerlerinden çekmiyo pekbide bizde babam evdeyse kahvaltı yenir peynirli zeytinli ballı vs. annem sevmez kahvaltı yapmayı o yemeyince bende yiyemiyorum yumurtayla geçiştiriyoz
bugun menemen yaptim mesela annem 2 çatal aldı sinirim bozuldu nerdeyse tüm menemeni ben yedim
canlarımmmmmmm yazamadım sınavlarım var :)) ama baktım hepinizin tam gaz devam ettiğni gördüm süpersiniz :) kaçaklar var tabii gözümden kaçmadııı :)) ben bugün kahvaltıda peynir 5 6 tane zeytin yumurta bol dereotu ve tere yedim :) ara öğünde bi tane kivi yedim öğlen közlenmiş kırmızı biber patlıcan yedim bi kase de yoğurt akşam sadece salata ve bi kase mercimek çorbası yedim şimdi de meyve yiyorum biraz üşütmüşüm de mandalina portakal filan asıldım baya iyileşiiiim diye :)) sınavlar yüzünden aşırı spor yapamasamda kendi kendime hareketlerimi yapıyorum pazartesi tartılma günü bakalımmmmmmmm :)))))))))) bu arada yeni bişey keşfetmi olabilirim linkini bulur bulmaz sizinle de paylaşıcam kızlar iyi gidiyoruz ya becerdik galiba biz bu işi :)))))))
canım ekmeksi yediysen yediğinde bişe yok menemen sonuçta afiyet olsunn. löp löp yağ olmasın :))
ayy cnm sınav zamanları kaçamak yapmıyosan hiç yapmazsn ben habire yerdm bu kilolar da onun eseri zatenbaşarılar diliyorm sana.
hemen bugünkü menüm:
sabah 1 simit dereotu maydonoz 1 kibrit kutusu peynir 2 adet siyah zeytin 1 bardak çay
ara 1kupa yeşil çay 3 kuru kayısı 1 incir biraz çiğ fındık ve badem
bu arada bence ben tartı gününde sizlere pek iyi haber veremicem sanırım 600-700 gr anca vermişimdir. yarından itibaren menümde biraz azaltmalara gidicem artık. bu hafta alıştırma turlarıydı:)
kaçaklar nerde acaba ? :)
valla ben de onu diyorum en az 20 kişi vardı ben de katılıyorum diyen şimdi çok azaldıkkkk
kızlar ben tartıldım hemen yazayım koca 1 haftada 600gr. vermişim 76.1den 75.5e düşmüşüm yani. moralimi bozmamaya çalışıyorm çünkü bu hafta ısınma turuydu ayrıca regl olmam lazm hala olamadm 3 gün gecikti o da etkili zannediyorum. sizde nasıl durumlar?
canım ekmeksi yediysen yediğinde bişe yok menemen sonuçta afiyet olsunn. löp löp yağ olmasın :))
ayy cnm sınav zamanları kaçamak yapmıyosan hiç yapmazsn ben habire yerdm bu kilolar da onun eseri zatenbaşarılar diliyorm sana.
hemen bugünkü menüm:
sabah 1 simit dereotu maydonoz 1 kibrit kutusu peynir 2 adet siyah zeytin 1 bardak çay
ara 1kupa yeşil çay 3 kuru kayısı 1 incir biraz çiğ fındık ve badem
bu arada bence ben tartı gününde sizlere pek iyi haber veremicem sanırım 600-700 gr anca vermişimdir. yarından itibaren menümde biraz azaltmalara gidicem artık. bu hafta alıştırma turlarıydı:)
valla ben de onu diyorum en az 20 kişi vardı ben de katılıyorum diyen şimdi çok azaldıkkkk
kızlar bende varım ve hatta size bi fikrim varinstagram da da birbirimizi takip edelim yediklerimizin resimlerini falan paylaşabiliriz
kızlar ben 70.1 kiloyumm :))))
kızlar an ihhtibariyle 59 u gördümmmm cok mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?