Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

canım sabah o kadarcık şeyle nasıl doyuyorsunn. ve ona rağmen sonraki öğünlerin de etkilenmemiş sabah az yemenden. ben peynirsiz bi kahvaltı cidden düşünemiyorum.

yumurta beni çok tok tutuyo hani kendime yumurtadan başka bişey yemiceksin diye şart koyduğumdan değil yumurta varsa canim diğerlerinden çekmiyo pek bide bizde babam evdeyse kahvaltı yenir peynirli zeytinli ballı vs. annem sevmez kahvaltı yapmayı o yemeyince bende yiyemiyorum yumurtayla geçiştiriyoz

bugun menemen yaptim mesela annem 2 çatal aldı sinirim bozuldu nerdeyse tüm menemeni ben yedim

canım ekmeksi yediysen yediğinde bişe yok menemen sonuçta afiyet olsunn. löp löp yağ olmasın :))

ayy cnm sınav zamanları kaçamak yapmıyosan hiç yapmazsn ben habire yerdm bu kilolar da onun eseri zaten başarılar diliyorm sana.

hemen bugünkü menüm:
sabah 1 simit dereotu maydonoz 1 kibrit kutusu peynir 2 adet siyah zeytin 1 bardak çay
ara 1kupa yeşil çay 3 kuru kayısı 1 incir biraz çiğ fındık ve badem

bu arada bence ben tartı gününde sizlere pek iyi haber veremicem sanırım 600-700 gr anca vermişimdir. yarından itibaren menümde biraz azaltmalara gidicem artık. bu hafta alıştırma turlarıydı:)

cnm fındık badem incir kayısı çok diil mii öğünlere yaysan bunlarıı :)

kızlar ben tartıldım hemen yazayım koca 1 haftada 600gr. vermişim 76.1den 75.5e düşmüşüm yani. moralimi bozmamaya çalışıyorm çünkü bu hafta ısınma turuydu ayrıca regl olmam lazm hala olamadm 3 gün gecikti o da etkili zannediyorum. sizde nasıl durumlar?

valla ben de onu diyorum en az 20 kişi vardı ben de katılıyorum diyen şimdi çok azaldıkkkk

ben burdayımmmmmm işlerin yoğunluğundan giremedim cnm

bana da öyle oluyor cnm moralini bozma ve vazgeçme hep birlikte bu kiloların üstesinden geleceğiz

yok canım ekmeği hemen hemen hiç tüketmiyorum artık eğer yersem bile kepekli ekmek yiyorum

Kızlar selamlar .. Ben merve .. Bende varım .. Aranıza alırsanız.. Hedef yılbaşına 70 olmak ...

kızlar slm benim geçen hafta kayınvalidem vefat etti yoğun bakımdaydı bahsettim mi bilmiyorum apar topar gitmek zorunda kaldık tabi orda cenazeyle bir sürü yemek de ekleniyor bende o sitresle yedim özellikle tatlı şeylerden helva baklava vs gibi yeni eve geldik kaç kiloyum bilmiyorum yarın sabah tartılıp kaldığım yerden devam edeceğim ama kilo aldığıma eminim :18:basküle çıkmaya korkuyorum

slm herkese kızlar tartıldım bugün yarım kilo almışım sadece ama bu hafta fazlasıyla vermem lazım bugün yediklerimi yazıyım

sabah:
1 dilim beyaz ekmek
3-4 zeytin bir kaç lokma kavrulmuş yumurta çeyrek kibrit kutusu kaşar çay

öğlen:
80 gr tonbalığı 1 dilim ekmek 2 mandalina

ara:
1 mandalina 1 portakal 5-6 badem

akşam:
2 patlıcan dolma 1 tavuk but yarım kase yoğurt yarım dilim beyaz ekmek

ara: 1 portakal 1 mandalina

not: portakallar çok küçüktü o yüzden birer mandalina yedim bi de kepekli ekmeğim yoktu maalesef beyaz ekmek yedim

merhabalar kızlar neler yapıyorsunuz
bugünün ifadesini veriyim hemen
sabah: 3 -4 zeytin
1 dilim sucuk 1 üçgen peyir bir dilim kepekli ekmek

öğlen:
1 patlıcan dolma 1 tavuk but 1 mandalina

akşam
1 kase çorba 2 kaşık ıspanak 2 kaşık bulgur pilavı yarım kase yoğurt 1 dilim baklavaeşim almış dayanamadım 1 avuç antep fıstığı :18::18:çok oldu bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…