- 15 Kasım 2013
- 104
- 0
- 36
- Konu Sahibi crazydentist
-
kesinliklee artık tam anlamıyla başlamak istiyorumm bugünü saymayalım yarın sabahtan itibaren dikkat etmeye başlıyorum hatta ilk adım olarak şimdi plates yapacağım 45 dakika kadar
şimdi gerçekten aramıza hoşgeldinn canımmmmmm :))
zengin bi kahvaltının zararı olmaz bence canm ama kahvaltıyı 9 dan önce yapmalısın bu sayede vücuduna ihtiyacı olanı vermiş olursun :)) hergün simit yeme ama
bi de canım yemek yerken yavaş yemeye dikkat edince porsiyonun yarısını yiyorsun böyle yavaş yavaş tadını çıkara çıkara heleki yediğimiz şey yasaklı bişiyse genelde bi anda indiririz mideye ama yavaş yavaş ondan almak istediğimizi bir iki ısırıkla da alabilriz diye düşünüyorum hep beraber zayıflıycaz inşallah
mrb arkadaşlar bende geldım.3gundur kaçamak yapmıyorum.3gun once çok pis gaza geldim okulda erkek hocalar ustume geldi sen zayıflayamazsın yemeyi seviyorsun dediler bende nisanda görüşürüz dedim biri bi ayda benden mayısta görüşürüz diğeri bi ayda benden haziranda görüşürüz hatta eylülde görüşürüz dediler.onlara inat ettim bende şimdi.
dun dahılıyede troıd testı yaptırdım temız cıktı bugünde dıyetısyene gittim.bi liste verdi hergun 40dk yuruyuş.spor salonunua yazılacaktım gerek yok yuru yeter dedı.
69.4 kıloyum 22sı yağmış, vücudumun suyu azmış bol su ıç ıhmal etme dedı. 2hafta sonra kontrole gıdecegım ama emzırdıgım ıcıcn 1700kalorılık dıyet yazdı bana fazla gıbı geldı
katılıyorum cnm.aslında dıkkat etsek bırasda özensek olacak bu ısde ıste acele edıyoruz.tahammul edemıyoruz.neyse bakalım elimden geldiğince dayanacam artık ama verecem cnm saol :)
kızlar bir şey sormak istiyorum tarçının faydalı olduğunu biliyorum ama tarçınlı sütü hiç duymamıştım kilo verme de faydası var mı cidden
canım kan şekerini düzenliyor ve tatlı ihtiyacı hissetmeni engelliyor bi de tok tutuyormuş diye okumuştum bi yerde o yüzden içiyorum ben.
nasıldı bugünkü menün. kimsecikler yok burda ��
canımm crazydentist in sınavları var bende tez ve seminerle ugrasıyorum bu günler pek bakamadık
Amaaaaaaaaaaaaa tartı günlerimiz yaklasıyor tam gaz devam ediyoruz kızlar spora da tabiiiiii
ikinize de allah sabır versin başarılar diliyorum işler bitince bekliyorm o güne kadar ben yazmaya devam edicem gelince okursunuz :)) umarım pzt günü 1 kilo gitmiiiiş diyebilirim ben de size.
canım kan şekerini düzenliyor ve tatlı ihtiyacı hissetmeni engelliyor bi de tok tutuyormuş diye okumuştum bi yerde o yüzden içiyorum ben.
nasıldı bugünkü menün. kimsecikler yok burda 😥
Dünki menümü yazayım ben
sabah 2 haşlanmış yumurta
ara öğün yeşil cay
öğlen bol salata dereotlu yoğurt
ara öğün biraz fıstık
akşam balık ızgara bol salata
yemekten 1 saat sonra şekersiz türk kahvesi
bugün kahvaltıda menemen yedim
şimdide yeşil çay içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?