Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

mrb arkadaşlar bende geldım.3gundur kaçamak yapmıyorum.3gun once çok pis gaza geldim okulda erkek hocalar ustume geldi sen zayıflayamazsın yemeyi seviyorsun dediler bende nisanda görüşürüz dedim biri bi ayda benden mayısta görüşürüz diğeri bi ayda benden haziranda görüşürüz hatta eylülde görüşürüz dediler.onlara inat ettim bende şimdi.
dun dahılıyede troıd testı yaptırdım temız cıktı bugünde dıyetısyene gittim.bi liste verdi hergun 40dk yuruyuş.spor salonunua yazılacaktım gerek yok yuru yeter dedı.
69.4 kıloyum 22sı yağmış, vücudumun suyu azmış bol su ıç ıhmal etme dedı. 2hafta sonra kontrole gıdecegım ama emzırdıgım ıcıcn 1700kalorılık dıyet yazdı bana fazla gıbı geldı

zengin bi kahvaltının zararı olmaz bence canm ama kahvaltıyı 9 dan önce yapmalısın bu sayede vücuduna ihtiyacı olanı vermiş olursun :)) hergün simit yeme ama

canım bu uyarıyı aldıktan sonra söz bak yarın tekrar dilim ekmeğime dönücem. ne kdr önemli bişey gerçekten birilerinin takibinde olmak resmen sorumluluk hissediyorum. enn enn iyi ki varııızz ❤️❤️🙈🙈
bu arada hemen ne yediğimi yazayım kahvaltıyı geç yapınca saat 15 gibi arkadaşımla buluştuk. arkadaşlar bu dışarıda yemek yeme faslını bir sefer başarıyla atlattıysanız yemin ediyorum siz bu işe baş koymuşsunuz demektir. hemen ne demek istediğimi açıklıyorum efendim gittik şimdi biz bi avmye en üst yemek katına çıktık kumpirden tutun tantuniye bir sürü seçenek. ben kendime söz verdim dedim ki tavuk ızgara yiyeceğim. bozmadım kararımı tavuk ızgara aldım. ama ne bileyim onun yanına da bu mcdonaldslardaki çocuk menülerinin 3/4ü kdr patates kızartması koymuşlar hii asla hayır diyemem😄😄 sonra çemen gibi bişey fln üzerine yarım da bazlamayı koymşlar. allahım çıldırıcam. çemene bayılırım ama yersem biliyorm ki bütün pideyi yicem ama istemiyorm. oatates kızartması 12 kilo verirken bile kesmediğim bişeydi(az olmak kaydıyla) ama yicem kafayı. dedim ki kendime SEN ZATEN HEP SEVDİĞİN ŞEYLERİ ABARTARAK YEDİĞİN İÇİN KOSKOCAMAN OLDUN VE KENDİNİ BEĞENMİYORSUN silkelen kendine gel bi amacın var UNUTMA!! ve been başardım o çemen gibi şeyi yemedim sadece nefsimi körlemek için bir lokma pideye azıcık sürüp yedim ötesine geçmedim düşünmedim bile. patates konusuna pek girmiyim ama bir karbonhidrat delisi ekmek delisi ben bunu yaptım. hayır diyebildim. yanına da ayran aldım. anlayacağınız bol proteinli bi yemek oldu. ama kendimle gurur duydum.
eve geç geldiğim için ve ablamla saat 19:30dan sonra yemek yiyen 100tl öder iddiasına girip evdekileri de ispiyonlamaları konusunda tembihlediğimiz için meyve fln araöğün olrk yiyemedm ya da badem fındk fln o yüzden bir bardak tarçınlı süt içtim. günğ kapattım. şu an hafif midem kazınıyor ama sadece su içiyorum. çünkü benim bi AMACIM vaar.

bugunkı menumu yazayım.
kahvaltı:1dılım ekmek
4-5dılım kaşar peynırı
5yesıl zeytın
2cay kasıgı cılek recelı
sekersız cay

ara kucuk boy elma

ogle yarım tabak kabak yemegı
4kasık bulgur pılavı
1dılım ekmek

aksam adana kebap az ekmek bıraz salata ayran

ara 1 cevız
ara 2 kucuk mandalına

katılıyorum cnm.aslında dıkkat etsek bırasda özensek olacak bu ısde ıste acele edıyoruz.tahammul edemıyoruz.neyse bakalım elimden geldiğince dayanacam artık ama verecem cnm saol :)

hayatta en nefret ettiğim insan tipi birisinin kilosuyla dalga geçip ona hırs yaptırmaya çalışan ya da bu şekilde kendisini mutlu hisseden garip tipler. sen şimdi zayıflasan dicekler ki yaaa işte bak biz söyledik sen o yüzden zayıfladn sana iyilik yaptık. yemek yemeyi ben de sen de herkes seviyor. kendileri ne yiyormuş acaba toprak kapsülü mü yutuyorlar ya da ay tozu fln? neyse kimseye inadın için değil kendin istediğin için at kiloları üzerinden ve mutlu olmana bak.
günlük yediklerine baktm da sanki akşam yemeği için adana garip değil mi? çünkü içinde kuyruk yağı var ve çok kalorili diye biliyorm. ama diyetisyenin yazdıysa bilemem kaldı ki 1700 kaloriyle başlattıysa gayet yapılabilir bir diyet olmuş. velhasıl-ı kelam başkaları söylediği için değil sen kendin istersen başarırsın. hoşgeldin.

katılıyorum cnm.aslında dıkkat etsek bırasda özensek olacak bu ısde ıste acele edıyoruz.tahammul edemıyoruz.neyse bakalım elimden geldiğince dayanacam artık ama verecem cnm saol :)

ben hep de söylediğim gibi 1 kez diyet yaptm hayatmda başarılı oldm sonra tekrar tekrar denedim yapabilir miyim diye. hep yok midem aşırı kazındı o zaman böyle olmuyordu şimdi niye böyle. yok bu yediğim az geldi sanırım ay bu acıktırdı ya da o zaman olsa ben iradeli davranır bunu yemezdim ama şimdi yemek istiyorm neden böyle diye düşünceler geliyodu bırakıuordm. şimdi tekrar niyetlenip başladığımda yine bi modum düşer gibi oldu iradesi gibi hissettim kendimi ama aklıma 12 kilo verdiğim dönemde 1 keresinde gecenin 10unda koca waffle mideye indirdiğim geldi. evet iradesiz davrandm ve yaptım bunu. sonrasında da hatırladm aslnda o zaman da karnımın yarı aç olduğunu ama benim sadece hedefe kilitlendiğim için görmezden geldiğimi. söylemek istediğim günleri sayma gramları sayma sadece hedefe kilitlen dayanıyormuş gibi de düşünme süreci kabullen emin ol hafifliyorsun bi gazlanıyorsun:)) hem artık kocaman bi grubuz dal gibi olmak isteyen ve birbirini destekleyen :)

güzeller merhaba sessiz kalmış burası bugün. ben yazayım hemen yediklerimi
sabah. 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost 1 büyük domates 5 yeşil zeytin bol maydanoz 2 siyah zeytin 1 bardak çay
ara. 1 bardak tarçınlı süt
öglen. fırında kabak patates havuç ve tavukla yapılmış bi yemek
ara. 1 muz yemeyi düşünüyorum
akşam içinse bulgur pilavı yapacağım yanında yoğurt yiyeceğim.
sevgiyle.

kızlar bir şey sormak istiyorum tarçının faydalı olduğunu biliyorum ama tarçınlı sütü hiç duymamıştım kilo verme de faydası var mı cidden

kızlar bir şey sormak istiyorum tarçının faydalı olduğunu biliyorum ama tarçınlı sütü hiç duymamıştım kilo verme de faydası var mı cidden

canım kan şekerini düzenliyor ve tatlı ihtiyacı hissetmeni engelliyor bi de tok tutuyormuş diye okumuştum bi yerde o yüzden içiyorum ben.
nasıldı bugünkü menün. kimsecikler yok burda 😥

canım kan şekerini düzenliyor ve tatlı ihtiyacı hissetmeni engelliyor bi de tok tutuyormuş diye okumuştum bi yerde o yüzden içiyorum ben.
nasıldı bugünkü menün. kimsecikler yok burda ��

canımm crazydentist in sınavları var bende tez ve seminerle ugrasıyorum bu günler pek bakamadık

Amaaaaaaaaaaaaa tartı günlerimiz yaklasıyor tam gaz devam ediyoruz kızlar spora da tabiiiiii

Son düzenleme:
canımm crazydentist in sınavları var bende tez ve seminerle ugrasıyorum bu günler pek bakamadık

Amaaaaaaaaaaaaa tartı günlerimiz yaklasıyor tam gaz devam ediyoruz kızlar spora da tabiiiiii

ikinize de allah sabır versin başarılar diliyorum işler bitince bekliyorm o güne kadar ben yazmaya devam edicem gelince okursunuz :)) umarım pzt günü 1 kilo gitmiiiiş diyebilirim ben de size.

nasıldı bugünkü menün. kimsecikler yok burda 😥

bende içeyimm o zaman tarçına bayılırımm dünü kısaca anlatayım sabah kalkar kalkmaz sirkeli ballı su içtim kalvaltıda bikaç zeytin peynir 2 rafadan yumurta yedim öğlen tiramisu türk kahvesi içtim arkadaşlarla beraber olunca kaçtı malesef ( akşamda yarım tabak kuru fasulye yedim yatmadan 1 saat önce mandalina yedim

bugün elma sirkeli ballı su ile günüme başlıyorumm artı plates kesinlikle yapıcam bugunn

Dünki menümü yazayım ben

sabah 2 haşlanmış yumurta
ara öğün yeşil cay
öğlen bol salata dereotlu yoğurt
ara öğün biraz fıstık
akşam balık ızgara bol salata
yemekten 1 saat sonra şekersiz türk kahvesi

bugün kahvaltıda menemen yedim
şimdide yeşil çay içicem

güzellikler merhabaa 2 gündür yazmadım ama hiç kaçamak yapmıyorum bilesiniz. size ihanet kendime ihanettir😄😄 hemen bugünkü menümü yazayım
sabah 1 kibrit kutusu peynir bol dereotu 5 yeşil zeytin 1 yumurtayla yapılmış omlet 1 dilim tahıllı ekmek
ara 1 bardak tarçınlı süt
akşam 1 kase esmer bulgurdan yapılma bulgur pilavı et haşlaması vardı ama ben az yedim 50 gr falan yağlı da değildi haşlanmış limonlu zeytinyağlı brokoli ve karalahana salatası
ara çiğ badem çiğ fındık 3 kuru kayısı 1 incir.
ve hala saat 19:30dan sonra tek lokma koymuyorum ağzıma en güzeliii tavsiye ederim hepinize.

canım sabah o kadarcık şeyle nasıl doyuyorsunn. ve ona rağmen sonraki öğünlerin de etkilenmemiş sabah az yemenden. ben peynirsiz bi kahvaltı cidden düşünemiyorum.

canlarımmmmmmm yazamadım sınavlarım var :)) ama baktım hepinizin tam gaz devam ettiğni gördüm süpersiniz :) kaçaklar var tabii gözümden kaçmadııı :)) ben bugün kahvaltıda peynir 5 6 tane zeytin yumurta bol dereotu ve tere yedim :) ara öğünde bi tane kivi yedim öğlen közlenmiş kırmızı biber patlıcan yedim bi kase de yoğurt akşam sadece salata ve bi kase mercimek çorbası yedim şimdi de meyve yiyorum biraz üşütmüşüm de mandalina portakal filan asıldım baya iyileşiiiim diye :)) sınavlar yüzünden aşırı spor yapamasamda kendi kendime hareketlerimi yapıyorum pazartesi tartılma günü bakalımmmmmmmm :)))))))))) bu arada yeni bişey keşfetmi olabilirim linkini bulur bulmaz sizinle de paylaşıcam kızlar iyi gidiyoruz ya becerdik galiba biz bu işi :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…