Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

bi de canım yemek yerken yavaş yemeye dikkat edince porsiyonun yarısını yiyorsun böyle yavaş yavaş tadını çıkara çıkara heleki yediğimiz şey yasaklı bişiyse genelde bi anda indiririz mideye ama yavaş yavaş ondan almak istediğimizi bir iki ısırıkla da alabilriz diye düşünüyorum hep beraber zayıflıycaz inşallah

kahvaltıya bayıldığmı söylemeliyimmmmm :)) su alışkanlığın da çok iyi canmm

çok haklısın canm aynı şeyi hissediyorum :)) bu arada 12 kilo ben de versem tam fıstık olurumm ya 17 versem daha iyi de tabi ayy kızlar dua edin de zayıflayalım yaaa

benim sorunum ne biliyo musun :S hiç yemesem aramam ama başlayınca kendimi durduramıyorum ( hızlı hızlı yiyorum ayy bundan nasıl vazgeçerim bilmiyorum (

eee hanımlar ne yedik ne içtik bakalım ben hemen rapor vereyim
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık kadar lor peynir
domates salatalık dereotu maydonoz
tam tahıllı ekmek 1 dilim

ara:
1 küçücük muz

öğlen
5-6 kaşık et yemeği kavrumuş
yarım dilim tam tahıllı ekmek

ara:1 elma

akşam:
12 tane yaprak sarma
1 kase yoğurt

ara: yarım nar 1 tane amme

canım meyve olarak da hep kalorisi yüksek meyveleri yemişsin meyve deyip geçme muzu çok sık tüketme :)) onun dışında süper yaprak sarma olsa da yesek diycem ama olmazzzzz :))

benim sorunum ne biliyo musun :S hiç yemesem aramam ama başlayınca kendimi durduramıyorum ( hızlı hızlı yiyorum ayy bundan nasıl vazgeçerim bilmiyorum (

canım alışkanlıkları değiştirmek zor tabe ama imkansız değil bunu ancak fark ederek yapabilirsin ağzına aldığın her lokmayı belli bi sayıda çiğne mesela sonra her lokmadan sonra kaşığını çatalını vs bilinçli olarak bırak masaya bi kaç sniye bekle bunu bir süre bilinçli olarak yaptığın zaman alışkanlık haline gelecektir ama önce bilinçli olarak çaba sarf etmek lazım tabi mesela ben bi bademi 3-4 k3z ısırarak yemeyi deniyorum böyle olunca daha az yediğin halde doyduğunu hissediyorsun bırak tabakta kalsın sana zarar vereceğine dökülsün umursama hep derler Afrika'dakiler aç falan tamam doğru israf iyi bişi değil ama sen tabağındakileri bitirdiğinde de attığında da Afrikalılara bi faydası yok

canım meyve olarak da hep kalorisi yüksek meyveleri yemişsin meyve deyip geçme muzu çok sık tüketme :)) onun dışında süper yaprak sarma olsa da yesek diycem ama olmazzzzz :))

doğru söylüyosun canım okula annem koyuyor beslenmemi muz koymuş bugün bidaha yemem inşallah yaprak sarma da çok yağlı değl annem sarmş şimdi yemesem olmaz ama siz yemeyin tabe

2-3 kilo bekliyorum senden :)) spor yapıyo musun

2-3 kilo çok zor da 1 kiloya razıyım inşallah spor da çok az 20 dk falan

Bende senin gibiyim galiba canım birden kesemiyorum uyguladığın yöntem güzelmiş bende öyle denıyım 1600 kaloriye başlayıp yavaş yavaş düşüreyim 1600 lük te neler yiyorsun paylaşırsan sevinirim

cnm mesela ben karbonhidrat bağımlısıyımdır makarnaya fln bayılırm kahvaltıda hep simit yerin yağlı peynirler favorimdir falan. ben bunları birden kesmek yerine hepsinin kalorisini az çok bildiğimden uygun miktarlarda yemeye çalışıyorm. çünkü ezine peynirini bırakıp birden lor peynirine geçersem adım gibi eminim öğlen yemeğinde gelsin kebaplar gitsin çiğ köfteler:)) ve genelde dikkat ettiğim şey 3 ana öğünün 300er kalorilik ara öğünlerin de 100er kalorilik olması bu süreçte. daha sonra akşam yemeğinden sonraki öğünü kaldırıyorm sabahki araöğünümde şimdi tam yağlı süt içiyorsam daha sonra yarım yağlıya düşürüyorm gibi.

kahvaltıya bayıldığmı söylemeliyimmmmm :)) su alışkanlığın da çok iyi canmm
ayyy teşekkür ederim takiptesin yani :)) bugün de hemen hemen aynı kahvaltıyı yaptım tek bi fark bugün ekmek yerine simit yedm yeşil zeytin yoktu.

çok haklısın canm aynı şeyi hissediyorum :)) bu arada 12 kilo ben de versem tam fıstık olurumm ya 17 versem daha iyi de tabi ayy kızlar dua edin de zayıflayalım yaaa

ah canım sorma yaa bana 68 kilo çok yakışıyor ne böyle şişman ne zayıf tam ortada kot bedenim direk 38e düşüyor medium oluyor üstüme fln. tekrar görmek istiyorum o günleri. tabi sizin desteklerinizle.

canım akşam yemeğine kdr herşey süper bence. 12 sarma biraz çok gibi ama canın da çok çektiyse birden bıçak gibi kesmek olmaz di mi :)
vücudunu tanımak çok önemli ben mesela hayatta araöğün olarak elma armut vs yiyemiyprm çünkü acayip acıktırıyorlar beni kıvranuyorm ve diyetin sonu oluyor benm için. dolayısıyla ben de ara öğün olarak küçük muz yemeyi daha mantıklı buluyorm kendi vücudumu bildiğim için. ama tabi muzun kabızlık yaptığı gerçeğini de es geçmemek lazm.

gelelim bana: bugün kahvaltı biraz aşırı gibi kaçtı ama sebebini söyleyeceğimmm tabi hiç bişey bahane olamazzz🙈🙈
sabah:kalkar kalkmaz bir bardak su
ardından bol maydanoz dereotu kibrit kutusu kadar peynir 5 siyah zeytin 1 simit(yuhuuuunuuuuz)1 haşlanmış yumurta 1 bardak çay.
simit yememin sebebi bugün dışarıfa işim var ve öğlen yemeğini büyük ihtimal geç yiyeceğim için tok tutması maksatlı yedim ypksa yarın yine tahıllı ekmeğime dönüyorumm.
ayrıcaaa acı yiyebiliyorsanıx mutlaka tavsiye rderim yağ yakımına çok yardımcı. ben herşeyin üzerine serpiyorum valla :))

kesinliklee artık tam anlamıyla başlamak istiyorumm bugünü saymayalım yarın sabahtan itibaren dikkat etmeye başlıyorum hatta ilk adım olarak şimdi plates yapacağım 45 dakika kadar

zengin bi kahvaltının zararı olmaz bence canm ama kahvaltıyı 9 dan önce yapmalısın bu sayede vücuduna ihtiyacı olanı vermiş olursun :)) hergün simit yeme ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…