- 15 Kasım 2013
- 104
- 0
- 36
- Konu Sahibi crazydentist
-
Tamam o zaman ben de kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 2 cocuk annesiyim cocuklar oldugundan beri hep diyetle hasır nesir oldum. Oğlumun doğumundan sonra yani 6 sene once 76 kiloydum gectigimiz yaz 59 kiloydum suan 64 kiloyum bunun 2 kilosunu. 1 ay icinde aldım sigarayı biraktıgım içinde olabilir ama bakıyorum kı yavaş yavaş kilolar tekrar artmaya başladı. Ve haziranın 1 e oglumun sunnet dugunu var herkesi sasırtacak bir sekilde zayıf olmak istiyorum. hedefim 57-55 Bende gittim bir spor salonuna yazıldım hocam cok iyi özellikle göbek, kol ve bacak bölümüne yogun bir program hazırladı bana haftanın 3 gunu duzenli spor yapacagım. Dıyet listene bayıldım özellikle çayları cok merak ediyorum bugun gidip alacağım o çaylardan diyeti tamamen uygulayamasam da seninkine benzer bir yol çizeceğim kendime hepimize kolay gelsin ben bu sayfadan cok umutluyum ınanın burda birbirimize cok faydamız dokunacak motivasyonumuz hiç eksik olmasın arkadaslar aralarda yılsalar birbirimizi sürekli motive edelim.....
canım tekrar bir araya gelmişiz ne güzel burdan devam edip veririz inşallah bu kiloları
sabah 09.00
1 yumurta
1 kk peynir
şekersiz çay
1 tanede grisini yedim
yarım saat step aerobik yaptım 2 çocukla uğraşmak bana baya spor oluyor zaten
boyum 163 kilo 68
Karar verdim pilates e başlıyorum ilk işim kendime bi pilates seti almak :))))
bi arkadaşım sadece diyet ve hergün yaptığı platesle 7 haftada 13 kilo verdi 63 ten 50 hatta 49 kiloya düştü platesi düşünmen çok isabetli bi karar olmuş ama sana tavsiyem önce 5 6 kilo ver sonra platese başla çnkü sanırım boyun çok uzun değil yanı boyuna göre kilon fazla ya plates çok sıkılaştıran bi spor çabucak sıkılaşıp istediğin kiloyu verememe ihtimalin var :S bnm gittiğim spor merkezinde vücut kitle endeksi 26 ve daha az olanlar plates yapıyo ne kadar doğru bilemiyorum tabi ama paylaşmak istedim :)
mrb bayanlar bende size katılmak istiyorum.19 aylık bir kızım var.hamileyken 30 kilo aldım,kızımın süte alerjisi çıktı emzirdiğim için süt ve ürünleri diyeti yaptım 12 ayda 33 kilo verdim ama yazın 2 ayda 7kilo aldım tekrar.hipotroidi hastasıyım çok çabuk alıp zor veriyorum.şuan 69 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum....
hedefim o inşallah dediğin gibi olurum sende inşallah istediğin kiloya düşersin:13:tam 10 kilo versen ne fıstık olursun ama :))))))
hoş geldin canımmrb bayanlar bende size katılmak istiyorum.19 aylık bir kızım var.hamileyken 30 kilo aldım,kızımın süte alerjisi çıktı emzirdiğim için süt ve ürünleri diyeti yaptım 12 ayda 33 kilo verdim ama yazın 2 ayda 7kilo aldım tekrar.hipotroidi hastasıyım çok çabuk alıp zor veriyorum.şuan 69 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum....
Teşekkürederim fikirlerin için tabiki önceliğim bebegim ama artık emmiyor kızım bütün zorlamalarıma rağmen bıraktı büyünden ilk işim diyete ve yeşil çaya başladım emzirirken içirmiyordum kansızlık yapabiliyormuş. Kızımdan arada kalan zamanları eve ve kendime ayırdım. Yavaş yavaş yaza kadar zayıflamak istiyorum kızımda o zamana kadar yüreyecegi için dahada güzel olucak zayıf zayıf çünkü bu yaz berbattı benim için bu kiloların sebebi hep sitresten oldu kızım sürekli ağlıyordu zamanım hep evde geçti rahat edemeyeceğim diye misafirliğe bile gidemedim çok kötü günlerd bunaldım baya bi ;(
selammm beni de alın beni de alınboyum 1,63 kilom 93 ( 43:
selammm beni de alın beni de alınboyum 1,63 kilom 93 ( 43:
Eki Görüntüle 869165 Eki Görüntüle 869166 Eki Görüntüle 869167 Eki Görüntüle 869168
bunları şuaan çektim kızlar inceldikçe eklerimmm :)
Eki Görüntüle 869165 Eki Görüntüle 869166 Eki Görüntüle 869167 Eki Görüntüle 869168
Hoşgeldin canım. Ben spora gidemiyorum ama eğer sende burada yaptığın hareketleri paylaşırsan hepimize yardımcı olursun
kesinlikle çaylar çok önemli zaten herkes kendini bilir ne kilo aldırır ne verdirir :) çayların fark yaratıcağnı düşünüyorum su içmek de çok önemli :) spora başlaman çok iyi olmuş hepimizin bi şekilde egzersiz yapması lazım aksi taktirde zayıflasak bile sarkmalarımız olur ,kas kütlemiz de azalabilir biz bunlara da izin veremeyiz :) taş gibi olmamız lazm hanımlar o yüzden artık naoın edin hareket yapın :))) kilo vermeye başlar başlamaz yaz bize 73.7 oldm ben hem de regl olmak üzereyim buna rağmen :) diyette olmayan bişey yapıyoorum rgün bi bitter çikolata yiyorum inş bunu da kesicemmm ayyy zayıflıyoorm kızlar eriycez hepimiz güvenin bana
canım tekrar bir araya gelmişiz ne güzel burdan devam edip veririz inşallah bu kiloları
sabah 09.00
1 yumurta
1 kk peynir
şekersiz çay
1 tanede grisini yedim
yarım saat step aerobik yaptım 2 çocukla uğraşmak bana baya spor oluyor zaten
boyum 163 kilo 68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?