Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

kesinlikle çaylar çok önemli zaten herkes kendini bilir ne kilo aldırır ne verdirir :) çayların fark yaratıcağnı düşünüyorum su içmek de çok önemli :) spora başlaman çok iyi olmuş hepimizin bi şekilde egzersiz yapması lazım aksi taktirde zayıflasak bile sarkmalarımız olur ,kas kütlemiz de azalabilir biz bunlara da izin veremeyiz :) taş gibi olmamız lazm hanımlar o yüzden artık naoın edin hareket yapın :))) kilo vermeye başlar başlamaz yaz bize 73.7 oldm ben hem de regl olmak üzereyim buna rağmen :) diyette olmayan bişey yapıyoorum rgün bi bitter çikolata yiyorum inş bunu da kesicemmm ayyy zayıflıyoorm kızlar eriycez hepimiz güvenin bana

tam 10 kilo versen ne fıstık olursun ama :))))))

Karar verdim pilates e başlıyorum ilk işim kendime bi pilates seti almak :))))

bi arkadaşım sadece diyet ve hergün yaptığı platesle 7 haftada 13 kilo verdi 63 ten 50 hatta 49 kiloya düştü platesi düşünmen çok isabetli bi karar olmuş ama sana tavsiyem önce 5 6 kilo ver sonra platese başla çnkü sanırım boyun çok uzun değil yanı boyuna göre kilon fazla ya plates çok sıkılaştıran bi spor çabucak sıkılaşıp istediğin kiloyu verememe ihtimalin var :S bnm gittiğim spor merkezinde vücut kitle endeksi 26 ve daha az olanlar plates yapıyo ne kadar doğru bilemiyorum tabi ama paylaşmak istedim :)

Bunu dikkate alıcam canım teşekkürler boy 1.55 kilom 65 ideal kilom 50 yılbaşında yurt dışına çıkma ihtimalimiz var en iyisi ben platesi yeni yıla saklayayım dediğin çok mantıklı

mrb bayanlar bende size katılmak istiyorum.19 aylık bir kızım var.hamileyken 30 kilo aldım,kızımın süte alerjisi çıktı emzirdiğim için süt ve ürünleri diyeti yaptım 12 ayda 33 kilo verdim ama yazın 2 ayda 7kilo aldım tekrar.hipotroidi hastasıyım çok çabuk alıp zor veriyorum.şuan 69 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum....

bugun bir diyete beşladım ama çalıştığımız yerde yemek yaptırıyoruz,bugun diyetimde sebze günüydü öğlen mecburen yarım kase çorba,5kşk makarna,4kşk aşure ve bolca salata yedim:18:

hoşgeldin canm benmmmm :)) Allah bağışlasın öncelikle :) ben bekarım çocuk sahibi olmadığım için çok iyi bilemiyoorum ama 19 ay geçtiğine göre rahat spor yapabilirsin diye düşünüyoorum :)) bizim sorunumuz yeme alışkanlıklarımızdan vazgeçemememz kilo verince hemen yanlış beslenme alışkanlıklarımıza geri dönüyooruz ve verilen kilo maalesef kalıcı olmuyo elbette ömür boyu diyet yapmicaz ama kilo almaya meilliysek de bedenimizi iyi tanıyıp azar azar yicez :) ben abur cubur çok severim mesela :)) ekmek filan yemem yememk yemem varsa yoksa abur cubur şeyler öyle az da değil bitirene kadar yiyorum işte bundan vazgeçmeliyim 73 kiloyken de vazgeçmeliyim 53 kiloyken de çünkü zararlı bi yerde kendime dur demeli bitirmeye zorlamamalıyım bu hepimiz için geçerlii :) hipotroidi için ilaç kullanıyo musun 12 ayda 33 kilo hiç fena değil şimdi spor destekli bi diyetle eminim çok güzel kilolar vericez seninle :)) ve kızının aklı yettiğinde fit bi anneyle karşı karşıya olcak artık 2 fıstık takılır çarşı pazar talan edersiniz :)))

tam 10 kilo versen ne fıstık olursun ama :))))))
hedefim o inşallah dediğin gibi olurum sende inşallah istediğin kiloya düşersin:13:
hoş geldin canım

seni çok iyi anlayabiliyorum benimde bunlar geçti başımdam herkez gülüyordu sinir olmuştum

selammm beni de alın beni de alın boyum 1,63 kilom 93(43:

hoşgeldin canım yaşın kaç evli msin çocuğun var mıı spor yapabilir misin birazcık bilgi verirsen :)) ama boyuna göre kilon fazla mutlaka vermelisin yine de sakın umutsuzluğa kapılma aksine yaptığımız diyeti sen de yaparsan sporla da olabildiğince desteklersen daha hızlı kilo vericeksin bizden ayda 7 8 kilo gider bence kız :))))))) 70 den sonra filan birazcık yavaşlar diyet geçmişini bilmiyoorum kiloların yerleşmiş kilo mu yoksa yakın zamanda mı aldın buna göre verme hızında dalgalanmalar olabilir ama yine de vereceğin her kilo bugünden daha fit daha sağlıklı daha güzel bi hayata açılıcak bunu sakın unutmaaaaa :)

bende 31 yasındayım oglum var 2.5 yasında çalışıyorum
doğumdan beri de kıloları vermeye uğraşıyorum gıdıor sonra geri gelıoyor kılolar
bende 5 kılo verdikten sonra başlayacağım spora
cunku sporla verilen kılolar yeme duzenı oluşturulmazsa spor bırakılınca cok cabuk geri geliyor bence

Sabah 10:00
Haslanmış 1yumurta
2adet küçük salatalık
1domates
Bol dereotu maydonoz
6 siyah zeytin
Yeşil çay
Ince dilimlenmiş 2dilim kaşar
kk beyaz peynir. Üzerine çörek otu döktüm çok güzel oluyor

Ara :mandalina
Öğlen
Taze fasulye 5kaşık
Bol salata tonbalıklı (yağı süzülmüş)

Ara
Yeşil çay

Akşamda 18:00 da
Haşlanmış et bir kase suyuyla birlikte
2 kaşık yogurt
Olmazsa olmazım salata (ketentohumlu sirkeli)

Hemen dişlerimi fırçalarım daha birşey yemeyeyim diye buda güzel oluyor bu arada kimseler yok

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım diyebilirim :) yaşım 21 boyum 1.70 ve 61.2 kiloyum hedef kilom 55. ben kilo vermeye yaklaşık 3 hafta önce flan başladım ilk başladığımda 63.3 kilo gelmiştim. çoğu kez diyete başladım ama öğrenci olduğum için programa uymak beni çok yordu ve her defasında bıraktım. yazılarınızı okudum ve hepinizi azim ve kararlılığınız için tebrik ediyorum :)) eğer isterseniz bende aranıza katılmak istiyorum :)) benim uyguladığım program biraz farklı ben sabah kahvaltıma hiçbir şekilde sınır koymuyorum herşeyi yiyorum. öğlen okulda yemekhanede sadece sulu yemeğimi salatamı yada yoğurdumu meyvemi yiyorum asla pilav yada makarna yemiyorum sadece bulgur pilavı o da bir iki kaşık akşamda evde sulu yemek varsa ekmeksiz ondan bir tabak yoksada nesfit mısır gevreği yiyorum ve asla akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum. haftada en az üç gün evde spor yapıyorum.diyete başlayalı yaklaşık 3 hafta spora başlayalıda 8 gün oldu ve 2 kilo verdim belki hızlı değil ama beni yormuyo ve bıktırmıyo :)) sabah kahvaltısında istediğimi yiyebilme düşüncesi beni mutlu ediyo

Hoşgeldin canım. Ben spora gidemiyorum ama eğer sende burada yaptığın hareketleri paylaşırsan hepimize yardımcı olursun

Hoş bulduk canım. Tabiiki de paylaşırım spora gittiğim günler neler yaptığımı yazarım....

Ama ben senin çaylarından bulamadım bugun belli bir gun yapalım kilo tartılma gunu o gun herkes kilosunu yazsın mesela senın diyetisyene gittiğin günler nasıl 15 te bir mi gidiyorsun? ona göre bizde her ayın belli günlerini tartılma gunu yapalım....

Evet canım yine birlikteyiz burda vereceğiz bu sefer ben buna inanıyorum gidecek bu kilolar başka çaresi yok
2 çocukla uğraşmak zordur bilirim kac yaslarındalar canım?

Valla bu fotolarda hic diyete ihtiyacın yok gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…