- Konu Sahibi Only_Eylul
bırde şeker günde kaç kez ara öğun alacagızzzzzzzz???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırde şeker günde kaç kez ara öğun alacagızzzzzzzz???
ana öğünler sağlam olduğu için 2 ara öğün yeterli olur ama akşam yemeğinden önce
yapmakta fayda var bence
hoşbulduk cnm.listeni dosyama kaydettim.yazıcıdan çıktısını alıp buzdolabıma asıcam.gayet mantıklı geldi.inşallah önümüzdeki yaza idealimdeki kiloya kavuşmuş olarak girerim.bu yaz benim için tam bir hayal kırıklığıydı.dolaptaki kıyafetlerime bakıp iç geçirerek geçirdim bu yazı.sinir harbide cabası.neden önceki kış sıkı tutmadım şimdi yazı dört dörtlük geçircektim diye çok hayıflandım,üzüldüm.inşallah bana akıl tokmağı olmuştur.inşallah bu sene sıkı tutup önümüzdeki yazı mükemmel bir şekilde geçirmeyi planlıyorum.acelem yok.boyuma göre iyiyim zatende ben incecik evlenmeden önceki halime yakın olmak istiyorum.o yüzden hedefim kısa zamanda kilo vermek değil.çünkü gerçekten çabuk verilen çabuk geliyor fazlasıyla hemde.geçici mutluluklar yaşarken ilerisinde büyük bir moral çöküntüsü hüsran oluyor.ve akabinde tekrar diyet için motive olmak zaman alıyor.bir kısırdöngü içine giriyor insan.isyan duyguları öne çıkıyor.madem tekrar kilo alacaktım niye bu eziyeti çektim keşke yeseydim,nasılsa aynıyım falan diye düşünürken iyice yeme moduna giyor insan.resmen duygusal açlık yaşıyorsun kötü tecrübe edilmiş bir diyet sonrasında ve acıksanda acıkmasanda kendini yemeğe veriyorsun.ben hayatımı diyetle geçirmek istemiyorum.bu yüzden uzun vadede ağır ağır kilo verip ,yeni beslenme şeklimi normal beslenme düzenim olarak hayatıma sabitlemek istiyorum.yani artık irademin,disiplinimin,prensiplerimin dizginlerini elime alma zamanım geldi.dizginleri bu yönde elime almazsam eğer bu diyet hapishanesinin müebbet mahkumu olmaktan kurtulamayacağım.ben mahkum olmak değil,yeni beslenme ve spor düzenimle özgür mutlu mesut stressiz bir yaşam istiyorum.başınızı ağrıttımkusura bakmayın.eğer bu dediklerimi başaramazsam topik olarak beni bu yazdıklarımdan ötürü defe koymakta serbestsiniz kızlar.:))umarım buna gerek kalmaz ve ben kendimi kendime ıspat ederim.sonrada diyet başarı öykümü paylaşırım.gazamız mübarek ossun:lepi:başlamak başarmanın yarısıdır.hadi bakem gösterelim kendimizi kıssslarrrCanım saol ohhh çalıyım seni bu topiğe hoşgeldina.s.
Nasıl buldun listemi söyle bakim buyrunnnnnnnnn
ozaman sabah kahvaltısı öğle yemegı arası ve öğle yemeği akşam yemegı arası :)
hoşbulduk cnm.listeni dosyama kaydettim.yazıcıdan çıktısını alıp buzdolabıma asıcam.gayet mantıklı geldi.inşallah önümüzdeki yaza idealimdeki kiloya kavuşmuş olarak girerim.bu yaz benim için tam bir hayal kırıklığıydı.dolaptaki kıyafetlerime bakıp iç geçirerek geçirdim bu yazı.sinir harbide cabası.neden önceki kış sıkı tutmadım şimdi yazı dört dörtlük geçircektim diye çok hayıflandım,üzüldüm.inşallah bana akıl tokmağı olmuştur.inşallah bu sene sıkı tutup önümüzdeki yazı mükemmel bir şekilde geçirmeyi planlıyorum.acelem yok.boyuma göre iyiyim zatende ben incecik evlenmeden önceki halime yakın olmak istiyorum.o yüzden hedefim kısa zamanda kilo vermek değil.çünkü gerçekten çabuk verilen çabuk geliyor fazlasıyla hemde.geçici mutluluklar yaşarken ilerisinde büyük bir moral çöküntüsü hüsran oluyor.ve akabinde tekrar diyet için motive olmak zaman alıyor.bir kısırdöngü içine giriyor insan.isyan duyguları öne çıkıyor.madem tekrar kilo alacaktım niye bu eziyeti çektim keşke yeseydim,nasılsa aynıyım falan diye düşünürken iyice yeme moduna giyor insan.resmen duygusal açlık yaşıyorsun kötü tecrübe edilmiş bir diyet sonrasında ve acıksanda acıkmasanda kendini yemeğe veriyorsun.ben hayatımı diyetle geçirmek istemiyorum.bu yüzden uzun vadede ağır ağır kilo verip ,yeni beslenme şeklimi normal beslenme düzenim olarak hayatıma sabitlemek istiyorum.yani artık irademin,disiplinimin,prensiplerimin dizginlerini elime alma zamanım geldi.dizginleri bu yönde elime almazsam eğer bu diyet hapishanesinin müebbet mahkumu olmaktan kurtulamayacağım.ben mahkum olmak değil,yeni beslenme ve spor düzenimle özgür mutlu mesut stressiz bir yaşam istiyorum.başınızı ağrıttımkusura bakmayın.eğer bu dediklerimi başaramazsam topik olarak beni bu yazdıklarımdan ötürü defe koymakta serbestsiniz kızlar.:))umarım buna gerek kalmaz ve ben kendimi kendime ıspat ederim.sonrada diyet başarı öykümü paylaşırım.gazamız mübarek ossun:lepi:başlamak başarmanın yarısıdır.hadi bakem gösterelim kendimizi kıssslarrr:enbuyukkk:ya kızlar ölçülerimizide yazalım bel ve basen mehmet öz atın tartıyı kenara alın eline mezuraları demişti o daha güvenliymiş.incelme varsa yağdan gitmiştir dedi.tartıdaki kilo kaybı yağ mı ,yoksa su kaybı mı diye yanıltırmış.mantıklı geldi.siz ne düşünüyorsunuz???
merhaba canım topiğin hayırlı olsun alkisalkisalkis
liste harika görünüyor seçenek çok zemuszemus
bende listeye ekle opuyorumnanaktan
cnm sana gonulden kolay gelsın dıyorum
ben bılıyosun spor ıle dengeledım ısı bır lısteye sabıt kalamam:)
artık senı takıp ederım burdan azım ıstek sebat etmek bunların elındne hıc bısey kurtulamaz :lepi:
selam bende varim acilen 12 kilo vermem lazim :))) duba gibi oldum yaawwwlmaz:
bende varım kızlar ben bu pazartesi başladım belli bi listem yok ama listedekilere uyuyorum aşağı yukarı.. spor olarak bisiklete biniyorum ve 5li çayımı ihmal etmiyorum =)
bende seve seve katılırım, son bikaç kilo gitmek bilmiyor bi türlü.
ramazan dolayısıyla da sadece mevcut kilomu koruyabildim..
boyum; 170
kilo; 57.8
yaş;24